Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi bruger i øjeblikket meget af vores tid på at afhjælpe de af vores kunder, hvis rejse fortsat er påvirket af følgerne af COVID-19, men vil selvfølgelig rigtig gerne snakke om dine rejsedrømme, og er så småt startet på at snakke om nye rejser igen. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, men holder fortsat vores butikker lukket. Vi tilbyder dog stadig telefonmøder og som noget nyt videomøder, hvor vi kan se hinanden, og vi kan dele vores skærm med dig. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Corona-virus og information for rejsende

Traveller Airport

Information om COVID-19 (Corona-virussen)

Senest opdateret: 10.07.2020 kl. 10:15

 

Vi har fuld forståelse for, at du står med en del ubesvarede spørgsmål, og vi beklager, at vi ikke kan nå at vende retur til alle inde for vores sædvanlige svartid. Vi står alle midt i en ekstraordinær situation, og vi ved, at det giver anledning til både uvished og frustration. Den drømmerejse du enten var afsted på eller planlagde at skulle afsted på, er påvirket af omstændigheder, der enten har betydet, at du har måtte vende hjem før planlagt eller slet ikke er kommet afsted. Det er meget beklageligt, at rejseplanerne ikke forløb som forventet. Vi gør dog fortsat alt vi kan, for at afhjælpe dig.

 

Officielle rejseråd

De danske myndigheder fraråder pr. 29. maj 2020 alle ikke-nødvendige rejser til og med den 31. august 2020. Taget disse rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet i betragtning, fokuserer vi derfor på, at håndtere rejser med afrejse fra Danmark inden for den periode. Udenrigsministeriet opdaterer dog løbende deres rejsevejledninger, hvilket du kan holde dig opdateret om her, hvor du også kan få et overblik over eventuelle restriktioner for de pågældende lande, hvortil rejsevejledningen opdateres.

 

Status på pakkerejser der, grundet COVID-19, ikke kan gennemføres

Hører din rejse ind under Lov om PakkerejserEn pakkerejse kan fx bestå af flybilletter, hotel og aktiviteter samlet. Er dette tilfældet, læs da videre nedenfor.

Man skulle tro det var simpelt, men det er det desværre ikke. Som en del af brancheorganisationen Dansk Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden (RGF), har vi nu modtaget retningslinjer fra regeringen om refundering af aflyste pakkerejser inden for det officielle rejseråd. Det betyder, at vi nu er et skridt længere med håndteringen af de mange tusinde rejser, der desværre er påvirket af COVID-19.

Vi takker endnu engang for tålmodigheden, og har fuld forståelse for frustrationerne, da udbetalingen af den lovede statsstøtte i form af hjælpepakker til rejsebranchen både har givet anledning til mange spørgsmål og desværre har været meget forsinket. Desuden fremgår det også hos Rejsegarantifonden, at du som kunde/forbruger er dækket af Rejsegarantifonden i tilfælde af rejseudbyderens (vores) konkurs.

Nedenfor kan du få et overblik over status for de forskellige perioder, som er defineret af regeringen og Rejsegarantifonden:

Periode 1 (afrejse mellem 13. marts til 13. april): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Periode 2 (afrejse mellem 14. april til 10. maj + afrejse mellem 11. maj til 31. maj): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Periode 3 (afrejse mellem 1. juni og 31. august): Processen vedr. periode 3 er igangværende, men den længere behandlingstid skal ses i lyset af, at vi er afhængige af udbetalingen af den lovede statsstøtte i form af de særlige hjælpepakker til rejsebranchen samt arbejdsopgaven i at håndtere og beregne samtlige rejser individuelt. Behandlingstiden for udbetaling er op til 6 måneder fra afrejsedato. Derfor tilbyder vi også muligheden for en COVID-19 voucher (læs mere om voucherordningen hos Rejsegarantifonden) pålydende din rejses beløb. Denne tilgang understøttes også af Pakkerejse-Ankenævnets pressemeddelelse den 29. maj 2020, som du kan læse her

Afbrudte rejser (afrejse før 13. marts og hjemrejse efter 13. marts): Processen vedr. afbrudte rejser er næsten afsluttet, og vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre de mange sagsbehandlinger, der fortsat har en behandslingstid på 1-2 måneder. 

