Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Vind flybilletter for to personer til Sri Lanka med Qatar Airways

Trine Nyborg

Vi er trådt ind i et nyt år, og derfor er det blevet tid til at se tilbage på året der gik, mindes de fede rejsestunder og kåre Årets Rejsefoto 2018! Og vi har sat en ret fed præmie på højkant, hvis vi selv skal sige det!

I samarbejde med Qatar Airways giver vi nemlig vinderen af Årets Rejsefoto muligheden for at opleve en af vores absolutte yndlingsdestinationer: Sri Lanka. Vinderen får nemlig flybilletter for to personer til den tropiske perle.

Temaet for årets konkurrence er venskab. Find dit allerbedste, og mest venskabelige rejseøjeblik fra 2018 frem, og fortæl os, hvorfor netop dette rejsebillede går ned som 2018 bedste rejseminde. Se hvordan du deltager i konkurrencen nedenfor.

 

Hvordan deltager jeg i konkurrencen?

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at uploade dit bedste rejsefoto fra en rejse i 2018 med temaet venskab. Husk at hashtagge det med #åretsrejsefoto2018 samt tagge og følge @kilroydenmark på Instagram.

Bidraget kan være et billede af hvad som helst, men det skal være fra en rejse og formidle temaet venskab. Vi vil desuden sætte pris på en kort tekst under ​​billedet, hvor du forklarer, HVORFOR dette billede bør blive kåret som Årets Rejsefoto 2018.

Sådan gør du:

  1. Følg @kilroydenmark på Instagram.
  2. Find dit bedste rejsefoto frem. Husk at dit bedste rejsebillede kan være alt mellem himmel og jord - der er ikke noget rigtigt eller forkert bidrag, sålænge vi kan se teamet venskab skinne igennem.
  3. Post dit billede på Instagram inden kl. 12.00 d. 25. februar 2019 og tag det med #åretsrejsefoto2018 og @kilroydenmark.

Hvad kan jeg vinde?

Skulle du gå hen og blive vores heldige vinder, er der ingen tvivl om, at du kan se frem til noget af et eventyr.

Vinderen får to flybilletter til Sri lanka med Qatar Airways. Dette inkluderer 2 stk. economy class flybilletter t/r til Colombo, Sri Lanka. Bemærk at flybilletterne dog må have en maks værdi på 7500 kroner stykket.

Se yderligere vilkår og betingelser for deltagelse i konkurrencen nedenfor.

Vilkår og betingelser:

Konkurrenceperiode: Konkurrencen løber fra d. 4. februar 2019 og frem til d. 25. februar 2019 kl. 12.00. 

Hvem kan deltage? Konkurrencen er åben for folk, der bor i Danmark undtagen ansatte i KILROY og Qatar Airways, deres familie, samt alle andre med tilknytning til enten virksomheden eller konkurrencen. Deltagerne skal være fyldt 18 år for at deltage og have en åben profil på Instagram.

Hvor mange vinder? Der udloves én præmie. Deltagere konkurrerer om flybilletter t/r til Sri Lanka for to personer med Qatar Airways.

Valg af vinder og kontakt: Det vindende billede uploadet til Instagram og tagget med #åretsrejsefoto2018 og @kilroydenmark, vælges af en jury hos KILROY. Deltagerne kan deltage i konkurrencen med op til 3 billeder. Vinderen kontaktes via Instagram efter afslutningen af ​​konkurrencen. Vinderen vil også blive annonceret med navn, Instagram-profil og vindende billede på KILROYs Instagram og andre kanaler.

Hvis vinderen ikke vender tilbage inden 7 dage, frafalder præmien og KILROY forbeholder sig retten til at udvælge en ny vinder.

Præmie: Konkurrences præmie er flybilletter til vinderen + en ven til Sri lanka med Qatar Airways. Dette inkluderer: 2 stk. economy class flybilletter t/r til Colombo, Sri Lanka med flyselskabet Qatar Airways. Bemærk at flybilletterne har en maks værdi på 7500 kroner stykket.

Værdi og vilkår: Præmien har en samlet værdi af maks 15.000 DKK, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter eller services.

Bemærk at præmien har en maksværdi på 15.000 DKK, hvilket vil sige at vindernes flybilletter ikke må overskride denne pris inklusiv gebyrer og evt. ISIC/youth kort. Præmien er personlig for vinderen plus én ledsager, og kan ikke blive overført eller videresolgt til nogen anden. Præmien inkluderer ikke lufthavnstransfer, benzin, hoteller og øvrige udgifter for opholdet end nævnt ovenfor. Lommepenge, transport til og fra lufthavn, hoteller og andre udgifter står på præmievinderens egen regning.

Hvornår skal vinderen afsted? Det er et krav, at flybilletten bestilles og bekræftes i 2019. Dog er det op til vinderen, om han/hun vil rejse i 2019 eller 2020. Bemærk, at billetprisen ikke må overstige 7500 kroner per person. Dette kan i enkle tilfælde betyde, at man ikke kan rejse på udvalgte datoer i højsæsonen og travle perioder, med mindre vinderen vælger at betale differencen. Hvis det ikke er muligt for vinderen at booke sin rejse i 2019 frafalder præmien vinderen.

Pas, visa, vaccinationer og rejseforsikring: Vinderen og dennes medrejsende skal have et gyldigt pas og har selv ansvaret for relevante visa, hvis påkrævet. Vaccinationer og rejseforsikring er ligeledes vinderen og den medrejsendes eget ansvar.

Markedsføring og promovering: KILROY forbeholder sig retten til at promovere det vindende billede på Facebook og KILROYs hjemmesider og bruge billeder, der er tagget med #åretsrejsefoto2018 i aktiviteter relateret til konkurrencen. Billederne krediteres med navn.  

Konkurrencebilleder på Instagram: Deltagere må kun deltage i konkurrencen med deres egne billeder. Det er deltageren eget ansvar at sikre, at de har de fulde rettigheder til billederne samt at sikre, at personer, der optræder på billederne, har accepteret, at billedet vil blive brugt på denne måde.


Accept af vilkår og betingelser: Ved at deltage i Instagram-konkurrencen accepterer deltagerne automatisk disse vilkår og betingelser.

Om Qatar Airways:
Qatar Airways er et af de yngste globale flyselskaber, som betjener alle seks kontinenter. Qatar Airways forbinder mere end 150 rejsemål over hele verden hver dag med en flåde af de nyeste fly og et højt serviceniveau fra deres hub og fem-stjernede lufthavnen, Hamad International Airport i Doha. 

 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Klar til at planlægge din rejse?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.