Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Sådan planlægger du en rejse lige nu - som faktisk bliver til noget!

campervan-girl-in-van-transport

Længes du efter at rejse til vinter? Vi hjælper dig med at planlægge en tur, som faktisk kan blive til noget!

I takt med at flere og flere vælger at lade sig vaccinere, åbner verden sig langsomt, men sikkert, op igen. Men du er ikke alene om at stille dig selv spørgsmålet: Hvor kan jeg rejse hen lige nu, og hvordan påvirkes mine rejseplaner af den nye virusvariant Omikron? Det korte svar er, at du faktisk kan rejse til mange skønne destinationer i verden – så længe du opfylder kravene og er opmærksom på de restriktioner, der gælder på stedet. Læs videre for at finde ud af, hvordan du gør dine rejsedrømme til virkelighed + forslag til destinationer som du kan besøge NU!

Om du vil rejse lige nu er helt op til dig - men hvis du vil øge chancerne for rent faktisk at komme afsted, har vi nogle tips:

 • Det ville sikkert være vidunderligt at rejse rundt i verden til flere destinationer?  Vi kunne ikke være mere enige! Men lige nu er det måske ikke helt muligt, da der kan ske hurtige ændringer i forhold til fly, indrejseregler og lokale restriktioner. Vælg i stedet 1-2 destinationer for at være sikker på, at din rejse bliver til en realitet. Det positive er, at du får mere tid til at udforske forskellige steder i landet, som du måske ellers ikke ville have besøgt. Lad dig Inspirere af nogle fede rejseforslag, vi har samlet nedenfor!

 • Inden du beslutter dig for, hvor du skal rejse, bør du opdatere dig på landets aktuelle vaccinationsstatus. Det giver dig nemlig en indikation af, hvor sandsynligt det er, at nye indrejseregler og lokale restriktioner bliver indført med kort varsel og sætter en stopper for dine rejseplaner.

 • Glem ikke din rejseforsikring, det er det eneste du absolut ikke ønsker at rejse uden i disse tider, bortset fra passet selvfølgelig. Men en god rejseforsikring giver dig mulighed for at tage det roligt og undgå unødig stress, hvis du er uheldig på rejsen. Spørg os, så sørger vi for, at du er fuldt forsikret på rejsen!

 • Selv under normale omstændigheder kan det være svært at planlægge en rejse, og spørgsmål og tanker dukker næsten altid op. Det er netop derfor, at vi eksisterer! Book et videomøde med vores rejseeksperter eller på telefon helt gratis, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme! De har masser af rejseerfaring og holder sig konstant opdateret om corona-tilstanden, så du ikke selv skal holde styr på det hele!

 • Sidst men ikke mindst er det vigtigt at være fleksibel. Med Book with Confidence kan du, der er fuldvaccineret, uden bekymring bestille din rejse hos os. Det betyder, at du bestiller din rejse med meget fleksible vilkår, der giver dig mulighed for at betale et depositum på 35 % af den samlede pris og derefter vente med sidste betaling til 35 dage før afrejse. Læs mere om fordelene her eller spørg vores rejseeksperter, så fortæller de dig mere!

 

Spørg vores eksperter!

Den perfekte kombi: Sri Lanka & Maldiverne

Hvad med at kombinere ø-hop på Maldiverne med Sri Lankas frodige natur og dyreliv? Det er ikke for ingenting, at vi kalder dette rejseforslag for den ultimative drømmekombination! Du starter turen i Malé, hvor du mødes med andre backpackere for at drage afsted på dit sejleventyr i Det Indiske Ocean. Du kan også se frem til en oplevelsesrejse gennem Sri Lankas smukke landskab og sidst, men ikke mindst, en surfcamp i Ahangama, hvor du kan lære at mestre bølgerne som en pro!

Rejselængde: ca. 6 uger

Pris fra: 31 399 DKK
(inkluderer fly, bookinggebyrer, ø-hopping, surfcamp og 1 oplevelsesrejse)

Se hele rejseforslaget

Spansk, surf og frivilligt arbejde i Costa Rica

Hvis du ikke har besøgt dette magiske land endnu, er det tid til at planlægge din rejse til Costa Rica NU! Hvad med at undslippe den kedelige og grå danske vinter i et par uger for at studere spansk, yoga, frivilligt arbejde og udforske Tortuguero Nationalparks frodige natur og dyreliv? Costa Rica er også en drøm for dig, der elsker adrenalin-boostende aktiviteter. I stedet for at bruge dit rejsebudget på transport mellem forskellige lande, kan du maksimere din oplevelse og sætte kryds ved nogle aktiviteter på din bucket liste, såsom surfing eller bungy jumping. Pura Vida!


Rejselængde: 4-6 uger

Pris fra: 17 999 DKK
(inkluderer fly, bookinggebyrer, spanskkursus, frivilligt arbejde og 1 oplevelsesrejse)

Se hele rejseforslaget

 

Episk rundrejse i Thailand

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Thailand år efter år bliver ved med at være et populært rejsemål. Der er noget for enhver smag: kridhvide sandstrande, frodig natur, templer og selvfølgelig fantastisk traditionel thaimad! Dette rejseforslag tager dig fra pulserende Bangkok gennem junglen i Hua Hin og Khao Sok Nationalpark. Arbejdt frivilligt i 2 uger på et animal rescue center og afslut med at dykke på Koh Tao. Husk, at du altid kan rejse i længere tid eller ændre ruten! 

Rejselængde: 5-6 uger

Pris fra: 20 699 DKK
(inkluderer fly, bookinggebyrer, dykkerkursus, frivilligt arbejde og 2 oplevelsesrejser)

Se hele rejseforslaget

Road trip gennem Florida

Der er ingen bedre måde at opleve USA på end at tage afsted på et road trip. Listen over steder, der er værd at besøge, kan gøres urimelig lang. Men hvis du længes efter sol og varme, er et road trip i det solrige Florida præcis, hvad du leder efter! Start og afslut dit road trip i Miami og udforsk alle de farverige byer, hvide sandstrande og sumpe, hvor alligatorer bor undervejs. Tilbage i Miami kan du rejse videre til nye steder i USA eller hoppe på flyet hjem igen – det er op til dig!

Rejselængde: 2-3 uger 

Pris fra: 9350  DKK
(inkluderer fly, bookinggebyrer, lejebil og 2 overnatninger)

Se hele rejseforslaget

Road trip i det vestlige Canada

Hvis du ikke har noget imod kulde og er vild med vintersport som skiløb og hockey, så er Canada det perfekte sted at besøge om vinteren. Afhent din lejebil i Vancouver, og tag afsted på dit road trip. Udforsk nogle af de bedste nationalparker i Canada, oplev udsigten over Rocky Mountains og storbypulsen i Vancouver og Calgary. Lyder det som noget for dig? Let’s go!

Rejselængde: 2-3 uger 

Pris fra: 12 150 DKK
(inkluderer fly, bookinggebyrer, lejebil og 3 overnatninger)

Se hele rejseforslaget

Hvordan kan KILROY hjælpe dig?

Vidste du, at du kan få gratis rejserådgivning gennem KILROY? Tal med vores erfarne rejsespecialister om, hvor du kan rejse lige NU! Som fuldvaccineret er der flere steder, du kan besøge denne vinter, og vi hjælper dig med at finde ud af, hvad der skal til for at rejse ind i landet. Glem ikke, at det kun er rejseforslag, der kan skræddersyes præcis som du ønsker. Tal med os, så hjælper vi dig med at designe din drømmerejse!

Book gratis rejserådgivning

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.