Job hos KILROY

Vil du arbejde i en ung, dynamisk og international virksomhed? Søg job hos KILROY og bliv en del af vores engagerede og talentfulde team af medarbejdere.

KILROY er altid på udkig efter dedikerede, berejste og talentfulde medarbejdere. Vi forventer, at du tænker udover egne arbejdsområder og tager alle udfordringer med et smil. 

 

Et job hos KILROY betyder udvikling af dig og din karriere

Vi har en ung og dynamisk organisation, og vi har et internationalt fokus. Vi er altid åbne for at lære mere om os selv og verden omkring os. Vi skal kunne forstå vores kunder, og det er derfor vigtigt, at du har rejst, studeret eller arbejdet i udlandet - alt afhængig af hvilket område du ønsker at arbejde i. Læs mere om vores virksomhedsfilosofi.

KILROY er en international virksomhed hvor træning og intern kommunikation foregår på engelsk. Gode engelskkundskaber er derfor et must. Kompetencerne hos KILROYs ansatte udvikles konstant gennem intern træning, studieture og samarbejde med vores samarbejdspartnere i hele verden.

Ledige stillinger

Herunder kan du se hvilke ledige stillinger vi har på nuværende tidpunkt. Klik dig ind på den enkelte stilling for at læse mere om arbejdsopgaverne og den profil vi søger.

Sådan håndterer vi din ansøgning

Vi læser alle ansøgninger. Hvis du søger en annonceret jobstilling, bekræfter vi modtagelse af din ansøgning og efter deadline vil du modtage et svar på din ansøgning og information om den videre proces.

Uopfordrede ansøgninger

Er der ingen ledige stillinger, der passer til din interesse, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Rejsekonsulent eller studievejleder

Vil du arbejde som rejsekonsulent, bør du være opmærksom på, at du skal have rejst minimum 3 måneder sammenlagt uden for Europa, fordelt på flere forskellige lande og kontinenter. Vil du arbejde som studievejleder, bør du have studeret i udlandet minimum et eller flere semestre.

Internationale stillinger

For at se hvilke ledige stillinger vi har på vores internationale hovedkontor i København, besøg KILROYs internationale hjemmeside.

Her vil du også kunne søge uopfordret stillinger inden for økonomi, international marketing, IT, kundeservice og forretningsudvikling.

 

Kontakt