Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejser med KILROY

Friends Swimming In Mexico

Hvilke typer af grupperejser tilbyder KILROY?


Vi tror på, at verden bedst udforskes sammen med andre mennesker. Vores grupperejser er for unge, nysgerrige og eventyrlystne rejsende, der ønsker at udforske verden, sammen med andre ligesindede hoveder. Vi laver ikke grupperejser på den normale måde, i stedet fokuserer vi mere på internationale fællesskaber i små grupper med lokale guider og tid til at udforske på egen hånd.

Hos KILROY tilbyder vi 4 forskellige typer grupperejser afhængigt af, hvor du er i livet:

 • Grupperejser med andre unge backpackere (Tripmates)
 • re:discover - for dig som har brug for en pause
 • Gruppe adventures i små internationale grupper
 • Impact Challenge for dig som vil rejse langsomt


Lær mere om hver af disse grupperejsetyper nedenfor og ræk ud til os, hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige koncepter. 

 

Bali-canggu-surfcamp-guitar-bonfire-cover
Grupperejse med andre unge
Skræddersyede grupperejser med andre unge skandinaver mellem 18 og 26 år. Der er maksimalt 12 pladser på hver tur, hvilket sikrer en lille, hyggelig gruppe. Læs mere om disse grupperejserved at klikke på linket nedenfor.
Grupperejser med andre unge

Grupperejser med andre unge backpackere

Disse rejser er for dig, der er mellem 18-26 og gerne vil rejse verden rundt med andre ligesindede backpackere. Vi kalder denne type rejse "Tripmates", og de består af max 12 personer fra Danmark, Sverige og Norge.

Hvis du leder efter et stort eventyr, men ikke ønsker at planlægge det selv – så har du fundet det du leder efter. Vi har mange forskellige destinationer, men fælles for alle rejserne er, at det er i en gruppe, vi arrangerer mere eller mindre alt, men der er stadig plads til individuel udforskning undervejs.

Da dette er en grupperejse med et snævert aldersspænd, kan du være sikker på at rejse med ligesindede backpackere, der ligesom dig gerne vil udforske verden og have nogle at dele alle oplevelserne med.

Kort om disse ture:

 • Skræddersyede ture for unge nysgerrige rejsende, som gerne vil prøve backpacker-livsstilen, men også vil have et rejsefællesskab og nogle at dele oplevelserne med.

 • For alle 18-26 år i Danmark, Sverige og Norge.

 • Gennemsnitsalderen er 20 år og 90 % booker uden en rejsemakker.

 • Typisk mellem 3 uger og 3 måneders varighed.

 • God blanding af eventyr, afslapning, kultur og sjove aftener med at udforske det lokale natteliv.

 • Fly, delt indkvartering, aktiviteter, udvalgte måltider, lokale guider, community managers og CO2-kompensation er inkluderet på alle rejser.
travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl
re:discover
Tag afsted på et eventyr som giver dig ny energi, nye færdigheder og rig mulighed for at møde ligesindede rejsende med en passion for præcis det samme som dig. Læs mere om re:discover ved at klikke på linket nedenfor.
re:discover

re:discover

re:discover er rejser med en varighed på 2-4 uger med faste afgange. De er beregnet til dig, der er i 20'erne og 30'erne, og som gerne vil tage en kort pause fra hverdagsrutinerne, men alligevel hungrer efter at opnå nye færdigheder som videografi, surfing, lokalt håndværk eller overlevelse i naturen.

re:discover giver dig mere end 'bare' eventyr off the beaten track. En re:discover rejse giver dig mulighed for at nulstille, genoverveje, genfinde dig selv og din nuværende situation. Den giver dig nye færdigheder, nye venner og nye perspektiver. Den booster din viden – både om dig selv, men også om et nyt emne, og lader dig vende frisk og fornyet hjem med et boost af energi og selvtillid.

Kort om re:discover:

 • Skræddersyede tematiske rejser for nysgerrige og grænseskubbende eventyrere i 20'erne og 30'erne.

 • Gennemsnitsalderen er 27 år og primært fra Nordeuropa.

