Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
besøg San sebastian på din interrail-tur til den iberiske halvø
Southwestern Pilgrimage Map

Kort over rejseforslaget

Dette er et kort over rejseforslaget til den sydvestlige pilgrimsrejse, og du kan sagtens ændre det som du ønsker. Vi har fremhævet nogle cool destinationer, men den endelige rute er helt op til dig.

besøg bordeaux på din interrail-tur til det sydvestlige europa

Bordeaux, Frankrig

surfing-france-aerial

Biarritz, Frankrig

Surf i Vieux Boucau Les Bains, som er en lille kystby kun 15 minutter fra det berømte Hossegor og 45 minutters kørsel fra Biarritz. Vi har inkluderet en 7 dages surfcamp hvor du lærer at surfe som en pro i Atlanterhavet. Inkluderet i pakken er der 7 fulde dages surf inkl. overnatning og 5 yogatimer. Det er en helt perfekt måde at starte dit eventyr på!

nyd strandene i san sebastian i det nordlige spanien

San Sebastian, Spanien

Denne baskiske by er et hub for den unge spanske befolkning, og du har derfor mange muligheder for en festlig aften. Gør dig selv en tjeneste og ankom på en torsdag i San Sebastian, da det er her Pintxo Pote finder sted. I bund og grund er det alle barer og restauranter, der tilbyder en drink og en snak for kun 2€. Gå fra bar til bar og nyd viben fra byen.

Fun fact: Af de syv restauranter i Spanien med 3 Michelin-stjerner, er tre af dem i San Sebastian. Bare hvis nu du ønskede at forkæle dig selv med en ekstraordinær kulinarisk oplevelse.

besøg bilbao på din interrail-rejse i det sydvestlige europa

Bilbao, Spanien

Når du har festet, er det tid til det kulturelle. Bilbao er omringet af grønne bjerge, og er den største by i Baskerland-regionen. Du bør helt bestemt besøge det berømte Guggenheim museum, eller tage Mallona Stairs til Parque Etxeberria for den smukkeste udsigt over byen. Bilbao er historisk set en meget industriel by med hårdtarbejdende indbyggere, men selvom det bor dybt i kulturen, findes der også moderne arkitektur og en lang række kunstgallerier som har bidraget til forandring i Bilbao.

smukke leon skal besøges på din interrail-rejse

Leon, Spanien

Du tager fra kystlinjen i det nordlige Spanien til León inde i landet, som er hjem for en masse katedraler og kirker, og især kendt for sin arkitektur og kunst. Brug nogle dage her på at suge det lokale liv til dig før du rejser videre.

nyd 7 dages camino tur fra Sarria til Santiago de Compostela

Sarria, Spanien

Hop på toget og tag på Sarria hvor du får din første rigtige smagsprøve på Spaniens berømte Camino de Santiago. Når du ankommer, tjekker du ind på dit overnatningssted - også kendt som "Albergues" for pilgrimsrejsende. Her starter du din rejse over flere dage på Caminoen (som også er inkluderet i prisen) så du kan få dit officielle Pilgrim Certificate of Distance, der beviser at du er en moderne pilgrimsrejsende.

afslut caminoen med en gåtur ind til Santiago de Compostela i det nordvestlige spanien

Santiago de Compostela

Santiago de Compostela er kendt for at være det sidste stop på den berømte pilgrimsrute. Det fleste er enige om at der nærmest kun er skønne ting at sige om denne by. De smalle gader, charmerende gamle bydele og det kæme katedral er så smukt. Tag ud til Cape Fisterra som i romertiden var kendt som verdens ende.

nyd porto i portugal på dit interrail-eventyr

Porto, Portugal

Efter at krydse grænsen til Portugal, rammer du det bedste sted at besøge i 2017 - Porto. Med en god beliggenhed ved Rio Duoro, giver denne karismatiske by dig lyst til at blive forevigt. Mest fordi du ikke er i stand til at køre efter at have drukket den lokale portvin. Den er virkelig god... skulle vi hilse og sige!

se frem til nogle afslappende dage i portugals hovedstad, lissabon

Lissabon, Portugal

Sidste stop i Portugal er Lissabon. Husk på at byen her handler om at tage sporvognen. Det giver dig også en god træning (hvem har ikke brug for det?) og selvfølgelig nogle spektakulære udsigter, som du får på toppen af de mange bakker. Lissabon er smuk og inviterer også til fantastiske madoplevelser.

madrid er en skøn by at opleve storbylivet i

Madrid, Spanien

Vi anbefaler dig at bruge et par dage i den spanske hovedstad Madrid. Spis tapas i de smalle gader, besøg et af de mange museer, og nyd nattelivet. Drop de store shoppingcentre og tag i stedet til et af de mange markeder; El Rasto. Hver søndag er der mere end 3.500 boder åbne i hjertet af Madrid. Dette loppemarked er struktureret kaos, og ordet "random" beskriver det nok allerbedst. Det skal bare opleves!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 uger

Lande

2

Anbefalet Interrail-billet

4 rejsedage på 1 måned

Estimeret dagsbudget

450-600 kr. pr. dag

Pris fra*
11.616 DKK
Tag på Interrail langs den spanske pilgrimsrute og oplev fantastiske byer i både Spanien og Portugal. Denne rejse mod det sydveslige Europa vil tage det fra vinlandet i Bordeaux til det afslappede Baskerland. Læg din vej forbi vestkysten i Spanien og giv dig i kast med Caminoen. Tag syd mod Portugals betagende byer og slut af i trendy Madrid. Læn dig tilbage i toget tilbage til Bordeax og reflekter over din tur. Dette er din pilgrimsrejse!

