Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Ansvarlighed og klima

vej i Rumænien

KILROY's take på ansvarlighed og klima

Hvis du gerne vil vide mere om vores take på ansvarlighed og klima, så er du kommet til det rigtige sted. Her kan du finde svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Kan du ikke finde lige præcis dét, du leder efter? Så tjek vores myclimate FAQ her.

Hvorfor fortsætter KILROY med at sælge flyrejser?

Hos KILROY tror vi på, at det har en positiv indflydelse, når vi rejser.

Ved at rejse, lærer vi. Vi lærer at omfavne verdens forskellligheder, ligesom vi lærer at navigere i og kommunikere med andre kulturer. Vi tror på, at det kan være med til at skabe et stærkere globalt samfund, og en fælles forståelse, der kan være med til at minimere konflikter. Vi tror, at rejser er nødvendige for bedre at forstå og omfavne forskelligheder med et åbent sind. Det siger sig selv, at hvis du rejser med et åbent sind, får du øjnene op for både styrker og svagheder i dit hjemland og selvfølgelig de kulturer du møder på din vej. En forståelse for dette skaber et åbent mindset, og kan være med til at nedbryde fordomme.

Vi er en del af et globalt samfund. Unge mennesker, der udgør en stor del af vores kunder, er mere og mere internationale i deres syn på verden og i deres perspektiver. Arbejdsstyrken bliver mere global, og globale virksomheders vækst resulteter i ansættelse af international arbejdskraft. For at møde disse virksomheders krav kræver det et internationalt mindset, og unge mennesker bør forstå verden og dens forskelligheder og kulturer.

Rejser kan skabe ændringer lokalt. Ved at rejse, kan vi bidrage til et lands økonomiske situation, og forhåbentlig være medvirkende til en mere lige distribution af økonomi og dermed stabilitet. Det betyder, at rejser kan være en vigtig brik i at skabe en mere bæredygtig verden, fordi indkomst fra turisme kan bidrage til lokale udviklingsprojekter. Det gælder især i meget øde områder, der har dårlige vilkår for vækst, hvis ikke det var for turisme.

Der er altid en bagside af medaljen. Distributionen af penge lokalt. Ledende roller indenfor turisme. Over-turisme er et  problem. Turisme er både et middel til vækst lokalt, men bringer også andre ting med sig, desværre. Vi kan ikke løse alle problemerne, men vi kan rådgive vores rejsende, sørge for at samarbejde med de bedste partnere og sende rejsende til de destinationer, der har brug for turismen, og på den måde være en del af løsningen fremadrettet. Her skal vi blive endnu bedre fremadrettet, og vi skal leve op til vores ansvar, og sørge for at tænde rejsegnisten til de rigtige steder. Det er en rejse, som vi er på i øjeblikket.

Hvilke initiativer, relateret til klimaforandringerne, har KILROY lanceret eller arbejder KILROY på?

Læs mere om vores projekter i Myanmar & Madagaskar.

​​​​​​​Hvad er KILROY's take på ansvarlighed generelt?

Det er vigtigt ikke at se klimarelaterede initiativer isoleret set, men som en del af en større og en bredere holistisk tilgang. Vi har masser af arbejde forude, for at kunne blive betragtet som en ansvarlig virksomhed.

Men vi har påbegyndt rejsen, hvor vi, step by step, med en walk-the-talk-tilgang, vil fokusere på at blive mere og mere ansvarlige.

Tilbage til spørgsmålet. Hvis vi tager vores klimakompenseringsprogram, så vil de projekter vi støtter direkte ikke blot fokusere på CO2-udledning, men også fokusere på en bred række af FN's verdensmål. I den forstand bliver værdien af klimakompenseringsprojektet stærkere, end hvis det blot omfavner den enkelte rejsendes CO2-neutralisering på deres specifikke rejse. 

Hvorfor har vi valgt at fokusere på projekter, der omfavner flere af FN's verdensmål?

FN's verdensmål reflekterer et bredere take på ansvarlighed end klimainitiativer alene. Derfor er dette på linje med det bredere perspektiv, som vi hos KILROY gerne vil adressere indenfor ansvarlighed.

