Stefan - Holland

Stefan i Italien
Stefan starter til efteråret sit tredje år på University of Amsterdam. På dette semester rejser han til Canada som udvekslingsstudent. Læs mere om hans overvejelser for sine fremtidige studier og karriere.

Bor i

Amsterdam - Holland

Livet indtil nu

Stefan afsluttede gymnasiet i 2009, og startede sine studier på University of Amsterdam det samme år. Under studierne har han haft et deltidsjob i en biograf i Amsterdam.

Daglig beskæftigelse

Stefan studerer sociologi og filosofi ved University of Amsterdam. Til efteråret starter han sit tredje studieår på universitetet, hvor han tager til Canada på udveksling ved University of Toronto.

Fremtidsdrømme

Stefan holder meget af studierne, og heldigvis er han god til de akademiske fag. Han er ret sikker på, at han vil fortsætte med en Master, når han har færdiggjort sin Bachelor. Stefan har dog endnu ikke besluttet, hvor han vil tage sin afsluttende Master. Han har mulighed for at fortsætte i Amsterdam, men er lige så tændt på at flytte til en helt anden by i Holland eller endda til udlandet.

Eftersom hans passion er den akademiske verden, ser han sig selv i fremtiden arbejde med forskning ved et forskningsinstitut, men lige nu ligger verden åben.

Foretrækker at studere i udlandet

"Jeg vil gerne opleve, hvordan det er at studere i udlandet. Jeg vil se og opleve det daglige liv blandt studerende i et helt andet land, og samtidig vil jeg lære mere om de akademiske kulturer ved et internationalt universitet. Ved University of Toronto kan jeg læse etniske studier, hvilket mit universitet i Amsterdam ikke giver mig mulighed for."

Lande jeg har besøgt

Belgien, Frankrig, Tyskland, Sweitz, Østrig, Italien, Spanien, Sverige, Danmark, Grækenland, Bulgarien, England , Canada og USA.

Bedste råd til andre rejsende

"For tre år siden rejste jeg gennem Canada og USA i en motorhome. Canada og USA har begge den vildeste natur, og med en motorhome kan du campere i smukke omgivelser. Jeg vil anbefale alle at prøve dette en dag."

Kontakt