Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Nepal, New Zealand & SydøstasienKathmandu som en del af din rundrejse
kort over rejsen til nepal, sydøstasien og new zealand

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

annapurna trek som en del af din rundrejse i Asien

15 dages Annapurna-trek Kathmandu, Nepal

Du skal ikke vente længe på den første store oplevelse! Fra Kathmandu skal du på en 15 dages trekkingrejse forbi Annapurna Base Camp og Pokhara, og du kan godt begynde at glæde dig! Det helt vanvittige landskab i Himalaya-bjergene vil være et gennemgående tema på samtlige dage, og sammen med andre eventyrere vil du få en helt unik oplevelse, når I trekker til turens peak, der er Annapurna Base Camp i 4.130 meters højde.

rejs med kiwi experience igennem new zealand

Buspas Auckland - Christchurch

Rejsen i New Zealand er med et fleksibelt buspas fra Auckland til Christchurch. Du kører med Kiwi Experience, der typisk har masser af andre unge backpackere fra hele verden med ombord. Du styrer selv, hvor du vil stå af undervejs, og du kan booke overnatning undervejs gennem Kiwis egen app.

Turen fra Auckland og til Christchurch er vanvittig smuk. New Zealands landskaber er blandt de smukkeste i hele verden, og du gør dig selv en tjeneste, hvis du sørger for at holde dit kamera opladt undervejs!

oplev vietnam på rundrejsen

18 dages rundrejse Hanoi til Siem Reap

Efter du har været i New Zealand, er det tid til, at du oplever Sydøstasien! Du skal på en rundrejse i 18 dage, hvor turen går fra Hanoi og hele vejen ned igennem Vietnam og til Siem Reap i Cambodja. På denne rundrejse kommer du undervejs blandt andet forbi Halong Bay, Hué, Hoi An, Ho Chi Minh City og Phnom Penh. Derudover kommer en masse mindre landsbyer, nationalparker og meget mere!

Blandt højdepunkterne må sejlturen i Halong Bay fremhæves. Derudover får du mulighed for at opleve de klassiske grønne vietnamesiske landskaber samt Mekong-floden som del af rundrejsen.

glæd dig til at opleve angkor wat

4 dages oplevelse Siem Reap & Angkor Wat

Når du ankommer til Siem Reap i Cambodja, er det tid til at opleve de ikoniske tempelruiner, Angkor Wat. Der vil være tidlig afgang allerede klokken 5.30 om morgenen dagen efter, så du får mulighed for at opleve solopgangen over tempelkomplekset, hvilket virkelig er et smukt syn. I kommer til at bruge hele dagen her, men inden I tager tilbage til hotellet, får I lige solnedgangen med også!

Dagen efter står den på cykeltur rundt i det cambodjanske landskab, hvor I blandt andet skal være med til at lave mad sammen med nogle af de lokale i en nærliggende landsby. Her får I et autentisk indblik i livet hos en lokal familie i en cambodjansk landsby.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

3 mdr.

Antal lande

5

Glæd dig især til

Angkor Wat, Himalaya, NZ, Halong Bay

Anbefalet lommepenge

15.000-20.000 kr.

Pris fra*
52.850 DKK
Denne 3 måneders rundrejse er intet mindre end episk! Her får du masser af fede eventyr sammen med andre backpackere, og der venter store oplevelser i nogle af verdens smukkeste naturomgivelser - og inkluderet i prisen er selvfølgelig alle de flyrejser, du skal bruge.

Rejserute: 
Hjem - Kathmandu - Auckland // Christchurch - Hanoi - Siem Reap - Bangkok - Hjem

*Se hele rejseplanen ved at klikke "læs mere"'

Hele eventyret begynder i Kathmandu i Nepal, hvor der står trekking i de smukkeste omgivelser på programmet. 15 dage med vanvittige landskaber senere, flyver du fra Kathmandu til Auckland i New Zealand. Her rejser du med bus sammen med andre unge backpackere fra Auckland til Christchurch. Glæd dig til at opleve et af verdens allersmukkeste lande undervejs, hvor bjerge og krystalklare søer er mere reglen end undtagelsen! 

