Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Bali & Singapore


Grupperejse: Bali & Singapore 2022 | KILROY

Grupperejse: Bali & Singapore

Rejserute: ✈️ København - Bali - Singapore - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Bali & Singapore. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Grupperejse: Bali & Singapore 2022 | KILROY

Bali Canggu: Dag 1-3

Nå du først er ankommet til den paradisiske ø Bali, venter en 12-dages eventyrrejse med dine nye rejsekammerater. Turen begynder med en lektion i "Bahasa" med din lokale guide. Bahasa er en variant af malaysisk og det officielle sprog i Indonesien. Du lærer forhåbentlig nogle sætninger, som du kan bruge til at kommunikere lidt med de lokale! I Canggu venter et tempelbesøg, en surflektion og fantastiske solnedgange og rig mulighed for at opleve nattelivet!

Oplev Amed på grupperejse i Bali & Singapore med KILROY

Bali Amed: Dag 4-5

Rejsen fortsætter fra Canggu til den charmerende by Amed. På vejen passerer du flere balinesiske templer med Mt Agung i baggrunden. Når du ser den sorte sandstrand, er du snart der! Det er også muligt at stoppe ved nogle rigtig fede vandfald undervejs. Når du først er i Amed, er kysten fyldt med koralrev, hvilket gør det til et vidunderligt sted at snorkle. Efter et par timer på stranden vil din guide tage dig med ind i landsbyen, hvor du vil lære kurvefletning eller andre former for traditionelt håndværk!

Oplev Gili Trawangan på grupperejse i Bali & Singapore med KILROY

Bali Gili Trawangan: Dag 6-8

Eventyret fortsætter med færgen til Gili Trawangan, hvor du får tid til at nyde omgivelserne og arbejde på din tan, inden det er tid til at opleve øens fantastiske natteliv. Udforsk øen på cykel (her er ingen biler) og oplev den enestående solnedgang. Du kan også se frem til en vandvittig snorkling oplevelse i krystalklart vand! Kan det blive bedre?

Oplev Ubud på grupperejse til Bali & Singapore med KILROY

Bali Ubud: Dag 9-11

Rejsen fortsætter til grønne Ubud. Nyd aftenen med dine rejsekammerater, og gør dig klar til nye eventyr, der inkluderer en udflugt til Monket Forest, et fascinerende tempel midt i regnskoven. Her bor hundredvis af vilde aber, som du får mulighed for at opleve helt tæt på. Du kan også se frem til at svømme i vandfald og et besøg hos en lokal familie. Du skal tidliget op dagen efter - så husk at stil din alarm! Du vil se solopgangen fra toppen af ​​den mægtige vulkan Mount Batur. Resten af ​​dagen har du tid til at bløde dine trætte muskler op med en traditionel massage, inden det er tid til den sidste middag på Bali med hele gruppen!

Oplev Singapore på grupperejse til Bali & Singapore med KILROY

Singapore Dag 12-16

Eventyret i Indonesien er slut, men rejsen er bestemt ikke ovre endnu! Stig ombord på flyet fra Bali til Singapore, hvor vi har inkluderet 4 nætter for at give dig tid til at udforske denne spændende og pulserende metropol. Tag på shopping på Orchard Road, besøg War Museum, tag en dukkert på Sentosa Island eller slentre rundt i China Town og Little India. Mulighederne her er uendelige!

Gruppresa till Bali & Singapore med KILROY

Hjemrejse Dag 17

Grupperejsen er ved at være slut, og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Er du ikke rigtig klar til at tage hjem endnu? Fortsæt med at rejse rundt i Asien eller til andre spændende kontinenter. Fortæl os, hvad du drømmer om, når du bestiller, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

Ca. 3500

Pris fra*
21.995 DKK
Tag med os i 17 dage på denne skønne grupperejse til Bali & Singapore med andre unge backpackere fra Sverige, Norge og Danmark! Vi snakker surfing, vulkan-vandring, paradisstrande i Indonesien og et stop i verdensmetropolen Singapore. Det lyder fedt ikke?