 

Har du kun købt flybilletter eller købt flybilletter online?

Vi er klar over, at ventetiden har været meget lang. Selvom mange luftfartsselskaber ikke kommunikerer specifikke detaljer om forventet behandslingstid, skal du vide, at vi arbejder benhårdt på at sætte skub i processen. KILROY optræder som agent for flyselskaberne, og det er derfor det pågældende flyselskab, der leverer rejsen og definerer reglerne for den billet, du har købt, og som agent er vi derfor afhængige af deres refundering. Så snart vi modtager refunderingen på dit køb fra luftfartsselskabet, sætter vi refunderingen til udbetaling til dig. 

Har du kun købt flybilletter eller købt flybilletterne online? Se denne side for opdateret information.

 

Har du en rejse planlagt efter den 31. august 2020?

Vi har fuld forståelse for, at du går med overvejelser omkring at afbestille din rejse. Grundet den store mængde af rejser inden for den nuværende anvisning fra myndighederne, er det i øjeblikket ikke muligt for os at tage hånd om din rejse, hvis den er efter den 31. august 2020. Ønsker du at afbestille en rejse, du har planlagt efter den 31. august 2020, vil det være almindelige afbestillingsbetingelser, der gør sig gældende. Vi takker for din tålmodighed!

Går du med nye rejseplaner i tankerne, som ikke er booket endnu?

Book uden bekymringer! Med vores nye fleksible måde at booke på, 'Book with Confidence', kan du, når du har booket, afbestille og ændre dine rejseplaner uden nogle ekstra omkostninger forbundet med det. Vi spørger ikke hvorfor; vi ønsker blot at sikre, at du får det eventyr, du drømmer om. Læs meget mere om, hvordan du er dækket ind

 

Er du fortsat afsted på en rejse?

Er du fortsat på rejse, og ønsker du at rejse hjem til Danmark, skal vi bede dig sende din henvendelse til [email protected], hvor du inkluderer dit referencenummer i emnefeltet, således vi hurtigt kan afhjælpe dig. Vi er som rejsebureau forpligtet til at hjælpe dig med ændringerne af din pakkerejse, men du er selv økonomisk ansvarlig for eventuelle omkostninger. I dette tilfælde skal du også tage kontakt til din rejseforsikring. Hvis du er tryg, der hvor du er, og du allerede har en bekræftet hjemrejsebillet, skal du som udgangspunkt holde fast i den.

Bemærk, at hvis du befinder dig et land, hvor grænserne i øjeblikket er lukkede, vil ansvaret for at hjælpe dig hjem til Danmark overgå til Udenrigsministeriet. Derfor anbefaler vi, at du  tilmelder dig Danskerlisten. Dette gør du ved at hente appen "Rejseklar", hvor du i menuen i appen vælger "Danskerlisten".

 

Hold dig opdateret på situationens status og udvikling via troværdige kilder

Først og fremmest  er det vigtigt, at du henter din viden om virussen og udbruddet heraf fra troværdige kilder. Vi anbefaler, at du holder dig opdateret om virussen, spredningen af den og i det hele taget at indhente øvrig viden hos Sundhedsstyrelsen eller hos WHO. Se ligeledes den opdaterede statistik over bekræftede tilfælde af smittede her.

Du kan på Udenrigsministeriets (UM) hjemmeside læse mere om, hvilke områder de – og dermed KILROY – fraråder rejse til. Hold dig ligeledes opdateret på seneste nyt for lige præcis dit rejsemål på den pågældende ambassade for destinationens hjemmeside.

Ønsker du at holde dig orienteret med relevant information omkring Rejsegarantifonden og regeringens hjælpepakke til rejsebranchen, kan du holde dig opdateret her.

Upcoming events

Se flere events dic ({{ allEventCardsTotal }})

Har du spørgsmål om Corona-virussen?

Har du booket, eller er du i gang med at booke en rejse, men er blevet usikker på grund af Corona-virussens udbrud, så skriv til os.

Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.