{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 grunde til at årets sommerferie skal gå til Bali

bali-indonesia-waterside-cover

Bali - Den perfekte sommerferiedestination!

Har du endnu ikke planlagt sommerferien, har vi kun et råd til dig: Rejs til Bali! Er du ikke helt overbevist? Så læs vores 5 grunde til, hvorfor Bali er den perfekte destination til årets sommerferie. 

1. Perfekt klima

Jagten på det perfekte klima om sommeren ender på Bali. Her kan du nyde behagelige temperaturer under blå himmel og vinke farvel til grå skyer og regn hjemme i Danmark.

2. Et vådt paradis

På Bali kan du ride på bølger som en professionel eller udforske havets dybe hemmeligheder med egne øjne. Tag med på en af vores mange surfcamps eller lær at dykke blandt farverige koraller og gamel skibsvrag. 

Er du den aktive type, men trives bedst på land? I så fald har vi en rigtig fed udfordring til dig, nemlig Fitness Boot Camp på Bali!

3. Lev som en konge på budget!

2-3 uger på Bali behøver ikke ruinere dig. Tag kontakt til vores dygtige rejsekonsulenter og få gode tilbud på flybilletter og overnatningsmuligheder, som passer til dine ønsker og behov. På Bali er du sikret en fantastisk ferie på budget!

4. Øhop i fantastiske omgivelser

Fest til langt ud på natten på Gili Trawangan, tag på en afslappende cykeltur og afslut med yoga i Ubud eller hop i vandet og dyk med manta rays på Nusa Lembongan. Med øhop på Bali har du et spændende og varieret udvalg af aktiviteter og skønne naturoplevelser i vente.

5. Gør en forskel som frivillig

På Bali tilbyder vi en række muligheder for dig som vil arbejde som frivillig som en del af din ferie. Lær lokalbefolkningen og kulturen at kende som frivillig i en børnehave og skole, eller hjælp med at beskytte truede havskilpadder og deres habitat langs kysten.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.