 • Mellem 2 og 4 ugers varighed.

 • Fokuser på at lære nye færdigheder, møde nye mennesker og personlig udvikling.

 • Overnatning, aktiviteter og lokale guider er inkluderet på alle rejser.
trekking-peru-muchu-picchu-getting-started-good-vibes
Små gruppe adventures
Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte grupperejse til dit rejseeventyr. Gennem vores mange, mange leverandører kan vi hjælpe dig med at udforske verden med ligesindede backpackere fra hele verden. Ingen faste afgange, vi skræddersyr det, så det passer til din drømmerejse. Vil du vide mere om små gruppe adventures? Klik på linket nedenfor.
Små gruppe adventures

Små gruppe adventures

Små gruppe adventures er meget enkle. Du skræddersyr din egen rejse sammen med os, og vi kobler dig op med grupper af ligesindede backpackere. Vi samarbejder med mange, mange forskellige leverandører, som afvikler fede eventyrture over hele verden, så vi er sikre på, at vi finder det rigtige match til dig.

Disse små gruppe adventures kan være alt fra et par dage til flere måneder lange. Hvad du ønsker er helt op til dig. Måske vil du starte dit rejseeventyr med at rejse i en gruppe og derefter fortsætte på egen hånd, eller måske vil du bare peppe din tur op ved at møde nye mennesker her og der undervejs. Vi kan få alt til at ske mere eller mindre, hvor som helst i verden.

Kort om små gruppe adventures:

 • Arrangeret af vores førsteklasses samarbejdspartnere

 • For alle over 18 år

 • Daglige afgange

 • Internationalt fællesskab med mennesker fra hele verden

 • Stor variation mellem eventyr og afslapning

 

Du vil også se flere af disse små gruppe adventures inkluderet i vores inspirerende rejseforslag, som du finder her.

Train Bosnia Herzegovina Modern Talgo Train Passing By Begov Han
KILROY Impact Challenge
Hvis du vil have et eventyr med et bæredygtigt touch, er vores Impact Challenge lige din boldgade. Det handler om at udforske det ukendte og "dyste" mod andre rejsende ved at rejse langsomt, mens du fuldfører betydningsfulde udfordringer undervejs. Læs mere om KILROY Impact Challenge ved at klikke på linket nedenfor.
KILROY Impact Challenge

KILROY Impact Challenge

KILROY Impact Challenge fokuserer på bæredygtige rejser. Kort sagt, hvad du skal gøre, er at samle dine bedste rejsekammerater for at deltage som en gruppe eller registrere dig som enkeltperson og slutte dig til et hold med andre ligesindede eventyrere! Processen er enkel, og der er kun de helt basale inkluderet, men du er på vej mod et eventyr for livet, hvor du udforsker alt det ukendte, mens du rejser gennem Europa med tog!

Undervejs vil dig og din gruppe deltage i sjove udfordringer med fokus på betydningsfulde aktiviteter, der vil sætte et præg på dig og det samfund, du besøger. Ruten er helt op til dig, men for at få mest muligt ud af dit eventyr anbefaler vi at du planlægger så lidt som muligt og lader dig guide af, hvor end sporene fører dig hen.

Impact Challenge slutter med et brag og én kæmpe fest for alle de hold, der har deltaget i udfordringen.

Kort om KILROY Impact Challenge:

 • Slow travel med Interrail gennem Europa i juli og august.

 • Du kan enten danne dit eget hold med en gruppe venner eller slutte dig til et KILROY-hold af ligesindede rejsende.

 • For alle over 18 år.

 • 2 ugers varighed, dog med mulighed for at forlænge med endnu en uge.

 • Fokuser på bæredygtige rejser, mens du udforsker Østeuropa og Balkan i dit eget tempo, mens du møder andre grupper undervejs.

 • 5-dages Interrail-pas, en liste over bæredygtige aktiviteter og udfordringer, et par overnatninger, online community managers og Finish-line-party er inkluderet.

 

NB: Næste Impact Challenge er sat til at løbe af stablen i 2023.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter


Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.