Privatlivspolitik & cookies

KILROY tilbyder dig denne hjemmeside. Nedenfor kan du læse om vores brug af cookies på hjemmesiden og hvordan vi behandler personlig information.

1. Hjemmesideindehaver

KILROY International A/S
Knabrostræde 8
1210 København K

Telefon: +45 33480700
E-mail: [email protected]
Website: kilroy.dk

2. Cookies

Cookies bruges i dag på de fleste hjemmesider. Ofte vil brugen af cookies være nødvendige for at kunne levere en service på hjemmesiden. Det er eksempelvis tilfældet, når en bruger vælger at booke en rejse på kilroy.dk.

I andre situationer bruges der cookies til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden ved at udarbejde statistik over brugerens anvendelse af hjemmesiden.

En cookie er en lille datafil, som hjemmesiden gemmer på det udstyr (computer, smartphone, tablet mm.) som brugeren anvender ved besøg på kilroy.dk.

De cookies, der bruges på kilroy.dk er ikke skadelige og kan heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

På kilroy.dk benyttes der både session cookies og persistent cookies. Ved brug af session cookies er der tale om en meget midlertidig lagring, der indebærer, at de pågældende cookies slettes, så snart brugeren lukker sin browser.

Persistent cookies lagres i længere tid og består på brugerens udstyr også efter, at browseren er lukket. Oftest vil man i sin browsers internetindstillinger kunne se, hvilke cookies, der er tale om og hvor lang tid de vil være lagret.

3. KILROY benytter følgende cookies på kilroy.dk

guest_id, pid
Benyttelse: Marketing - anonym tracking på tværs af websites
Host: Twitter

Denne cookie benyttes til genkendelse af Twitter brugere i forbindelse med vores Twitter konto, som er embedded i kilroy.dk. Hvis den besøgende ikke har en Twitter konto eller aldrig har benyttet twitter.com, vil Twitter tildele dig en unik kode for at registrere dit besøg til Twitter feedet.

test_cookie, id,
Benyttelse: Marketing - anonym tracking på tværs af websites
Host: doubleclick.net

DoubleClick benytter cookies til at forbedre reklamer. Nogle almindelige applikationer benyttes til målrettet reklamering baseret på hvad der er relevant for brugeren, for at forbedre rapportering af kampagner og for at undgå at vise annoncer som brugeren allerede har set.

datr, reg_fb_gate, locale, reg_fb_ref, wd, act, _e_0QhS_0, _e_0QhS_1, c_user, csm, fr, lu, s, xs
Benyttelse: Marketing - anonym tracking på tværs af websites
Host: Facebook

Facebook benytter cookies for at give brugeren en mere personaliseret oplevelse og for at beskytte dig, andre og Facebook fra skadelig aktivitet.

__utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmli
Benyttelse: Drift og optimering
Host: Google Analytics

Disse cookies indsamler information om trafik på hjemmesiden. Statistikken benyttes til at forbedre brugen og funktionaliteten af hjemmesiden.

JSESSIONID, NRAGENT
Benyttelse: Drift og optimering
Host: beacon-5.newrelic.com

Disse cookies indsamler information om trafik på hjemmesiden. Statistikken benyttes til at forbedre brugen og funktionaliteten af hjemmesiden.

UID, UIDR
Benyttelse: Drift og optimering
Host: .scorecardresearch.com

Cookies genereret af ShareThis - benyttet af ShareThis til at analysere hvor stor deres modtagergruppe er.

VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, YSC
Benyttelse: Drift og optimering
Host: YouTube

Denne cookies benyttes af YouTube til at gemme brugerpræferencer ved sidebesøg med videoindhold.

__cfduid
Benyttelse: Drift og optimering
Host: zopim.com

Vi benytter et live chat system kaldet zopim som gør det muligt for os at live chatte med besøgende. Disse zopim cookies identificerer den besøgende i systemet og gemmer privatlivsindstillinger.

__cfduid
Benyttelse: Drift og optimering
Host: Cloudflare

Forbedre hjemmesidens ydeevne ved at fordele belastningen mellem servere som er forbundet af cloudflare.

_visual_swf_referer, ad_session_id, session_referer
Benyttelse: Drift og optimering
Host: 23Video

Disse cookies er benyttet af 23Video platformen til indsamling af statistik om de videoer der vises.

__utma, __utmb, __utmc, __utmz
Benyttelse: Drift og optimering
Host: Google Analytics webservice.gouda.dk

Disse cookies indsamler information om trafik på hjemmesiden. Statistikken benyttes til at forbedre brugen og funktionaliteten af hjemmesiden.

YSC
Benyttelse: Drift og optimering
Host: YouTube

En unik ID som gives til en bruger når denne afspiller en video.

_EkSession
Benyttelse: Drift og optimering
Host: ekit

Disse cookies indsamler information om trafik på hjemmesiden. Statistikken benyttes til at forbedre brugen og funktionaliteten af hjemmesiden.

__jid, __utma, __utmb, __utmc, __utmz
Benyttelse: Preference cookies
Host: Disqus

Disse cookies indsamler information om trafik på hjemmesiden. Statistikken benyttes til at forbedre brugen og funktionaliteten af hjemmesiden.

mobile
Benyttelse: Preference cookies
Host: kilroy.dk

Denne cookie benyttes til at registrere om brugeren benytter en mobilenhed.

NID, testcookie, khcookie, PREF
Benyttelse: Preference cookies
Host: google.com

Gemmer brugerpræferencer og information når en bruger ser sider med embedded indhold fra Google Maps.

GPS
Benyttelse: Preference cookies
Host: YouTube

Et unikt ID givet til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation.

ASP.NET_SessionId
Benyttelse: Required cookies
Host: kilroy.dk

Gemmer session data under et besøg på hjemmesiden. Denne cookie er tilføjet af Microsoft ASP.NET applikationen, der som framework benyttes til at bygge hjemmesider.

JSESSIONID, VSI
Benyttelse: Required cookies
Host: Viator

Gemmer session data under et besøg på hjemmesiden. Denne cookie er tilføjet af Microsoft ASP.NET applikationen, der som framework benyttes til at bygge hjemmesider.

4. Samtykke til brug af cookies

KILROY bruger cookies på kilroy.dk i de under pkt. 3 beskrevne situationer. Hvis du har klikket videre på kilroy.dk betragtes dette som dit samtykke til, at der via kilroy.dk brug af cookies kan lagres information på dit udstyr i forbindelse med dit besøg og brug af kilroy.dk.

Ønsker du som bruger ikke at samtykke til brug af cookies kan du ændre dette i dine browser indstillinger som beskrevet i pkt. 5.

5. Hvordan fjerner jeg cookies

Du kan altid fjerne uønskede cookies i din browsers internetindstillinger. Nedenfor finder du link til, hvordan du sletter cookies via din browser.

6. Hvorfor informeres der om kilroy.dk's brug af cookies?

Alle europæiske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr.

Contact