Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Grundet den nuværende Corona situation afholder vi i øjeblikket kun video - og telefonmøder.

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}


Vind flybilletter til USA med Lufthansa & KILROY

San Francisco - Golden Gate Bridge

Skal du være vores heldige vinder?

Vi elsker at rejse, og vi elsker konkurrencer. Derfor har vi besluttet os for at kombinere de to! Du har nu mulighed for at vinde flybilletter for to personer til fantastiske USA med Lufthansa Group i vores Instagram-konkurrence.

Med Lufthansa Group (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa & SWISS), kan du bl.a. komme til farverige San Francisco, pulserende New York City, flyve til Denver for stå på ski i Colorados bjerge, nyde drinks på stranden i Miami, smage på BBQ i Austin, opleve The Windy City Chicago og meget mere. Skulle du være vores heldige vinder bestemmer du selv, hvor drømmerejsen går til i USA! 

Hvordan deltager man i konkurrencen?

USA byder på masser af forskellige oplevelser og fantastiske steder at besøge. Bl.a. Golden Gate Bridge i San Francisco, Empire State Building i New York City eller South Beach i Miami.

Så hvordan får du mulighed for at opleve disse skønne steder, spørger du nok? Alt du skal gøre, er at dele et rejserelateret billede, der har en form for social aktivitet (vi elsker billeder med mennesker på), og så skal du tagge din yndlings-rejsekammerat (din ven, din veninde, din kæreste, tante, ja, hvem end der er din rejsekammerat) som du gerne vil have med på rejsen, hvis du vinder. Du skal bruge hashtaggene #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment og så skal du følge KILROY Denmarks profil på Instagram.

Dit billede skal være rejserelateret og være fra en social kontekst, og vi sætter pris på en kort tekst, der beskriver hvorfor du gerne vil opleve USA med den person, du tagger.

  1. Følg @kilroydenmark på Instagram.

  2. Find dit bedste sociale rejsebillede. Husk, der er ingen forkerte bidrag. Hvis du er i tvivl, så giv det skud alligevel.

  3. Post dit billede på Instagram før kl. 23.59 den 16. januar 2022 og brug hashtaggene #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment, tag din yndlings-rejsekammerat og tag @kilroydenmark. 

Det kan du vinde: Flybilletter til USA

Skulle du gå hen og blive vores heldige vinder, kan vi med sikkerhed sige, at du får et legendarisk eventyr. Hop ombord på flyet og glæd dig til at udforske de fedeste steder i USA med Lufthansa Group. 

Regler og vilkår

Konkurrencen løber fra den 21. december 2021 og slutter den 16. januar 2022. Sidste chance for at deltage er klokken 23:59 dansk tid.

Hvem kan deltage: Konkurrencen er åben for beboere i Danmark, der er fyldt 18 år med undtagelse af medarbejdere hos KILROY, Lufthansa Group og deres nære slægtninge og andre med forbindelse til organisationen eller bedømmelsen af ​​konkurrencen. Deltagerne skal have bopæl i Danmark.

Antal præmier: Der udloves én (1) præmie. Deltagerne konkurrerer om flybilleter til USA med Lufthansa Group.

Valg af vinder og kontakt: Det vindende billede uploadet til Instagram og tagget med #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment, vælges af en jury hos KILROY. Deltagerne kan deltage i konkurrencen med op til 3 billeder. Vinderen kontaktes via Instagram efter afslutningen af ​​konkurrencen. Vinderen vil også blive annonceret med navn, Instagram-profil og vindende billede på KILROY's hjemmesider, så det er vigtigt, at din profil ikke er privat.

Præmien: Præmien der kan vindes i denne konkurrence er flybilletter for vinderen + en ven til USA med Lufthansa Group.

  • Flybilletter (t/r) med Lufthansa Group til en samlet værdi af 8000 DKK. 

Værdi og vilkår: Den samlede præmiepakke har en værdi på 8000 kroner, og kan ikke veksles til kontanter, refunderes eller ombyttes til andre produkter og tjenester. Skulle der evt. forekomme et restbeløb efter købte billetter, refunderes dette heller ikke. Prisen er personlig for vinderen + 1 ven og kan ikke overføres eller sælges videre til andre parter. Lommepenge, penge til mad, drikkevarer og lokale udgifter er præmievinderens eget ansvar.

Rejseperiode: Rejsen skal være påbegyndt SENEST 31. December 2022. Hvis vinderen ikke har mulighed for at rejse i ovennævnte rejseperiode, vil juryen trække en ny vinder. Turen skal bookes hos KILROY SENEST 30. Juni 2022. 

Pas, visa, vaccinationer og rejseforsikring: Vinderen og dennes medrejsende skal have et gyldigt pas og har selv ansvaret for relevante visa, hvis påkrævet. Vaccinationer og rejseforsikring er ligeledes vinderen og den medrejsendes eget ansvar.

Markedsføring og promovering: KILROY forbeholder sig retten til at promovere alle billeder fra konkurrencen på Facebook, Instagram samt KILROY's hjemmesider. Alle billeder der er tagget med #meandmyfavoritetravelbuddy og #mykilroymoment, kan blive benyttet i forbindelse med konkurrencen. Billederne bliver krediteret med navn.

Konkurrencebilleder på Instagram: Deltagere må kun deltage i konkurrencen med deres egne billeder. Det er deltagerens eget ansvar at sikre, at de har de fulde rettigheder til billederne samt at sikre, at personer der optræder på billederne har accepteret, at billedet vil blive brugt på denne måde.

Accept af vilkår og betingelser: Ved at deltage i Instagram-konkurrencen accepterer deltagerne automatisk disse vilkår og betingelser. 

Kommende events

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.