{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tag din Interrail-oplevelse til nye højder!

Tag toget gennem Bosnien på Interrail
Nyd udsigten fra toget når du rejser på Interrail til Slovenien

Hvad er Interrail?

Interrail er en togbillet; en fleksibel måde at udforske og opleve Europa på. Med togforbindelser til mere end 40.000 destinationer, gennem 33 lande, er der uendelige muligheder for at skabe dit helt eget eventyr. Vi kan hjælpe dig med at tage dit næste eventyr til ny højder og til destinationer som du måske ikke selv havde overvejet, kombineret med unikke aktiviteter og transportløsninger. Og du kan få det hele her hos os!

Læs mere om Interrail her.

Brug for mere inspiration?

Læs mere om Interrail

HVORFOR TAGE PÅ INTERRAIL MED KILROY?

Skræddersyet rejseforslag
Vi kan meget mere end blot at give dig Interrail-billetten. Fra aktiviteter til overnatning til reservation af færge- og buspladser. Vi kan hjælpe med at tage dit Interrail-eventyr til nye højder.
Mest bæredygtige og klimavenlige rejseform
Foruden at gå eller cykle, så er togrejser den mest miljøvenlige rejseform. Sæt tempoet på dit eventyr helt ned med en tur på Interrail, og få en mere autentisk introduktion til de destinationer, du rejser igennem.
Udforsk det eksotiske Europa
Europa har en masse autentiske oplevelser og kant, der bare venter på at blive udforsket.
Mest værdi for pengene
Rejs til Europas hotspots og afsidesliggende destinatoner - og gør det BILLIGT!

Hvad er Interrail?


Interrail er en klassisk måde at rejse med tog, der tillader dig at opleve alle afkroge af Europa med en togbillet, der er gældende i hele 33 lande. Rejs som en lokal og oplev de autentiske sider af Europa på egen hånd og i dit helt eget tempo. Det er helt op til dig, hvornår du står af og hopper på for at rejse videre. Du vil møde en masse andre, der også er på Interrail, og komme helt tæt på Europas fantastiske landskab.


Hvem kan købe Interrail-billetter?


Vi har to typer Interrail-billetter: Ung [18-27] og Voksen [28-35].  


Hvilke typer Interrail-billetter er mulige?


Der findes mange forskellige typer Interrail-billetter, og det afhænger alt sammen af din rejse, dine rejseplaner og ikke mindst dit budget. Der findes Interrail-billetter med hhv.:



  • 4, 5 og 7 rejsedage på 1 måned

  • 15 og 22 rejsedage på 2 månder

  • 15 og 22 sammenhængende rejsedage

  • Ubegrænset antal rejsedage over enten 1, 2 eller 3 måneder


Hvad er prisen på en Interrail-billet?


Som nævnt ovenfor, findes der forskellige billettyper. Priserne varierer mellem 185 EUR for de billigste ungdomsbilletter og 1.202 EUR for de dyreste voksenbilletter med ubegrænsede rejsedage på første klasse i tre måneder.


Hvor rejser man hen?


Interrail er en rejseform, der kan bruges på tværs af 33 lande rundt i Europa. Følgende lande kan besøges med én Interrail-billet:


Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Luxembourg, Holland, Nordmakedonien, Norge, Nordirland, Polen, Portugal, Rumænien , Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Skotland, Tyrkiet, Tyskland og Wales.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.