{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Europa kan altså også noget!

Vi drømmer os væk til fjerne, eksotiske destinationer, men skal man virkelig jorden rundt for at få paradisoplevelsen? Nej, slet ikke! Krystalklart vand, hvide sandstrande og spændende aktiviteter venter - her er vores top 8 over eksotiske favoritter i Europa.

1. Zakynthos, Grækenland

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Zakynthos er den største af de Joniske øer ud for vestkysten af Hellas. Omgivelserne ser utrolig photoshoppet ud med vand som er unaturligt blåt og usandsynligt lækre strande, men bare rolig, den er god nok! Her kan du altså virkelig nyde moder natur i alt sin uberørte pragt, både over og under vandet.

2. Lagos, Portugal

8 eksotiske steder i Europa du bare SKAL opleve

På den dragende Algarvekyst i Portugal ligger Lagos. Her finder du et hav af muligheder når det kommer til vandsport. Perfekt til en aktiv ferie i spændende omgivelser. 

3. Pamukkale, Tyrkiet

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Pamukkale ligger i Tyrkiet og ligner næsten (som navnet på tyrkisk antyder) et bomuldsslot. Tag afsted om vinteren for at få ekstra spektakulær oplevelse og tag en afslappende tur i de varme kilder efterfølgende.

4. Cassis, Frankrig

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Cassis ligger på Frankrigs sydkyst og er det perfekte "hideout" for dig, der gerne vil styre udenom de største turistområder i de mere kendte nabobyer Marseilles og Toulon. Udover den fantastiske atmosfære og den friske fisk og skalddyr, som udbydes på byens restauranter, får du den herlige oplevelse af fransk kyst og charmerende småbyliv.

5. Jökulsárlón, Island

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Island er et land med meget store kontraster. Jökulsárlón er en gletscherlagune sydøst i landet og den fascinerende kombination af sort strandsand og hvide isblokke, som flyder rundt på overfladen af vandet, gør området til et spektakulært syn, der kun kan opleves på Island.

6. Santorini, Grækenland

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Den anden græske ø på vores liste er naturligvis Santorini, som ligger sydøst for det græske fastland. Byen kan sammenlignes med en gigantisk lagkage, der hviler på farverige klipper formet af et massivt vulkanudbrud. Øen er perfekt for romantiske getaways eller som en del af øhopping i middelhavet med sejlbåd.

7. Dubrovnik, Kroatien

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Dubrovnik er en charmerende by i Kroatien, kendt for sine karakteristiske gader i marmor, bygninger fra barokken og det endeløse Adriaterhav. Lad dig inspirere af byens spændende historier, som sidder i de gamle bymure, der har beskyttet denne civiliserede og sofistikerede by i århundrer.

8. Procida, Italien

8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ opleve

Procida er den minste af Campano-øerne i Napolibugten ud for vestkysten af Italien. Den særprægede blanding af citronlunde og pastelfarvede bygninger gør enhver tur i de smalle gader til en berigende oplevelse.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.