Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Corona-virus og information for rejsende

Traveller Airport

Information om COVID-19 (Corona-virussen)

Senest opdateret: 15.03.2020 kl. 10:20

 

Vi har fuld forståelse for, at du står med en del ubesvarede spørgsmål. Vi står alle midt i en ekstraordinær situation, og vi ved, at det giver anledning til både uvished og frustration. Den drømmerejse du enten var afsted på eller planlagde at skulle afsted på, er påvirket af omstændigheder, der enten har betydet, at du har måtte vende hjem før planlagt eller slet ikke er kommet afsted. Det er meget beklageligt, at rejseplanerne ikke forløb som forventet. 

 

Officielle rejseråd

Udenrigsministeriets model for opdatering af rejsevejledningerne betyder, at de opdaterer vejledningerne hver 14. dag frem for at sætte en skæringsdato som for de tidligere officielle rejseråd. Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets retningslinjer, og tager proaktivt kontakt til dig, det måtte vedrøre. Du har også mulighed for løbende at holde dig opdateret om rejsevejledningerne her

 

Status på pakkerejser der, grundet COVID-19, ikke kan gennemføres

Hører din rejse ind under Lov om PakkerejserEn pakkerejse kan fx bestå af flybilletter, hotel og aktiviteter samlet. Er dette tilfældet, læs da videre.

Nedenfor kan du få et overblik over status for de forskellige perioder, som er defineret af regeringen og Rejsegarantifonden:

Periode 1 (afrejse mellem 13. marts til 13. april): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Periode 2 (afrejse mellem 14. april til 10. maj + afrejse mellem 11. maj til 31. maj): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Periode 3 (afrejse mellem 1. juni og 31. august): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Periode 4 (afrejse mellem 1. september og 31. oktober): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Periode 5 (afrejse efter 31. oktober): Afsluttet og refunderet jf. regeringens retningslinjer.

Afbrudte rejser (afrejse før 13. marts og hjemrejse efter 13. marts): Afsluttet med undtagelse af køb af flybilletter alene, hvor rejsen blev afbrudt. Vi er dog i kontakt med alle, det fortsat vedrører.

 

Har du kun købt flybilletter eller købt flybilletter online?

Vi er klar over, at ventetiden har været meget lang. Selvom mange luftfartsselskaber ikke kommunikerer specifikke detaljer om forventet behandslingstid, skal du vide, at vi arbejder benhårdt på at sætte skub i processen. KILROY optræder som agent for flyselskaberne, og det er derfor det pågældende flyselskab, der leverer rejsen og definerer reglerne for den billet, du har købt, og som agent er vi derfor afhængige af deres refundering. Så snart vi modtager refunderingen på dit køb fra luftfartsselskabet, sætter vi refunderingen til udbetaling til dig. 

Har du kun købt flybilletter eller købt flybilletterne online? Se denne side for opdateret information.

 

Går du med nye rejseplaner i tankerne?

Book uden bekymringer! Med vores nye fleksible måde at booke på, 'Book with Confidence', kan du, når du har booket, afbestille og ændre dine rejseplaner uden nogle ekstra omkostninger forbundet med det. Vi spørger ikke hvorfor; vi ønsker blot at sikre, at du får det eventyr, du drømmer om. Læs meget mere om, hvordan du er dækket ind

 

Er du afsted på en rejse?

Er du på rejse, og ønsker du at rejse hjem til Danmark før din oprindelige hjemrejse, skal vi bede dig sende din henvendelse til [email protected], hvor du inkluderer dit referencenummer i emnefeltet, således vi hurtigt kan afhjælpe dig. Vi er som rejsebureau forpligtet til at hjælpe dig med ændringerne af din pakkerejse, men du er selv økonomisk ansvarlig for eventuelle omkostninger. I dette tilfælde skal du også tage kontakt til din rejseforsikring. Hvis du er tryg der hvor du er, og du allerede har en bekræftet hjemrejsebillet, skal du som udgangspunkt holde fast i den.

Bemærk, at hvis du befinder dig i et land, hvor grænserne i øjeblikket er lukkede, vil ansvaret for at hjælpe dig hjem til Danmark overgå til Udenrigsministeriet. Derfor anbefaler vi, at du  tilmelder dig Danskerlisten. Dette gør du ved at hente appen "Rejseklar", hvor du i menuen i appen vælger "Danskerlisten".

 

Hold dig opdateret på situationens status og udvikling via troværdige kilder

Først og fremmest  er det vigtigt, at du henter din viden om virussen og udbruddet heraf fra troværdige kilder. Vi anbefaler, at du holder dig opdateret om virussen, spredningen af den og i det hele taget at indhente øvrig viden hos Sundhedsstyrelsen eller hos WHO. Se ligeledes den opdaterede statistik over bekræftede tilfælde af smittede her.

Du kan på Udenrigsministeriets (UM) hjemmeside læse mere om, hvilke områder de – og dermed KILROY – fraråder rejse til. Hold dig ligeledes opdateret på seneste nyt for lige præcis dit rejsemål på den pågældende ambassade for destinationens hjemmeside.

Ønsker du at holde dig orienteret med relevant information omkring Rejsegarantifonden og regeringens hjælpepakke til rejsebranchen, kan du holde dig opdateret her.

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.