Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

KILROY Explorer Program

Explorer Programwebsite Cover

Dit boardingkort til at udforske verden!

We believe in the power of travel. At rejse har potentialet til at give dig nye perspektiver på livet, nedbryde kulturelle barrierer og efterlade en mere åben verden, og efter de sidste to år har vi brug for det mere end nogensinde! Derfor har vi besluttet at uddele 6 rejselegater i år, af 25.000 DKK hver, til kommende KILROY-rejsende, som vil dele deres livsdefinerende rejse med KILROY-fællesskabet. Læs videre for at finde ud af mere om, hvem vi leder efter, og hvordan du kan ansøge.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter nogle som er villige til at dokumentere deres rejse med KILROY og som er komfortable med at dele rejsen med resten af KILROY fællesskabet. Det betyder, at du skal dele det content med os som du laver undervejs på rejsen. Det kan være alt fra videoer, fotos, TikToks, blogindlæg - enhver form for indhold, du er tryg ved at skabe. 

Du skal ansøge hvis...

 • Du skal på (eller overvejer at tage på) en sabbatårsrejse, studieophold i udlandet, road trip, grupperejse, jorden rundt eller enhver anden form for livsdefinerende eventyr
 • Du betragter dig selv som en eventyrer og er nysgerrig på verden
 • Du er mellem 18-30 år
 • Du brænder for at tage billeder/videoer under dine rejser, og vil afsætte tid specifikt til at skabe sjovt og engagerende indhold.
 • Du er villig til at dokumentere din rejse og dele den på KILROYs sociale medier
 • Du er tryg ved at tale/skrive på engelsk
 • Du skal rejse med KILROY, eller du vil rejse med KILROY

 

Hvis det lyder som dig, så læs mere om, hvad programmet indeholder, og hvordan du kan ansøge om de 25.000 DKK! 

Så, hvad skal du faktisk gøre?

For at gøre det helt simpelt, så skal du dokumentere din KILROY-rejse og dele nogle af dine billeder og videoer med os og resten af KILROY-fællesskabet.

Det som vi vil have ud af dette "Explorer Program", er ægte KILROY-ambassadører, og vi ønsker, at du skal være en del af udformningen af KILROYs fremtidige projekter.

Hvad får du ud af det, bortset fra et 25.000 DKK-tillæg til dit rejsebudget? Du vil nå ud til KILROY-fællesskabet af nye og gamle rejsende, og du får en chance for at pifte dit CV op med nogle af vores aktiviteter rundt om i verden. Det lyder som en ret god aftale ikke?

Sådan ansøger du

Så hvordan ansøger du egentlig til Explorer-programmet? Det er ikke alt for kompliceret. Hvis du vil rejse i foråret eller denne sommer, så ansøg nu. Hvis du vil rejse i efteråret eller til vinter, så ansøg i anden runde senere på året. 

Derefter er det første du skal gøre at beslutte dig for om du planlægger at rejse alene, med en ven/partner eller som en gruppe (husk, at hvis du ansøger på vegne af flere personer, vil du kun blive bevilliget 25.000 DKK én gang). Derefter kan du starte ansøgningsprocessen ved at udfylde ansøgningsskemaet og uploade en kort video om dig selv.

I videoen vil vi gerne have, at du berører følgende punkter:

 1. Introduktion til dig selv
 2. Del din bedste rejsehistorie (hvis du har en)
 3. Hvad vil du bruge de 25.000 DKK på?
 4. Vis os din kreative side

 

Når ansøgningsperioden udløber, vil vi hos KILROY manuelt gennemgå alles ansøgning og udvælge vores top 5 finalister. Disse finalister vil derefter gå videre til runde 2, hvor vinderne vil blive valgt af deres jævnaldrende. De 3 personer/par/grupper, der får flest stemmer i denne runde, modtager 25.000 DKK til deres rejse! 

Ansøg før den 14. april.

 

Ansøg nu

 

Kommende events

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.