{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

5 frivilligprojekter i Thailand der virkelig rykker!

5 fede frivilligprojekter i Thailand

Gør en forskel for lokalsamfundet ved at arbejde frivilligt, mens du er i Thailand. Det er en enestående mulighed for at få et indgående kendskab til thai-kulturen og udvikle dig personligt samtidig med, at du gør en forskel. For at få det meste ud af dit ophold i Thailand, anbefaler vi, at du arbejder frivilligt først, og herefter rejse rundt.

Vi tilbyder frivilligt arbejde i Thailand inden for samfund, natur og dyreliv. Projekterne, som vi støtter, gør en stor forskel med både kortsigtede og langsigtede målsætninger. Projekterne bliver organiseret af en række dedikerede lokale og internationale mennesker, og er blevet stærkere og stærkere i takt med, at antallet af frivilligtimer er øget markant. Dette er en unik mulighed for at se en anden side af det Thailand, du måsker kender i forvejen. Her kommer du tættere på lokalsamfundene, udfordrer dig selv og hjælper med at beskytte naturen eller dyrelivet til glæde for fremtidige generationer. 

Vi giver dig her 5 populære frivilligprojekter i Thailand.

Thailand Coastal Conservation Expedition
Varighed: 15 dage
Starter i: Phuket
Slutter i: Phuket

Pris fra: 10.762 kr.
Læs meget mere om projektet her

#1 Coastal Conservation Project

Beliggende i den fantastiske kystprovins i Phang Nga, får du mulighed for at blive involveret i flere forskellige miljøforbedrende projekter med fokus på bæredygtighed. Opgaverne varierer og kan være alt fra oprydning på strande til oberservation af skildpadder - det er sæsonafhængigt. 

Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY
Wildlife Rescue Center
Varighed: 8 dage
Starter i: Bangkok
Slutter i: Bangkok

Pris fra: 2.646 kr.
Læs meget mere her

#2 Redningscenter for vilde dyr

Dyreredningscenteret er hjem for en masse reddede fugle og dyr inkl. bjørne, gibbonaber, berberaber, desmerdyr, lemurer, leoparder og fiskekatte. Centeret stræber efter at tilbyde dyrene miljøer, der så vidt muligt minder om dyrenes naturlige omgivelser, og hvis det er muligt, forsøger man langsom at introducere dem for den vilde natur igen. Redningscenteret er placeret et par timer syd for Bangkok, og man skal minimum kunne afsætte 8 dage. 

Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY
Elefant Refuge
Varighed: 8 dage
Starter i: Bangkok
Slutter i: Bangkok

Pris fra: 2.835 kr.
Læs meget mere om projektet her

#3 Behandlingscenter for elefanter

Beskyttelsescenteret for elefanter tilbyder dyrlægehjælp og fungerer som et slags 'pensionat', hvor tamme elefanter er blevet reddet fra at være blev brugt til at tigge eller som deciderede turistattraktioner. For mange af elefanterne er det første gang nogensinde, at de har fået chancen for at bevæge sig frit omkring i naturen. Ophold her er minimum 8 dage.

Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY
Singburi - Temple School Construction Effort
Varighed: 28 dage
Starter i: Bangkok
Slutter i: Singburi

Pris fra: 6.804 kr.
Læs meget mere om projektet her

#4 Byggearbejde og vedligeholdelse af børnehjem i Singburi

Hovedfokus i dette projekt er opbygning og vedligheholdelse af skole, børnehjem og andre bygninger i byen Singburi. Der er altså primært tale om byggearbejde, men der er også mulighed for at undervise i engelsk på begynderniveau. Varighed er minimum 14 dage.

Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY
Singburi - School Placement
Varighed: 28 dage
Starter i: Bangkok
Slutter i: Singburi

Pris fra: 6.804 kr.
Læs meget mere her

#5 Engelskundervisning på lokal skole i Singburi

Giv tilbage til lokalsamfundet og brug tid sammen med de lokale skolebørn. Her kan du få lov til at undervise i engelsk i én af de mange skoler i, og omkring, Singburi. Dette frivilligjob kræver minimum 28 dages ophold, men vi anbefaler, at du bliver længere.

Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.