Fra Christchurch flyver du til Hanoi, hvor du kommer på en 18-dages rundrejse sammen med andre backpackere. Først med båd rundt i Halong Bay, og herefter hele vejen gennem Vietnam og til Siem Reap i Cambodja, hvor du naturligvis skal ud og opleve de ikoniske ruiner, Angkor Wat. 

Slutteligt rejser du fra Siem Reap og forbi Bangkok, inden turen igen går mod Danmark.

Hvad er er inkluderet?

Flybilletter: 

 • Hjem - Kathmandu
 • Kathmandu - Auckland
 • Auckland - Hanoi
 • Siem Reap - Bangkok - Hjem

Overnatninger: 

 • 38 overnatninger (34 overnatninger via oplevelsesture)

Måltider: 

 • 18 x morgenmad, 11 x frokost, 6 x aftensmad

Oplevelsesture:

 • 15 dages trek til Annapurna i Nepal
 • Fleksibelt buspas fra Auckland til Christchurch
 • 18 dages rundrejse fra Hanoi til Siem Reap
 • 4 dages Siem Reap & Angkor Wat adventure

Andet:

 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Måltider (ud over måltider der er inkluderet i oplevelsesturene)
 • Overnatninger på egen hånd
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Rejseplanen:Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Tilbage til toppen

Vil du på en rundrejse som denne?

Går du og drømmer om at rejse ud i verden, men har brug for assistance til at sammensætte rejsen, så lad os hjælpe dig med planlægningen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se de mest populære rejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

kort over rejsen til nepal, sydøstasien og new zealand

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

15 dages Annapurna-trek Kathmandu, Nepal

annapurna trek som en del af din rundrejse i Asien

Du skal ikke vente længe på den første store oplevelse! Fra Kathmandu skal du på en 15 dages trekkingrejse forbi Annapurna Base Camp og Pokhara, og du kan godt begynde at glæde dig! Det helt vanvittige landskab i Himalaya-bjergene vil være et gennemgående tema på samtlige dage, og sammen med andre eventyrere vil du få en helt unik oplevelse, når I trekker til turens peak, der er Annapurna Base Camp i 4.130 meters højde.

Buspas Auckland - Christchurch

rejs med kiwi experience igennem new zealand

Rejsen i New Zealand er med et fleksibelt buspas fra Auckland til Christchurch. Du kører med Kiwi Experience, der typisk har masser af andre unge backpackere fra hele verden med ombord. Du styrer selv, hvor du vil stå af undervejs, og du kan booke overnatning undervejs gennem Kiwis egen app.

Turen fra Auckland og til Christchurch er vanvittig smuk. New Zealands landskaber er blandt de smukkeste i hele verden, og du gør dig selv en tjeneste, hvis du sørger for at holde dit kamera opladt undervejs!

18 dages rundrejse Hanoi til Siem Reap

oplev vietnam på rundrejsen

Efter du har været i New Zealand, er det tid til, at du oplever Sydøstasien! Du skal på en rundrejse i 18 dage, hvor turen går fra Hanoi og hele vejen ned igennem Vietnam og til Siem Reap i Cambodja. På denne rundrejse kommer du undervejs blandt andet forbi Halong Bay, Hué, Hoi An, Ho Chi Minh City og Phnom Penh. Derudover kommer en masse mindre landsbyer, nationalparker og meget mere!

Blandt højdepunkterne må sejlturen i Halong Bay fremhæves. Derudover får du mulighed for at opleve de klassiske grønne vietnamesiske landskaber samt Mekong-floden som del af rundrejsen.

4 dages oplevelse Siem Reap & Angkor Wat

glæd dig til at opleve angkor wat

Når du ankommer til Siem Reap i Cambodja, er det tid til at opleve de ikoniske tempelruiner, Angkor Wat. Der vil være tidlig afgang allerede klokken 5.30 om morgenen dagen efter, så du får mulighed for at opleve solopgangen over tempelkomplekset, hvilket virkelig er et smukt syn. I kommer til at bruge hele dagen her, men inden I tager tilbage til hotellet, får I lige solnedgangen med også!

Dagen efter står den på cykeltur rundt i det cambodjanske landskab, hvor I blandt andet skal være med til at lave mad sammen med nogle af de lokale i en nærliggende landsby. Her får I et autentisk indblik i livet hos en lokal familie i en cambodjansk landsby.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.