Nyhedsbrev

Få inspiration til rejser og uddannelse i udlandet. Deltag i konkurrencer og modtag de bedste tilbud før alle andre! Explore life.

Med KILROY's nyhedsbrev er du altid blandt de første der får tilbud med de bedste flypriser og andre rejseprodukter til hele verden. Det betyder, at DU får de bedste muligheder for at udnytte vores billige billetter før der bliver udsolgt - The early bird gets the worm! KILROY's nyhedsbrev udkommer 1-2 gange om måneden.

Rejsearrangementer!

Med nyhedsbrevet får du også mulighed for at deltage i helt specielle rejsearrangementer med KILROY, som gennem mange år har udklækket de ægte backpackere, der har rejst overalt på jordkloden! Bliv inspireret af andre KILROY rejsende og del din egen viden og oplevelser. Du får også mulighed for at deltage i konkurrencer hvor du kan vinde flybilletter og andet spændende travel gear!

Der skete en fejl. Prøv igen.
Ugyldig email. Prøv igen.
Du er nu tilmeldt.
Tilmeld

Afmelding af nyhedsbrev

Det er natuligvis muligt at afmelde KILROYs nyhedsbrev. Du afmelder via linket nederst i selve nyhedsbrevet med et enkelt klik. Når du har afmeldt nyhedsbrevet får du straks en bekræftelse direkte på skærmen.

 

Kontakt