{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Christchurch | Backpacking Christchurch | KILROY
Rejser til Christchurch | Backpacking Christchurch | KILROY

Rejser til Christchurch - hjertet af New Zealands Sydø

Når man rejser til Christchurch, vil man hurtigt opdage, hvorfor byen kaldes den mest engelske by uden for England. Her holder beboerne de engelske traditioner i hævd, der for mange år siden blev bragt hertil af deres forfædre - både hvad angår de smukke haver og parker, de mange pubber og hvad livsstil og gæstfrihed angår.

Skriv til os og hør mere!

Hvad der derimod adskiller sig fra England, er de storslåede omgivelser: På New Zealand kan man både støde på gletsjere, storslåede fjorde, bjerge og meget andet - plus man kan fornøje sig med de mange aktivitetsmuligheder og adrenalinkicks, som området byder på i stor stil.

Hjertet af Christchurch

Christchurch er en vidunderlig universitetsby med masser af grønne områder - ofte fyldt med unge og studerende, der læser og hygger sig i parkerne. Også den store katedral, som byen er opkald efter, bliver af de lokale anset som værende byens hjerte. Hvis kunst interesserer dig, har byen en levende kunstscene.

Slip dit indre barn løs i Christchurch

Margaret Mahy Playground, der siges at være den største legeplads syd for ækvator! Den fylder et helt lejlighedskompleks og indeholder utallige rutsjebaner, gynger, trampoliner og meget mere. Og så er den helt gratis at benytte sig af!

Christchurch set fra luften, land og vand

Et af de store højdepunkter på rejsen til Christchurch er byens imponerende svævebane, der løber 500 meter over havet over en strækning på 1 kilometer. Dette er uden sidestykke den bedste måde at få det store overblik over byen og dens smukke omgivelser. Er man mere til det jordnære, kan man nyde en tur i en af byens gamle, hyggelige sporvogne og tjekke den smukke park Oxford Terrace ud. Eller hvorfor ikke hoppe ombord i en såkaldt punt, der er en gondol-lignende båd, og se Christchurch fra vandsiden, nærmere bestemt fra floden Avon, der flyder gennem byen forbi parker og bygninger.

Omkring Christchurch

Der er al mulig grund til at udforske Christchurchs omgivelser. Tag f.eks. til forstaden Sumner ved kysten, hvor der er fabelagtige muligheder for surfing. Eller til Akaroa, også ved havet, hvor man kan svømme med delfiner. Foretrækker man floder frem for havet, er der også masser af disse, og mange af dem byder på gode muligheder for fiskeri. Når al denne dejlige natur bliver for meget, kan man slukke øl-tørsten på et af de mange gode bryggerier, der ligger spredt rundt omkring på denne del af Sydøen. På grund af det sydeuropæisklignende klima, har sydøen desuden flere forskellige vinområder, hvis man er mere til vin end øl. Ellers kan observatoriet ved West Melton, lidt uden for Christchurch, anbefales. Her kan man nyde det fantastiske syn, som New Zealands nattehimmel byder på. Sydøen har generelt nogle af de bedste forudsætninger for stjernekiggeri, og mange mennesker rejser meget langt for opleve de mange millioner stjerner, der lyser nattehimlen op. Du får det bedste udsyn tæt på Mount Cook og Lake Tekapo, som ligger godt tre timers kørsel fra Christchurch.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.