{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 ting du bare MÅ opleve, når du rejser tværs gennem Australien!

darwin-kakadu-national-park-cover

Gå ikke glip af det bedste!

Lad os sige det som det er, vi bliver aldrig trætte af Australien. Du kender sikkert alt til surfing på østkysten, snorkeling i Whitsundays og storbylivet i Sydney, men hvad med de to centrale stater; Northern Territory og South Australia? Her får du 10 ting, som du bare MÅ opleve, hvis du rejser til disse kanter.

1. Hiking omkring den hellige klippe, Uluru (NT)

Flere hundrede tusinder mennesker flokkes hvert år til Uluru (også kendt som Ayers Rock) for at se det fantastiske naturfænomen, hvor klippen skifter farve i lyset af solen. Klippen er et vigtigt landemærke for lokalområdets Aboriginals. Du får de smukkeste oplevelser ved enten solopgang eller solnedgang. Tag en gåtur rundt om klippen eller oplev den fra oven ved at kaste dig ud i et skydive. 

Ayers Rock i Australien - KILROY

2. Få den specielle Darwin-stemning ind under huden (NT)

Darwin er Northern Territorys vibrerende, multikulturelle hovedstad. Her kan du nyde den afslappede livsstil og et fedt natteliv året rundt. Darwin er desuden et perfekt udgangspunkt, hvis du drømmer om at besøge nogle af de mange smukke nationalparker i området. Gør i øvrigt som de lokale, og slut dagen af med en solnedgang fra Mindil Beach i udkanten af byens centrum.

Darwin i Australien - KILROY

3. Besøg Kakadu Nationalpark (NT)

Øst for Darwin, finder du Australiens største nationalpark - Kakadu Nationalpark. Et smukt, uspoleret dobbelt UNESCO-beskyttet område, der er kendt for de smukke omgivelser, et rigt dyreliv og autentisk Aboriginal-kultur. Parken tilbyder masser af fede aktiviteter såsom airboating, hiking eller naturligvis en simpel nat under stjernerne.

Kakadu National Park i Australien - KILROY

4. Tjen penge på et Working Holiday-visa (NT/SA)

Working Holiday er en fed mulighed for at opleve en ny destination og kultur på tæt hold. Hvis du rejser til Australien på et Working Holiday-visa, får du masser af muligheder. Især Northern Territory og South Australia tilbyder mange jobmuligheder, hvis du er frisk på at arbejde på en farm eller med byggearbejde. På den måde holder du dig i øvrigt i god form samtidig - en ren win-win situation!

Uanset hvor i Northern Territory og South Australia du arbejder, får du mulighed for at få forlænget dit Working Holiday-visa med yderligere et år. Læs alt om Working Holiday i Australien her.

Working Holiday i Australien - KILROY

5. The Explorer's Way - Det vildeste road trip (NT/SA)

3,026 km fyldt med ren Aussie-eventyr. Tag på det vildeste road trip fra Adelaide i syd til Darwin i nord (eller den anden vej rundt), og få en vanvittig fed outback-oplevelse for livet! Her får du Aboriginal-oplevelser, smukke naturomgivelser, afsides liggende landsbyer og fantastiske nationalparker. Besøg bl.a. Alice Springs, Flinders Ranges eller tag en tur på den legendariske Pichi Pichi Railway. 

Vi har naturligvis allerede lavet en fuld road trip beskrivelse, som du kan se lige her!

Road trip i Australien - KILROY

6. Kast dig ud i en omgang vinsmagning (SA)

Det er tid til at blive forkælet. South Australia har nogle af de ældste vinområder i verden, og Adelaide er kendt som verdens vinhovedstad. Du kan snildt bruge en hel dag på at smage vin i de 3 forskellige verdensklasse vinregioner, som alle kan nåes på under en time fra Adelaide.

Vinsmagning i Australien - KILROY

7. Spis lokal mad i Adelaide (SA)

South Australia omfavner produce-to-plate-konceptet, som betyder, at maden bliver tilberedt til en bestilling, og ikke hvis der skulle komme en bestilling. Det formindsker madspildet. Byen er kendt for at have en forrygende madkultur, og du kan både besøge pop-up-madboder rundt om i byen eller tage et smut forbi de lokale markeder. Et af disse er det populære Adelaide Central Market.

Koala i Australien - KILROY

8. Besøg Lake Gairdner og svøm med søløver på Eyre Peninsula (SA)

Oplev de gigantiske saltflager i Lake Gairdner. Du kan enten se dem fra luften eller lave skøre billeder på grund af reflektionerne fra jorden. Uanset hvad du vælger, vil du blive imponereret over illusionen som saltflagerne skaber, når de mødes med himlen. Mens du er i området bør du i øvrigt tage en svømmetur med søløverne i det smukke vand, der omringer Eyre Peninsula - en sjælden oplevelse, som du ikke bør gå glip af.

Lake Gairdner i Australien - KILROY

9. Snup en nat under stjernerne ved Nullarbor Plains (SA)

Få en ægte outback-oplevelse her! Nullarbor Plains er verdens længste kystlinje bestående af havklipper. Du kan opleve det ved at tage turen langs Eyre Highway, hvilket er en smuk oplevelse i sig selv. Find et lækkert sted og slå lejr for natten, og nyd den flaske rødvin du købte i Clare Valley. Jo, du gjorde så.

Rejser til Australien - KILROY

10. Kom tæt på dyrelivet på Kangaroo Island (SA)

Kangaroo Island er kendt som værende et af de bedste steder i Australien at se landets fænomenale dyreliv i deres mest naturlige omgivelser. Øen er hjem for flere tusinde kænguruer, koalabjørne, myrepindsvin, søløver og sæler - du har i hvert fald gode odds for at se rigeligt med eksotiske dyr!

Er du klar til at komme 'off the beaten track' og opleve den ægte og autentiske australske Outback? Vi lover dig, at du får et eventyr, du vil huske for altid, hvis du tjekker ovenstående steder ud i det fantastiske Northern Territory og South Australia!

Kangaroo Island i Australien - KILROY

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.