Interrail-rute:
🚂Bordeaux - Biarritz - San Sebastian - Bilbao - Santiago de Compostela - Porto - Lissabon- Madrid - Bordeaux

Husk at dette blot er et forslag baseret billettypen 4 rejsedage på 1 måned. Hvis du ønsker at ændre i ruten eller Interrail-billetten, kan vi også hjælpe dig med det!

Hvad er inkluderet?
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Måltider
 • Aktiviteter udover dem, der er inkluderet allerede
 • Pladsreservation (men det kan vi hjælpe dig med) 
 • Rejseforsikring (men det kan vi også hjælpe dig med!)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du vide mere om dette eventyr?

Lad os hjælpe dig med at planlægge et eventyr i det sydvestlige Europa.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Rejseforslag til Interrail

Brug for inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr gennem Europa helt på egen hånd? Sådan fungerer det:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Kort over rejseforslaget

Southwestern Pilgrimage Map

Dette er et kort over rejseforslaget til den sydvestlige pilgrimsrejse, og du kan sagtens ændre det som du ønsker. Vi har fremhævet nogle cool destinationer, men den endelige rute er helt op til dig.

Bordeaux, Frankrig

besøg bordeaux på din interrail-tur til det sydvestlige europa

Biarritz, Frankrig

surfing-france-aerial

Surf i Vieux Boucau Les Bains, som er en lille kystby kun 15 minutter fra det berømte Hossegor og 45 minutters kørsel fra Biarritz. Vi har inkluderet en 7 dages surfcamp hvor du lærer at surfe som en pro i Atlanterhavet. Inkluderet i pakken er der 7 fulde dages surf inkl. overnatning og 5 yogatimer. Det er en helt perfekt måde at starte dit eventyr på!

San Sebastian, Spanien

nyd strandene i san sebastian i det nordlige spanien

Denne baskiske by er et hub for den unge spanske befolkning, og du har derfor mange muligheder for en festlig aften. Gør dig selv en tjeneste og ankom på en torsdag i San Sebastian, da det er her Pintxo Pote finder sted. I bund og grund er det alle barer og restauranter, der tilbyder en drink og en snak for kun 2€. Gå fra bar til bar og nyd viben fra byen.

Fun fact: Af de syv restauranter i Spanien med 3 Michelin-stjerner, er tre af dem i San Sebastian. Bare hvis nu du ønskede at forkæle dig selv med en ekstraordinær kulinarisk oplevelse.

Bilbao, Spanien

besøg bilbao på din interrail-rejse i det sydvestlige europa

Når du har festet, er det tid til det kulturelle. Bilbao er omringet af grønne bjerge, og er den største by i Baskerland-regionen. Du bør helt bestemt besøge det berømte Guggenheim museum, eller tage Mallona Stairs til Parque Etxeberria for den smukkeste udsigt over byen. Bilbao er historisk set en meget industriel by med hårdtarbejdende indbyggere, men selvom det bor dybt i kulturen, findes der også moderne arkitektur og en lang række kunstgallerier som har bidraget til forandring i Bilbao.

Leon, Spanien

smukke leon skal besøges på din interrail-rejse

Du tager fra kystlinjen i det nordlige Spanien til León inde i landet, som er hjem for en masse katedraler og kirker, og især kendt for sin arkitektur og kunst. Brug nogle dage her på at suge det lokale liv til dig før du rejser videre.

Sarria, Spanien

nyd 7 dages camino tur fra Sarria til Santiago de Compostela

Hop på toget og tag på Sarria hvor du får din første rigtige smagsprøve på Spaniens berømte Camino de Santiago. Når du ankommer, tjekker du ind på dit overnatningssted - også kendt som "Albergues" for pilgrimsrejsende. Her starter du din rejse over flere dage på Caminoen (som også er inkluderet i prisen) så du kan få dit officielle Pilgrim Certificate of Distance, der beviser at du er en moderne pilgrimsrejsende.

Santiago de Compostela

afslut caminoen med en gåtur ind til Santiago de Compostela i det nordvestlige spanien

Santiago de Compostela er kendt for at være det sidste stop på den berømte pilgrimsrute. Det fleste er enige om at der nærmest kun er skønne ting at sige om denne by. De smalle gader, charmerende gamle bydele og det kæme katedral er så smukt. Tag ud til Cape Fisterra som i romertiden var kendt som verdens ende.

Porto, Portugal

nyd porto i portugal på dit interrail-eventyr

Efter at krydse grænsen til Portugal, rammer du det bedste sted at besøge i 2017 - Porto. Med en god beliggenhed ved Rio Duoro, giver denne karismatiske by dig lyst til at blive forevigt. Mest fordi du ikke er i stand til at køre efter at have drukket den lokale portvin. Den er virkelig god... skulle vi hilse og sige!

Lissabon, Portugal

se frem til nogle afslappende dage i portugals hovedstad, lissabon

Sidste stop i Portugal er Lissabon. Husk på at byen her handler om at tage sporvognen. Det giver dig også en god træning (hvem har ikke brug for det?) og selvfølgelig nogle spektakulære udsigter, som du får på toppen af de mange bakker. Lissabon er smuk og inviterer også til fantastiske madoplevelser.

Madrid, Spanien

madrid er en skøn by at opleve storbylivet i

Vi anbefaler dig at bruge et par dage i den spanske hovedstad Madrid. Spis tapas i de smalle gader, besøg et af de mange museer, og nyd nattelivet. Drop de store shoppingcentre og tag i stedet til et af de mange markeder; El Rasto. Hver søndag er der mere end 3.500 boder åbne i hjertet af Madrid. Dette loppemarked er struktureret kaos, og ordet "random" beskriver det nok allerbedst. Det skal bare opleves!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.