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark fantastiske Bali & Singapore.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • 12 dages eventyrrejse på Bali & Gili T
 • Alle overnatninger
 • 11 x Morgenmad, 1 x Frokost, 2 x Aftensmad
 • Masser af spændende aktiviteter
 • 4 ekstra overnatninger i Singapore
 • Lokal transport
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • KILROY goodiebag
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • IYTC-kort
Hvad er inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 3.5-4.500 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 3.5-4.500, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kr. for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse: Bali & Singapore

Rejserute: ✈️ København - Bali - Singapore - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Bali & Singapore. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Bali Canggu: Dag 1-3

Grupperejse: Bali & Singapore 2022 | KILROY

Nå du først er ankommet til den paradisiske ø Bali, venter en 12-dages eventyrrejse med dine nye rejsekammerater. Turen begynder med en lektion i "Bahasa" med din lokale guide. Bahasa er en variant af malaysisk og det officielle sprog i Indonesien. Du lærer forhåbentlig nogle sætninger, som du kan bruge til at kommunikere lidt med de lokale! I Canggu venter et tempelbesøg, en surflektion og fantastiske solnedgange og rig mulighed for at opleve nattelivet!

Bali Amed: Dag 4-5

Oplev Amed på grupperejse i Bali & Singapore med KILROY

Rejsen fortsætter fra Canggu til den charmerende by Amed. På vejen passerer du flere balinesiske templer med Mt Agung i baggrunden. Når du ser den sorte sandstrand, er du snart der! Det er også muligt at stoppe ved nogle rigtig fede vandfald undervejs. Når du først er i Amed, er kysten fyldt med koralrev, hvilket gør det til et vidunderligt sted at snorkle. Efter et par timer på stranden vil din guide tage dig med ind i landsbyen, hvor du vil lære kurvefletning eller andre former for traditionelt håndværk!

Bali Gili Trawangan: Dag 6-8

Oplev Gili Trawangan på grupperejse i Bali & Singapore med KILROY

Eventyret fortsætter med færgen til Gili Trawangan, hvor du får tid til at nyde omgivelserne og arbejde på din tan, inden det er tid til at opleve øens fantastiske natteliv. Udforsk øen på cykel (her er ingen biler) og oplev den enestående solnedgang. Du kan også se frem til en vandvittig snorkling oplevelse i krystalklart vand! Kan det blive bedre?

Bali Ubud: Dag 9-11

Oplev Ubud på grupperejse til Bali & Singapore med KILROY

Rejsen fortsætter til grønne Ubud. Nyd aftenen med dine rejsekammerater, og gør dig klar til nye eventyr, der inkluderer en udflugt til Monket Forest, et fascinerende tempel midt i regnskoven. Her bor hundredvis af vilde aber, som du får mulighed for at opleve helt tæt på. Du kan også se frem til at svømme i vandfald og et besøg hos en lokal familie. Du skal tidliget op dagen efter - så husk at stil din alarm! Du vil se solopgangen fra toppen af ​​den mægtige vulkan Mount Batur. Resten af ​​dagen har du tid til at bløde dine trætte muskler op med en traditionel massage, inden det er tid til den sidste middag på Bali med hele gruppen!

Singapore Dag 12-16

Oplev Singapore på grupperejse til Bali & Singapore med KILROY

Eventyret i Indonesien er slut, men rejsen er bestemt ikke ovre endnu! Stig ombord på flyet fra Bali til Singapore, hvor vi har inkluderet 4 nætter for at give dig tid til at udforske denne spændende og pulserende metropol. Tag på shopping på Orchard Road, besøg War Museum, tag en dukkert på Sentosa Island eller slentre rundt i China Town og Little India. Mulighederne her er uendelige!

Hjemrejse Dag 17

Gruppresa till Bali & Singapore med KILROY

Grupperejsen er ved at være slut, og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Er du ikke rigtig klar til at tage hjem endnu? Fortsæt med at rejse rundt i Asien eller til andre spændende kontinenter. Fortæl os, hvad du drømmer om, når du bestiller, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.