{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 himmelske strande på Bali du bare MÅ besøge

balangan-beach-bali

Går du og overvejer en sommerferie på Bali? Her er det skub, du har brug for - hvad end du trænger til en aktiv strandferie eller bare gerne vil tage det helt med ro! Vi guider dig til de mest himmelske strande på Bali.

1. Balangan

Denne strand er elsket af både strandløver og surfere! Stranden ligger i den sydlige del af øen og er det ultimative sted at bruge en dag eller to på bare at flade ud. Der er relativt få mennesker, så du behøver ikke slås om en plads i vandkanten, hvilket kan være lidt af en forbedring i forhold til de travle strande omkring Kuta. Et par lokale restauranter holder også til på stranden, så der burde være god mulighed for at nyde en omgang traditionel indonesisk frokost sammen med en iskold øl.

Passer til: Surfere, dig som gerne vil have stranden lidt for dig selv, og dig som bare gerne vil chille uden de store aktiviteter.

Sommerferie til Bali?

2. Kuta

Kuta Beach er en af Balis mest kendte og kære strande. Her kommer både lokalbefolkning, turister, surfere og festglade unge for at hænge ud, og du kan forvente en travl strand med masser af aktiviteter og happenings - hvilket netop er en del af charmen. Oplev den smukke, røde solnedgang inden du udforsker nattelivet blandt de mange barer og klubber i området. Kuta er en oplevelse!

Passer til: Dig som kan lide et sted med masser af aktiviteter, fest og farver og som gerne vil opleve Balis natteliv.

Går neste reise til Bali?

3. Nusa Dua

Denne luksuriøse 14 kilometer lange strand har masser af plads at boltre sig på! Det klare vand, som bugner af koralrev, gør det desuden til et godt sted at prøve kræfter med snorkling. På land finder du palmetræer, orkideer og anden smuk vegetation, som er med til at gøre denne strand utrolig fotogen! Uden tvivl et lille stykke af paradis. 

Passer til: Dig som sætter pris på en smuk udsigt, en rolig strandferie og dig som godt kan lide at snorkle.

Oppdag Indonesia med KILROY!

4. Jimbaran

Jimbaran er ikke bare en strand. Her får du også muligheden for at nyde et lækkert måltid fra de lokale fiskere på stranden og shoppe fra små boder. Start dagen med en strandtur og bliv hængende hele aftenen, hvor du kan opleve den fantastiske solnedgang, mens du mæsker dig i seafood på en af strandrestauranterne eller går på opdagelse i de forskellige markedsboder, som du finder langs stranden. Dette sted kommer uden tvivl til at charmere bukserne af dig! 

Passer til: Dig som gerne vil opleve den lokale kultur og mad.

Klar for en strandferie?

5. Pemuteran

Er du interesseret i undervandsaktiviteter? Pemuterans rolige og krystalklare vand gør det til et fantastisk sted for dig, som er interesseret i dykning eller snorkling. Opdag livet i koralrevet og fryd dig over de farverige fisk, skildpadder og - hvis du er særdeles heldig - verdens største fisk: hvalhajen! 

Passer til: dig som vil opleve livet under vand.

Går neste reise til Bali?
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.