{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Budget tip: Rejs New Zealand rundt med bus

Rejs New Zealand rundt med et buspas fra Kiwi Experience
Nicholas Tullin

Hvis du drømmer om at rejse New Zealand rundt uden at smadre dit budget, så har vi løsningen til dig! Du har sikkert allerede hørt rygter om den fantastiske natur, der varierer mellem vilde bjergkæder, dybe grotter, smukke strande, idylliske floder og dramatiske gletschere. Med et buspas kan du opleve alle de bedste seværdigheder i New Zealand på en budgetvenlig måde, der giver dig frihed, fleksibilitet og mulighed for at møde andre rejsende undervejs.

Ruteeksempel på et buspas: Super Funky
Anbefalet tid: 28+ dage
Standardpris: 6.295 DK

Hvordan fungerer et buspas?

Et buspas er egentlig bare en busbillet, der i en længere periode giver dig adgang til alle busafgange på en bestemt rute rundt i New Zealand. Derved får du mulighed for at opleve alle dine drømmedestinationer i landet, og du styrer helt selv, hvor du vil hen, og hvornår du vil videre mod næste stop. Du kan vælge mellem mange forskellige ruter med forskellige kombinationer, så du kan opleve New Zealand på din helt egen måde og i dit eget tempo. Og bedst af alt, så kan et buspas arrangeres til en virkelig god pris!

Bussen er desuden en genial måde at møde andre rejsende på, og der er rig mulighed for at tilpasse rejsen undervejs. Har du lyst til at rejse videre med nye venner, som du lige har mødt på bussen? Eller vil du have et par ekstra dage til at udforske den smukke natur i Abel Tasman National Park eller Milford Sound? No problem!

Rejs New Zealand rundt med buspas

Ruteeksempel på et buspas: Super Funky

  • Anbefalet tid: 28+ dage
  • Standardpris: 6.295 DK 
Rejs New Zealand rundt med buspas

Et eksempel på en populær busrute er Super Funky, som starter og slutter i Auckland med stops ved nogen af New Zealands vildeste naturfænomener såsom Milford Sound, Franz Josef Gletscher og Rotorua. Ruten tager dig også forbi byerne WellingtonQueenstown og Christchurch, så der vil være rig mulighed for at opleve det new zealandske storbyliv og nuppe en drink på en lokal bar med nye rejsevenner, så I sammen kan dele jeres oplevelser fra de forskellige stops på rejsen. 

Værd at vide om buspas:

  • Der tilbydes mange forskellige buspas, der varierer i pris, antal stop, start/slut destinationer og gyldighedsperiode.
  • Den anbefalede rejsetid for de forskellige buspas varierer mellem 1 dag og 33+ dage.
  • Prisen på et buspas varierer fra ca. 445 kr. til ca. 7.810 kr.
  • Det er muligt at tilvælge forskellige aktiviteter som en del af dit buspas.
  • Der er ofte gode rabatter at finde på de forskellige buspas. Kontakt os for at høre mere.
  • Fleksibiliteten for din rejse afhænger naturligvis af flyafgange og overnatninger. Vi hjælper gerne med at skræddersy dine bookinger på den mest hensigtsmæssige måde for dig. Kontakt os for at høre mere.
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.