Hvorfor har KILROY valgt myclimate som partner?

Vi har haft et panel af uafhængige og internationalt anerkendte rådgivere til at vejlede os. Ud fra de kriterier vi har opstillet, var myclimate det anbefalede valg:

  • En udregning der neutraliserer CO2-udledningen.
  • Identifikation af de projekter, der arbejdes på.

Myclimate er en af frontløberne i arbejdet med nedbringelse af CO2-udledningen. Myclimate/KILROY-samarbejdet fokuserer på at støtte to lokalt forankrede projekter af høj kvalitet, der ikke blot nedbringer CO2-udledningen, men også påvirker flere tusinde mennesker positivt, ligesom de lever op til FN's verdensmål. Myclimate/KILROY-modellen beregner den fulde påvirkning af rejseaktiviteten, hvor andre modeller udelukkende fokuserer på CO2-udledning. 

Hvorfor har KILROY været tøvende med lanceringen af et klimakompenseringsprogram?

Vi kunne sagtens gå ud og tale højt om vores værdier og overbevisning om, hvordan den positive indvirkning af at rejse skal tages ind i en større helhedsforståelse i forhold til at handle ansvarligt. Men vi tror mere på at være beskedne, hvor vi arbejder på at opbygge troværdige og gennemsigtige initiativer, og det har taget tid at finde frem til en partner, der kunne levere på netop det.  

I 2019-2020 har vi set et øget fokus på klimakompensering i medierne, hvor der særligt sættes spørgsmålstegn ved slørede markeder samt valg af samarbejdspartnere og manglende gennemsigtighed for mange veletablerede brands i rejsebranchen. Debatten sætter yderligere fokus på kundens manglende tillid til de tilgængelige løsninger, der er. Denne kontrol, vi har set i medierne over det seneste års tid, illustrerer vigtigheden i et stærkt partnerskab bygget på gennemsigtighed og troværdighed.

Det er vores intention at samarbejdet med myclimate kan hjælpe vores kunder med en mere gennemsigtig og ambisiøs løsning, der også er tydelig omkring hvad selve klimakompenseringen går til.

Kompenserer KILROY for ansattes rejse med fly?

Ja. I ledelsen hos KILROY er det besluttet, at der klimakompenseres på alle estimerede interne flyrejser i 2019 samt i både januar og februar 2020. Fra marts 2020 vil alle interne flyrejser blive registreret. Beregningen af klimakompenseringen vil blive baseret på præcis samme beregningsmodel fra myclimate, som benyttes til at beregne vores kunders udledning. Det betyder også, at vi støtter de samme projekter. Læs mere om, hvordan vi udregner det her

Tjener KILROY noget på den betalte klimakompensering?

Nej. Alle klimakompenserende betalinger, der foretages, går direkte til myclimate. Al klimakompensering vil blive registreret og monitoreret af myclimate og overført til myclimate. Læs mere herom i myclimate's FAQ.

Hvem har KILROY rådført sig hos i beslutningen om at klimakompensere?

Mulighederne inden for klimakompenseringsprogrammer er mange, og mange potentielle parnere er tvivlsomme. Dette skyldes dels, at de er nye og hippe i markedet og dels, at de ikke leverer på et globalt niveau.

Vi har konsulteret med et panel af uafhængige, internationale anerkendte rådgivere og vi er stolte af det resultat vi nu lancerer med klimakompenseringsprojektet. 

Burde det ikke være muligt at kompensere for bus- eller togrejser?

For nuværende findes der ikke en stærk model for at klimakompensere inden for andre transportløsninger end fly. Det er et emne, der er i konstant udvikling, og eksperter i markedet er endnu ikke kommet til enighed om den rette måde at beregne og monitorere det på. Vi vil tilbyde denne mulighed, så snart der er et veletableret set up.

Kigger du efter, hvad du yderligere kan gøre som rejsende?

Vi arbejder på en liste af muligheder i forhold til hvad du selv kan gøre som rejsende, og vil opdatere siden løbende.

Tilbage til toppen 

Kommende events

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.