Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Top 10 rejsedestinationer i 2019

kihei-maui-hawaii-beach-cover
Ranva Christensen

Få inspiration til destinationer der skal på din bucketlist

Er du som altid på jagt efter spektakulære naturoplevelser, unikke destinationer, pulserende storbyer, spændende kulturindtryk samt vilde og sjove aktiviteter? Her kommer en top 10 over rejsedestinationer du bør opleve i 2019.

FRIVILLIGT ARBEJDE: THE HAPPY TURTLE PROJECT
Start: San Jose
Slutter i: Bataan
Varighed: 9 Dage

Pris 3.532 DKK pr. person
Læs mere om The Happy Turtle Project

1. Costa Rica 

Costa Rica er en helt igennem fantastisk, tropisk perle i Mellemamerika og nok det mest backpackervenlige land i denne del af verden. Costa Rica er kun en anelse større end Schweiz, hvilket ikke er til at fatte, da højdepunkterne virker uendelige med fantastiske strande, fede surfingmuligheder, verdensklasse dykning, vilde vulkaner og eventyrlige jungler med rigt dyreliv. Så er Costa Rica i øvrigt en optimal destination, hvis man er interesseret i frivilligt arbejde med dyr og bevarelse af naturen.

Området omkring La Fortuna er rig på flot natur og fede treks og er især kendt for den enorme vulkan, Arenal. Derudover er nationalparkerne, Manuel Antonio og Tortuguero gode steder at udforske dyrelivet, og sidstnævnte er bl.a. kendt for at være det vigtigste æglægningsted for havskilpadder i Mellemamerika. 

Costa Rica Rejsedestination 2018

2. Argentina

Argentina er den perfekte destination for backpackere. Selvom det er et enormt land, er det dejlig simpelt at rejse rundt i, grundet de gode busforbindelser til landets flotteste og bedste områder. Fra det dramatiske Iguazu Falls i norden ved grænsen til Brasilien til det spektakulære Patagonien i syd. Buenos Aires har trods sin barske historie udviklet sig til en fantastisk hovedstad med en fed vibe, hvor hver bydel har sin helt egen charme.

Andre højdepunkter er udendørsaktiviteter i Salta, vinsmagning i Mendoza, naturen i Bariloche og verdens sydligste by, Ushuaia, hvor der er mulighed for at rejse videre til Antarktis. 

Argentina Rejsedestination 2018
TUR: KRUGER, FALLS & ZIMBABWE
Start: Victoria Falls
Slutter i: Johannesburg
Varighed: 8 dage

Pris: 5.872 DKK pr. person
Se mere om Kruger, Falls & Zimbabwe turen

3. Botswana

Botswana er en fantastisk mulighed for at opleve kombinationen af det frodige og tørre Afrika. I syden omkring grænsen til Namibia og Sydafrika strækker Kalahari ørkenen sig overlegent i smukke sandbanker og dramatiske landskaber. Nordpå bliver ørken dog pludselig til vand i verdens største indlands-delta, Okavango. Deltaet skaber et populært hjemsted for det afrikanske dyreliv, og en kano tur gennem Okavango vil med garanti være en uforglemmelig oplevelse for alle, der elsker natur og dyr! 

I Chobe National Park finder man desuden en af Afrikas største koncentrationer af dyreliv, og herfra er der ikke lang til grænsen til Zimbabwe, hvor det dramatiske Victoria Falls venter. 

Botswana Rejsedestination 2018

4. Jordan

Trods landets relative lille størrelse er Jordan hjem til så mange seværdigheder, at vi næsten ikke ved, hvor vi skal begynde. Amman er en spændende hovedstad, som er spredt ud over toppen af syv bakker, og hvor moderne shoppinggader støder sammen med flotte antikke bydele, heriblandt den romerske ruinby Jerash, der ligger lige nord for storbyen. 

Det døde hav er et oplagt stop, og man må ikke gå glip af de fantastiske ørkenlandskaber i Wadi Rum. Er man til dykning tilbyder havnebyen Aqaba nogle helt unikke dykkermuligheder i det røde hav, og den verdenskendte oldtidsby Petra er en så imponerende oplevelse, at man virkelig skal sørge for at afsætte nok tid til at opleve den i sin helhed.

