{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Lav frivilligt arbejde med havskildpadder på Bali

Gør en forskel for Bali skildpadder og arbejd frivilligt i din sommerferie
Trine Nyborg

Arbejd som frivillig på Bali

Vil du læse mere om havskildpaddeprojektet på Bali?
Varighed: 2-8 uger
Pris: fra 6123 kr.
Se datoer og dagprogram her

Hjælp truede skildpadder på Bali

Frivilligt arbejde kan være en god måde at kombinere en rejse og mødet med en ny kultur med lysten og passionen for at hjælpe andre og gøre en forskel, hvad end hjertet banker for at hjælpe udsatte børn, unge, dyr eller miljøet.

På dette frivillige projekt på Bali får du muligheden for netop dét; at afhjælpe en truet dyreart, samtidigt med at du møder andre lokale og rejsende og udforsker Bali i din fritid. 

Havskildpaddeprojektet ligger på den charmerende ø Nusa Penida, som er en 45-minutters speedbådtur fra fastlandet Bali. På centret vil du blive indkvarteret, bo og arbejde sammen med andre rejsende og et lokalt team med at bevare skildpaddernes overlevelse.

 

Typiske arbejdsopgaver som frivillig med havskildpadder

Arbejdsopgaverne varrierer en smule afhængigt af årstiden, da skildpadderne ikke lægger æg året rundt. Du kan bl.a. forvente at bidrage til at identificere skilpadderarter, indsamle æg, overvåge skildpaddernes 'reder' og være heldig at overvære udklækningen af babyhavskildpadderne og sikre at de klarer den korte, men farlige tur fra reden, hen over sandet og sikkert til søs. Andre daglige opgaver består af at fodre skildpadderne, rengørre deres bassiner og give medicin til skadede skildpadder. 

Du kan også forvente en række andre arbejdsopgaver, der ikke indeholder direkte kontakt med skildpadderne, men som alt sammen er med til at forbedre skildpaddernes omgivelser og levevilkår, så som ugentlige 'beach cleaning' aktiviteter og indsamling af tang og mad til havskildpadderne. 

Oplev Bali i weekenden og lær de andre frivillige bedre at kende

Mens hverdagene går med de daglige opgaver, er aftenerne som regel holdt frie, så du kan nyde stilheden i en hængekøje med en god bog eller bruge tiden på at lære de andre frivillige bedre at kende. 

Om mandagen vises der som regel en spændende dokumentar om skildpadder, så du kan udvide din viden om disse fantastiske væsner endnu mere. Du kan også glæde dig til en ugentlig udflugt til Crystal Bay, som belønner dig med en betagende udsigt. På torsdage samles holdet af frivillige desuden til en velkomst- og farvelmiddag ved et bål på stranden. Dette er en god mulighed for at lære de nyankomne bedre at kende og sige farvel til dem, der forlader projektet.

I weekenderne er der fri leg, og det er derfor oplagt at tage på tur rundt på øen eller tage turen over til fastlandet, så du kan opleve de mange ting som Bali har at byde på. 

Vær frivillig på Bali så længe eller kort tid som du ønsker!

Det er helt op til dig, hvor meget tid du har lyst og mulighed for at afsætte til projektet. Derfor har vi gjort det muligt for dig at deltage på projektet i alt mellem 2 og 8 uger.

Du har desuden muligheden for at tilføje en ekstra uge til programmet, kaldet "Culture week", som er aldeles frivilligt men meget anbefalelsesværdigt. Kulturugen er et skræddersyet program, som giver dig muligheden for at opleve Bali og øens kultur helt tæt på sammen med de andre frivillige.

I løbet af ugen kommer du til at deltage i forskellige aktiviteter, som giver dig et bedre indblik i den balinesiske kultur, studere det balinesiske sprog og udforske Ubud, herunder den berømte Monkey Street. Du får også muligheden for at give dig i kast med en af Balis mange kunstformer, nemlig det traditionelle Batik-maleri samt prøve kræfter i køkkenet med et balinesisk madlavningskursus. 

Turen slutter med et besøg til et af Balis mange imponernde templer, hvor du får muligheden for at lave et traditionelt "blomster ofring" på Det Hellige Tirta Empul-tempel. 

Lyder dette projekt med havskildpadder som noget for dig eller har du fået blod på tanden for at høre mere om nogle af vores mange andre frivilligprojekter? Skriv til os eller book et gratis og uforpligtende møde med en rejsekonsulent - vi sidder klar til at vejlede dig og skræddersy din drømmerejse.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.