The Legend - KILROY was here!

Den unge James Kilroy arbejdede på kajen i Boston tilbage i 1940'erne. Hans job var at laste de store dampskibe med store kasser fyldt med blue jeans, som skulle sendes til alle afkroge af verden.
KILROY was here - The Legend
James Kilroy arbejdede på kajerne i Bosten tilbage i 1940'erne.

En tidlig og grå, november morgen, hvor James Kilroy egentlig havde mest lyst til at blive indendørs i ly for regn og slud, blev han råbt op af sin opsynsmand "Hey Kilroy, står du og dagdrømmer igen?? Kan du aldrig få udrettet noget?" Kilroy var vant til hans opråb og fornærmelser, og mere end 100,000 kasser med blue jeans ventede på at blive læsset på skibet. Der var ingen vej udenom - arbejdet skulle fuldføres, og han kunne lige så godt komme i gang. Men idet Kilroy bukkede sig ned over en af de tunge kasser, blev han ramt af en fantastisk idé - en så god idé at han bare måtte udføre den nu. Med et stykke kul skrev han med store, tydelige bogstaver på hver eneste kasse med blue jeans: KILROY WAS HERE!

Som disse kasser dukkede op i fremmede havne rundt om i verden, var Kilroy med i ånden, og spredte sig til alle verdens hjørner - en ret effektiv måde at rejse på!

Fra det øjeblik af var Kilroy en glad mand. Ligegyldig om hans opsynsmand råbte og skældte, kunne Kilroy ikke gøre andet end at smile. Han vidste bedre. På havnekajer verden rundt var der daglige påmindelser om, at opsynsmanden tog fejl. Kilroy vidste, at der var mere end én måde at krydse grænser på og bryde barrierer for at forblive fri og uafhængig.Kontakt