Victor - Denmark

Victor fra Danmark
Mød Victor, født i september 1991. Han kom hjem efter sin første backpackertur i april 2011, og han sparer allerede op til sit næste eventyr. Læs om hans erfaringer og planer for fremtiden.

Bor i

København - Danmark

Livet indtil nu

Victor blev student fra gymnasiet i 2010, og siden har han rejst og tjent penge til sine næste eventyr. I april kom han hjem fra fem en halv måned i Sydøstasien og Australien. I sommers tog han på en kortere tur til Tanzania, og han er allerede i gang med at planlægge sin næste tur som går til Saudi Arabien.

Daglig beskæftigelse

Victor har for tiden 2 forskellige jobs. Han arbejder i en kaffebutik og som kok på en café. De penge han tjener, skal bruge til hans næste større rejse.

Fremtidsplaner og drømme

Lige nu er Victor fokuseret på sin kommende rejse til Saudi Arabien. Hans far arbejder der, og derfor har Victor fået chancen til at besøge landet. Uden en officiel invitation til Saudi Arabien kan det være svært at få et visum. Normalt får man ikke tilladelse til at rejse rundt i Saudi Arabien uden at være en del af en organiseret tur.

Victor sparer også penge sammen til en ny backpacker tur på 3-4 måneder i 2012. Denne gang planlægger han at besøge Nepal og Indien, hvor han bl.a. planlægger trekking i Himalaya.

Til næste efterår vil Victor begynde at studere Litteraturvidenskab ved Københavns Universitet. Under sine bachelorstudier har han planer om at tage et semester eller to i Berlin. Hvis han bliver glad for at studere i Berlin, kan det være at han tager hele sin kandidatuddannelse i udlandet.

Udover at rejse og at arbejde bruger Victor meget tid på at skrive. Han holder meget af at skrive mindre historier, og indimellem indsender han tekster til konkurrencer. Han kan forestille sig at arbejde som journalist efter studierne. Litteraturvidenskab kan bruges i mange forskellige kultur relaterede jobstillinger, så Victor ser mange muligheder efter, at han har færdiggjort studierne.

Rejser fordi

Der er to ting, Victor elsker ved at rejse: "Jeg elsker, at man ofte ender i en slags tidskapsel. Det er ligegyldigt hvilken ugedag det er, og ofte ved jeg heller ikke, hvad klokken er. Jeg holder virkelig af at være langt væk fra hverdagslivet, når jeg rejser."

"Det andet jeg elsker ved at rejse, er mødet med andre menneskers livserfaringer. I Cambodia mødte jeg så mange, som havde så lidt, og de var virkelig lykkelige."

Lande jeg har besøgt

Thailand, Malaysia, Vietnam, Australien, Laos, Cambodia, Tanzania, USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Polen, Tjekkiet, Østrig, England og Sverige. 

Bedste råd til andre rejsende

"Jeg har mødt mange rejsende, som er bange for at blive snydt og komme i fare. Selvfølgelig skal man være kritisk, men nogle gange er folk så nervøse, at de mister muligheden for fantastiske oplevelser. Jeg har oplevet at blive snydt, og dette skete efter nogle måneders rejse, så jeg burde have været på vagt. Det kan ske for enhver. Selvom du har dårlige oplevelser, tror jeg, det er vigtigt at være åbensindet overfor de mennesker, du møder. Brug almindelig sund fornuft, og se at komme ud og opleve verden." 

 

Kontakt