{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Bo og arbejd i Australien med et Working Holiday visum

Working Holiday i Australien
Nicholas Tullin

Udlev din australske drøm med Working Holiday

Hvis du gerne vil kombinere joberfaring med det søde rejseliv, er et working holiday ophold i Australien en oplagt mulighed. Ved at kombinere din rejse Down Under med muligheden for at tjene penge, får du et unikt indblik i hverdagen som ægte Aussie og flere penge til at rejse Australien tyndt i weekenderne eller mellem jobs.

Working Holiday i Australien
Kontakt en rejsekonsulent for mere info omkring Working Holiday i Australien
Eller læs mere om Working Holiday i Australien

Er du mellem 18-30 år, kan vi hjælpe dig med at komme på Working Holiday, så du kan realisere din drøm om at bo og arbejde i Australien. Vi hjælper dig med dit Working-Holiday visa og tilbyder en række forskellige Working Holiday-pakker, som sikrer dig den perfekte start på dit ophold samt de bedste forudsætninger for at finde det helt rigtige job til dig.  

Working Holiday i Australien

Hvilket job kan jeg få i Australien?

Det er egentlig op til dig selv! Med et Working Holiday-visum kan du både arbejde deltid og fultid. De bedste muligheder for job er i servicebranchen som tjener eller bartender, men det er også meget populært at arbejde på en gård i Australien. Du har altså gode muligheder for at finde job i både sprudlende storbyer eller i Australiens smukke outback. Snak med en af vores rejsekonsulenter om arbejdsmulighederne i det område, du gerne vil bo i.

Working Holiday i Australien

KILROYs Working Holiday-pakker

Vi tilbyder Working Holiday-pakker i flere forskellige byer, som sikrer dig en god start på dit ophold. Pakkerne giver dig en tryg, nem og spændende introduktion til dine omgivelser, når du ankommer, så du kun skal koncentrere dig om at suge oplevelserne til dig. 

Som en del af vores Working Holiday-pakker kan du desuden få rådgivning til din jobsøgning fra australske samarbejdspartnere samt adgang til online jobportaler. 

Vi tilbyder working holiday-pakker i nedenstående byer:

Priser fra: 1508 DKK

Du kan læse meget mere om Working Holiday her. Læs bl.a. om gode tips til jobsøgningen, hvor meget du kan regne med at tjene, og hvilke muligheder du har for kombinere Working Holiday med et studieophold i Australien. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.