{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 grunde til vi bliver ved med at rejse tilbage til USA

Road trip i USA | Rejser til USA | KILROY
Michael Clausen Kellberg

Et land med så meget at byde på

USA er en evig populær destination, og især et road trip gennem det spektakulære landskab er populært. Hvorfor? Fordi det er nemt, der er uendeligt med muligheder for steder at besøge og naturoplevelserne der venter dig, er helt fantastiske.

Forbered dig på det vildeste eventyr i USA!

Tænd for Spotify, rul vinduerne ned, tag solbrillerne på og forbered dig på en episk rejse langs øde veje, gennem små hyggelige strandbyer og med stop i de majestætiske nationalparker. Oplev alt sammen med din favorit-rejsemakker!

Her er 6 grunde til, at vi bliver ved med at komme tilbage til USA!

Forskelligheden

Uanset om du er til storbyer med gigantiske skyskrabere, smukke strande eller vilde naturoplevelser i nationalparkerne, så har USA det hele. Det er én af grundene til, landet er så populær en destination, og vi at vi bliver ved med at vende tilbage!

Oplev nationalparkerne når du rejser rundt i USA | KILROY  

Se alle vores road trip forslag i USA
Fra øst til vest, nord til syd. Road trip-mulighederne i USA er uendelige. Hvis du er i tvivl om hvor du bør køre hen, hjælper vi dig med planlægningen af dit livs vildeste road trip!
Road trips i USA

2. Road trip-mulighederne er uendelige

Du vil gerne på eventyr, og du vil gerne gøre det på egen hånd? Vi hører, hvad du siger! Road trip i USA er helt fantastisk, og der er så mange fede ruter at vælge imellem. Uanset hvilken du ender med at vælge, kan du være sikker på, at du får en oplevelse for livet.

Hvordan lyder et road trip i Floridas sol? Eller hvad med et road trip langs den smukke Stillehavskyst på Highway 1 i Californien? Måske er du mere til det mest ikoniske road trip langs Route 66?

Tjek alle vores road trip-forslag i USA her.

Road trip i Californien | Road trip som del af din rundrejse i USA | KILROY

Lej din bil med Alamo

Vidste du, at hvis du booker din lejebil hos Alamo gennem os, så får du en række fede fordele sammenlignet med andre billeje-muligheder:

  • Intet gebyr for at være under 25 gebyr, hvis du er under... well 25... Vi har en rigtig god aftale med Alamo, der især er til gavn for unge rejsende. 
  • Du kan lave et pre check-in, hvilket gør hele billeje processen lidt lettere.
  • Når du skal afhente din bil, kan du faktisk selv vælge hvilken bil du vil have inden for den kategori, du har booket.
  • Ubegrænset antal kilometer i USA.
  • Alle forsikringer er inkluderet.
  • Og meget, meget mere...

 

3. De ikoniske surfspots

Du kan ikke sige USA uden at sige surfing. Eller... det kan du selvfølgelig godt, men de to hænger sammen! Nogle af de bedste surfspots finder du langs de amerikanske kystlinjer, og især i Californien og Hawaii byder på nogle af de mest berømte spots.

Hvis du nogensinde tager på et road trip på Hawaii-øen, Oahu, er der nogle helt forrygende steder, hvor du kan teste dine evner på et surfbræt; Waimea Bay, Ehukai Beach og Waikiki Beach i Honolulu.

I Californien bør du tjekke denne surfcamp ud - her kommer du fra Los Angeles til Dana Point i den sydlige del af Californien sammen med andre unge! 

4. Nationalparkerne er intet mindre end storslåede

Vi har allerede nævnt det, men nationalparkerne i USA er simpelthen noget af de vildeste du kommer til at opleve. Det er nemmest at besøge nationalparkerne ved at køre i bil, men du har selvfølgelig også allerede lejet din bil, så du skulle gerne være good to go.

Der findes masser af nationalparker i USA, men et par stykker der bør ligge højt på din bucketlist må være Yosemite, Yellowstone, Rocky Mountains, Grand Canyon, Zion eller Great Smokey Mountains. 

5. Maden i USA er fantastisk

En af de bedste grunde til at rejse, er muligheden for at smage mad fra hele verden. Og maden i USA er virkelig noget for sig. Hvis du rejser på et road trip og kan lide god mad (hvem kan ikke det?), kan du overveje at lægge turen forbi nogle af disse byer, der har ry for at have en velsmagende madscene!

  • San Francisco - Glimrende mad og har et af de bedste madmarkeder i hele USA!
  • Chicago - Italiensk bøf og lækre deep pan pizzaer - what's not to like?
  • Austin - Barbecue, steaks, Tex-Mex! Forbered dig på et hot mad-eventyr her!
  • New Orleans - Inspirationen fra det europæiske køkken har IKKE gjort maden her dårligere! 
  • Savannah - Hvis du er til lækker seafood, så sæt GPS'en i retning af Savannah i staten Georgia, du bliver ikke skuffet.

Nå ja, og som du jo nok ved. Alt er større i USA. Det inkluderer også portionerne du får! 

6. USA er et glimrende sted at møde nye venner

Ærligt, amerikanere er meget uadadvendte og sociale! Uanset om du rejser alene eller på en grupperejse, så er der stor sandsynlighed for, at du vil møde ligesindede unge fra både USA og resten af verden. Udnyt den mulighed, og lær folk at kende. Du vil ikke fortryde det.

Meet friends from all over the world when traveling to the US | KILROY

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.