{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Bliv frivillig i lokalsamfundet

Frivilligt arbejde med børn & unge i udlandet | KILROY
Frivilligt arbejde med børn & unge i udlandet | KILROY

Vær med til at styrke lokalsamfundet

Når du arbejder frivilligt med børn og unge, gør du en meningsfuld forskel i deres liv. Gennem vores partner projekter rundt omkring i verden, kan du bruge dine færdigheder og din passion til at hjælpe unge, undervise børn i lokale skoler eller deltage i projekter som hjælper med at holde unge væk fra gadelivet og kriminalitet. Men frivilligt arbejder handler ikke kun om at hjælpe andre: det er en kulturel udveksling, som lærer dig en masse om dig selv og verden omkring dig.

Gør en forskel for lokalsamfundet

At arbejde frivilligt betyder, at du hjælper lokale med at hjælpe dem selv og giver dem muligheden for at skabe en bedre fremtid. Fra undervisning til at hjælpe med at bygge skoler, der er mange måder, som du kan gøre en forskel på. Vi udvælger nænsomt de projekter vi samarbejder med, og sikrer, at din deltagelse og indsats skaber værdi for lokal samfundet og hjælper på både kort og lang sigt. Det ultimative mål er at løfte de små lokale samfund.

Vi samarbejder med mange forskellige frivilligprojekter i hele verden, og hvis du drømmer om at hjælpe børn & unge med at finde den rette sti i livet, kan du både arbejde som underviser, i en børnehave, på et fantastisk surfprojekt, som sportstræner, ja, you name it.

Hvor kan du arbejde frivilligt og hvad kan du forevente

Vi har frivilligprojekter i hele verden, men især i Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika samarbejder vi med en del projekter. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal rejse hen for at arbejde frivilligt med børn og unge, så skriv til os. Så kan vi hjælpe dig med et overblik over mulighederne.

Der er masser af muligheder, og uanset hvad du vælger, kan vi garantere dig, at du får en oplevelse for livet. Det er noget det mest givende i livet, når man kan se, hvordan den indsats og passion man bidrager med som rollemodel, er med til at rykke det enkelte barn - uanset om det er fagligt eller personligt. 

Læs mere om vores projekter og find ud af, hvordan din viden og entusiasme kan gøre en forskel. Interesseret i at høre mere? Skriv til os via knappen nedenfor!

Skal vi hjælpe dig med at finde et projekt?

Hvorfor skal vi hjælpe dig med at arbejde frivilligt?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser, og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.