{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vores mest populære frivillig projekter med børn i Afrika

africa-volunteering-group-of-children-cover

Når du melder dig som frivillig med børn, påtager du dig et stort ansvar, men du vil hurtigt opdage, at du kan gøre en forskel, både stor som lille. Du får mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen i Afrika og sprede glæde og udvikling omkring dig, samtidig med at du får en rejse med oplevelser og perspektiver, du aldrig vil glemme.

Her får du vores fire mest populære projekter med børn og unge i Afrika, hvis du overvejer at rejse ud som frivillig. 

Eswatini Childcare
Læs mere om projektet her

1. Eswatini Childcare - Johannesburg, Sydafrika

I hverdagen vil du være en del af et projekt, der arbejder støtte de lokale børns uddannelse og trivsel. På projektet hjælper du til i undervisningen, hvor du bl.a. underviser børnene i engelsk og matematik, samtidig får du mulighed for at udfolde dine innovative og kreative evner i form af sjove og lærerige aktiviteter for udsatte børn.

Projektet er til dig, der ønsker at udfolde dine kreative og innovative talenter til at forbedre børnenes uddannelse og fremtid.

africa-hope-journey-children-hospital-classroom-cover
Zanzibar - Børnehavemedhjælper
Læs mere om projektet her

2. Børnehavemedhjælper - Stone Town, Zanzibar

I hverdagen kommer du til at arbejde med små lokale børn (3-6 år), hvor du kommer til at undervise børnene i engelsk. Du får mulighed for at udfolde dine innovative og kreative evner i form af sjove og lærerige aktiviteter. Du støtter lærerne i deres daglige arbejde, men du får også mulighed for at passe dine egne grupper af børn, hvor I kan tegne, farvelægge, lege osv. - det er bare med at tænke kreativt!

Projektet er til dig, der gerne vil støtte børns læring af engelsk, samtidig med at der er plads til hygge og sjove lege.

volunteering-south-africa-wild-cat-centre-kimbelrey-cheetah
Namibia Wildlife Rescue og Skolemedhjælper
Læs mere om projektet her

3. Namibia Wildlife Rescue & skolemedhjælper - Windhoek, Namibia

I hverdagen på skolen beskæftiger du dig med at skabe sjove arrangementer og lærerige aktiviteter for børn og unge i lokalsamfundet i håb om at stimulere deres hverdag og støtte deres skolegang. På Wildlife Rescue projektet hjælper du med at rehabilitere og passe vilde dyr, alt i mens du får en masse hands on erfaring. Selve projektet startede i 2009, som en hjælp til udsatte børn, da færre end 1 ud af 5 børn går i folkeskole i området. Dine 4 uger på projektet er fordelt lige mellem skolen og Wildlife Rescue projektet.

Projektet er til dig, der drømmer om både at arbejde frivilligt med børn og vilde dyr.

 

Playing with water
Sunshine Educare
Læs mere om projektet her

4. Sunshine Educare - Cape Town, Sydafrika

I hverdagen er du en del af et projekt, der sørger for tryg leg og undervisning for børn mellem 3 måneder og 6 år, der ellers har været nødsaget til at passe sig selv. Projektet startede i 2012 og har lige siden tilbudt et sundt og lærerigt miljø for børn, inden de starter i skole. 

Projektet er til dig, der vil skabe trygge og glade rammer for lokale børn, så de kan få en optimal start på deres skolegang med glæde og entusiasme.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.