Om KILROY

Om KILROY - Rejser og uddannelse i udlandet
KILROY er en virksomhed, der specialiserer sig i skræddersyede produkter og tjenester til unge og studerende. Vi bestræber os på at hjælpe unge og studerende til oplevelser for livet. Hvad end det er rejser jorden rundt eller uddannelse i udlandet, er vores mål at opfylde dine drømme.

KILROY's historie går hele vejen tilbage til 1946, og vi er stolte af vores baggrund som et rejsebureau for unge og studerende. Læs mere om KILROY's historie her. 

Leder du efter vores årsrapporter, kan du læse dem her.

Drømmer du om en karriere hos KILROY? Læs om, hvordan det er at arbejde hos KILROY og læs om vores ledige stillinger i vores sektion 'job hos KILROY'.

Besøg vores kontaktside, hvis du gerne vil i kontakt med KILROY.

 

Rejser

Vi tilbyder backpacking og adventure oplevelser for unge, studerende og andre eventyrlystne rejsende.

Tilgængelig i: KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY Poland KILROY in English

 

Studier i udlandet

Gratis studievejledning til unge og studerende, der gerne vil læse i udlandet. Bachelor, kandidat (master) eller et semester.

Tilgængelig i: KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY in English

 

Grupperejser

Studierejser som indeholder mere end blot sightseeing. Oplev kulturen, mød de lokale og udforsk naturens kræfter.

Tilgængelig i: KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland

Contact