{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

5 ting du helt sikkert skal lave i Thailand

Der er ingen tvivl om, at Thailand er et paradis på jorden. Det fantastiske land har det hele: En utrolig gæstfrihed, smuk natur, fantastisk dyreliv, nogle af de bedste strande i verden, øde afsides øer, lækker mad, og det bedste af det hele? Du får virkelig value for money. Seriøst, what's not to like?

Thailand har været en turistmagnet de sidste mange år, især i højsæsonen mellem december og april, hvor folk søger væk fra den kolde vinter. Og vi forstår virkelig godt hvorfor! Smilets land har en fantastisk gæstfrihed og atmosfære, og sammenlignet med mange andre lande, så får du virkelig valuta for pengene her. Hvis du gerne vil gøre din Thailand-tur helt speciel, så læs hvilke ting, du bør opleve her!

1. Dykning i Thailand

5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

Dykning i Thailand er virkelig spektakulær, og flere steder i landet har du mulighed for at dykke med hajer, hvalhajer og pigrokker. Hvis du endnu ikke har et PADI-certifikat, anbefaler vi, at du tager et på Koh Tao, som er et af de bedste og billigste steder at lære at dykke.

  • Vi anbefaler: Lær at dykke på Koh Tao - Fra DKK 3.405
  • Vores tip: Et af de bedste steder at se hvalhajer i Thailand, er omkring Chumpeon Pinnacle, der ligger godt 15 minutter fra Koh Tao. Du kan også være heldig at se de gigantiske skabninger, når du dykker i havet omkring Similan Islands eller Phi Phi Islands. 

2. Trekking i Thailand

Trekking i Thailand | KILROY

Især den nordlige del af Thailand byder på helt fantastiske naturoplevelser. Hvis du vælger at tage på trekkingtur i Nordthailands landskaber, kan du opleve smukke rismarker, små landsbyer, store grotter, tæt jungle og vilde floder. Kort sagt: Du får en naturoplevelse ud over det sædvanlige.  

  • Vi anbefaler: Smuk 5-dages Ban Jabo trek fra Chiang Mai - fra DKK 2.242.  
  • Vores tip: Husk at pakke en langærmet trøje og et par behagelige bukser. Selv om du rejser i højsæsonen i Thailand, er det faktisk samtidig 'cool season' i Nordthailand, og der kan derfor godt blive lidt køligt om aftenen. Husk i øvrigt nogle gode trekkingsko - dine fødder vil takke dig!

3. Sejlads i Thailand

Sejlads i Thailand | KILROY

Hvad ville være bedre end at sejle rundt mellem de mange smukke øer i det krystalklare vand i Thailand? Forestil dig, at du sidder på dækket i fuld sol og 30 grader, og bare venter på, at båden lægger til på den næste smukke ø, hvor de hvide sandstrande siger pænt goddag! Husk dit snorkelingudstyr, så du kan opleve de smukke koralrev rundt om øerne.

4. Fitnesscamp i Thailand

Fitnesscamp i Thailand | KILROY

Hvis du er mere til aktiv ferie, kan vi anbefale, at du tager på et fitnessophold i Thailand. Tag på fitness bootcamp, kom i superform og mød en masse nye mennesker. Atmosfæren på bootcampen er utrolig motiverende, og du vil blive overrasket over, hvad du rent faktisk er i stand til.

  • Vi anbefaler: Byg muskler i Thailand (fra DKK 4.990).
  • Vores tip: De fleste af gæsterne på vores fitness bootcamp kommer hertil alene, så du skal ikke være bekymret, hvis du ikke har en rejsekammerat. Du får nye venner på ingen tid.

5. Rundture i Thailand

Rundtur i Thailand | KILROY

Okay, så du skal til Thailand, men kan ikke vælge mellem de mange muligheder? Det forstår vi godt. Du vil sikkert gerne se smukke strande, majestætiske templer, kæmpe rismarker, og ja, sikkert alt også alt det andet som dette smukke land har at byde på. Hvorfor ikke tage en rundrejse i Thailand, så du kan få set det hele? 

  • Vi anbefaler: 15 dages imponerende rundrejse - fra DKK 6.077 
  • Vores tip: En rundtur i Thailand vil give dig mange forskellige indtryk og oplevelser fra sted til sted. Medbring et åbent sind, og du kan være sikker på, at Thailand efterlader et fantastisk indtryk!
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.