Jordan rejsedestination 2018
DYKNING: THULUSDHOO - FUNDIVING
Start: Malé
Slutter i: Malé
Varighed: 5 dage

Pris: Fra 2.617 kr. per person
Se mere om aktiviteten

5. Maldiverne

Maldiverne er helt igennem uimodståelig med sine kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer og turkise have. Regn hører til sjældenhederne, og temperaturene ligger stabilt omkring de 30°C året rundt. Hvad der især gør Maldiverne attraktivt i 2018 er, at det er blevet betydeligt billigere at rejse rundt i landet ift. førhen, eftersom staten i løbet af de sidste år har åbnet op for muligheden for at besøge de lokale øer. Derved kan man opnå en langt mere autentisk oplevelse af øbolivet, samtidig med at man kan overholde budgettet, eftersom man kan finde relativ billige overnatningsmuligheder i de forskellige gæstehuse rundt omkring på øerne. 

Maldiverne rejsedestination 2018

6. Borneo

Borneo er en helt speciel oplevelse, og med sine unikke regnskove, sjældne dyreliv og gyldne sandstrande, skylder alle sig selv at opleve dette naturparadis mindst én gang livet. Chancen for at se pygmæelefanter (om end den er lille) er nok til at lokke os dertil, og når man tilføjer muligheden for at se orangutanger og næseaber på nogle af verdens flotteste trekkingture, er der altså ikke nogen tvivl om, at Borneo skal besøges ASAP. 

Borneo rejsedestination 2018
LEJ EN CAMPERVAN I NEW ZEALAND
Find inspiration til road trip i New Zealand, og lej en campervan.
New Zealand

7. New Zealand

En rejse til New Zealand vil uden tvivl omhandle natur, udendørsaktiviteter og ekstremsport. Bungee Jump, rafting, kajakroning, ski, surfing, gletsjer vandringer og spektakulære trekking ruter er bare få af de mange udfordringer, som du kan kaste dig ud i. 

På New Zealands Nordø findes mange højdepunkter, såsom Auckland, Bay of Islands, vulkaner, varme kilder omkring Rotorua, fascinerende maorikultur i Taupo samt den kunstneriske hovedstad Wellington. Er du fan af Ringenes Herre filmen må du selvfølgelig ind omkring Hobbiton. Derudover så tilbyder Sydøen nydelige fjorde, gletsjere vindertsport, adrenalinpumpende aktiviteter i massevis og en generel majestætisk natur. 

Desuden er New Zealand ikke kun en fantastisk destination for backpackere, men også et vildt og spændende land at studere i

Rejsedestionation 2018 new zealand

8. Madagaskar

Lemurer, lemurer, lemurer! Behøver vi sige mere? Madagaskar er akkurat som at hoppe direkte ind i et naturprogram fra TV med et sprudlende og unikt dyreliv og frodige nationalparker. De karakteristiske baobabtræer skuffer på ingen måde og er lige så imponerende, som man skulle tro. Udover den fantastiske natur, er Madagaskar også hjem til en sympatisk og interessant lokalbefolkning. Gennem de seneste år er Madaskars mange seværdigheder desuden blevet meget mere lettilgængelige, og det er derfor en perfekt rejsedestination at overveje til 2018.

Ej at forglemme, så har Madagaskar desuden nogle helt fantastiske dykkermuligheder!

Madagascar rejsedestination 2018
TUR: TRANS-MONGOLSK EVENTYR
Start: Moskva
Slutter i: Beijing
Varighed: 16 dage

Pris: Fra 17.242 kr. per person
Se mere om den trans-mongolske jernbane

9. Rusland & Mongoliet

Okay, vi indrømmer, at vi snyder lidt her, men disse to lande fungerer bare perfekt som kombination på Den Transmongolske Jernbane.

Har man mod på at begive sig fra Rusland mod Mongoliet i tog, får man en helt unik rejse, når man oplever Ural bjergene og Sibirien i sin overvældende helhed. Med start i enten Skt. Petersborg eller Moskva rejser man mod den magiske Lake Baikal udenfor byen Irkutsk. Tag med hundeslæde rundt i naturen (både sommer og vinter) og snup en modig dukkert i Sibiriens flotteste sø, inden du begiver dig mod Mongoliet. Ikke langt fra den interessante hovedtad Ulaanbaatar bliver du mødt af endeløse åbne sletter og dramatiske bjerge med græssende kameler, vilde heste og enorme gribbe.

Den trans-mongolske jernbane

10. Påskeøen (Chile)

Find din indre opdagelsesrejsende frem og begiv dig mod et af de mest specielle og isolerede steder i verden, nemlig Påskeøen. Øen hører til Chile, som ligger hele 3.512 kilometer fra kysten. Den lange rejse er alligevel det hele værd, når du først ser de enorme Moai-statuer med egne øjne. Disse imponerende menneskelignende statuer er uden tvivl øens absolutte højdepunkt, og den dag idag er deres oprindelse stadig en af verdens største mysterier. Påskeøen er et must-see, hvis man alligevel skal en tur til Sydamerika! 

Rejsedestination 2018 påskeøerne

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.