Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Colombia


Oplev Colombia på denne grupperejse med KILROY

Grupperejse - Colombia

Rejserute: ✈️ København - Colombia - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Colombia. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Bogotá Dag 1-4

Rejsen starter i Bogota, hvor du møder resten af ​​gruppen, inden I tjekker ind på jeres hostel, som er omgivet af Bogotas bedste barer og restauranter. Afhængigt af din ankomst er du fri til at udforske Bogotas smukke gader! Næste dag begiver gruppen sig ud på en cykeltur langs Bogotas 340 km lange cykelstier. Her vil du opleve det bedste byen har at byde på med alt fra frisk frugt, hyggelige gader, frodige parker og historiske bygninger! Resten af ​​dagen kan du bruge på, hvad du har lyst til. Den sidste dag i Bogota kommer du til at deltage i forskellige projekter i regi af Dream Center Bogota. DCB er en velgørenhedsorganisation, der arbejder med at få udsatte kvarterer i byen på fode igen gennem forskellige værksteder såsom væve- og t...

Salento Dag 4-8

Efter morgenmaden går turen videre til Colombias kaffeprovins. Omgivet af smukke, barske bjerge og en fantastisk udsigt - her kan du både se masser af smukke fugle og smage kaffe i verdensklasse! Den næste dag vil gå med at lære alt om kaffe, så gør dig klar til et (informativt) koffeinchok! Her vil du komme med rundt på kaffeplantagen, hvor eksperter viser og fortæller dig alt om kaffeproduktion, inden du slutter dagen af ​​med en lækker, friskbrygget kaffe - right from the source! Dagen efter går turen til Cocora National Park. Kom med ind i Dr. Seuss' verden: sæt dig ind i en farverig Jeep og kør rundt og nyd det fantastiske landskab dækket af høje palmer, avocadotræer og kaffeplantager. På den sidste dag her, er du fri til at udfors...

Medellín Dag 8-11

Næste morgen går turen videre til en af ​​Colombias mest spændende byer: Medellín. Omgivet af massive bjerge og smuk natur, spækket med god mad og kultur, er dette en by, der er svær at kede sig i!

Den første dag tager du og gruppen til Comuna 13, et farverigt kvarter fyldt med graffiti og vidunderlige mennesker.

Næste dag tager I til Guatape og El Peñol for at se de pastelfarvede huse, der pryder gaderne, og for at nyde udsigten ud over de mange øer fra toppen af ​​El Peñol.

Rio Carlo Dag 11-13

Efter nogle dage i Medellín er det tid til at tage til Rio Claro. Her kan du tilbringe dine dage præcis som du har lyst til.
Området, du befinder dig i, er fyldt med bjerge, kløfter, floder og fantastiske naturlandskaber, derfor anbefaler vi, at du tjekker nogle af aktiviteterne ud, såsom rafting, canopy hikes i trætoppene, fuglekiggeri i verdensklasse eller tager en dukkert i krystalklart vand.

* Dette er valgfrie aktiviteter, som ikke er inkluderet i prisen.

Santa Marta Dag 13-16

Stig ombord på flyet og tag afsted til Santa Marta, en af ​​Sydamerikas ældste byer - lige ved havet! Nyd solnedgangen over Det Caribiske Hav og forbered dig på i morgen.

Efter morgenmaden bliver du hentet fra hotellet til en hel dag med oplevelser i Tayrona National Park. Udforsk 15.000 hektar af uberørte strande, koralrev, tropisk jungle og aber!

Den sidste dag har du mulighed for at udforske alt, hvad Santa Marta har at byde på - helt på egen hånd.

Cartagena Dag 16-21

Fra Santa Marta går turen videre til Cartagena, Colombias øjesten langs den caribiske kyst. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er den perfekte blanding af rig historie og caribisk kultur!

Den første dag kan du prøve en af ​​Colombias specialiteter: ceviche. Her lærer du om både madlavningen og historien bag denne fantastiske fiskeret.

De næste 4 dage bestemmer du helt selv, hvad du vil lave. Udforsk de smukke gader, nyd nogle chill dage på stranden eller tilmeld dig et dansekurs - valget er dit!

Hjemrejse Dag 22

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur samme? Tag kontakt til os, hvis du ønsker at planlægge en ny tur, så hjælper vi dig hellere end gerne!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejseform

Backpacking

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

4.000 DKK

Pris fra*

33.545 DKK

Skriv til os
Colombia er en af ​​Sydamerikas absolutte perler! Vi har derfor sammensat en 22-dages eventyrrejse, der tager dig gennem landets højdepunkter: nyd byen Bogotá, besøg nogle af verdens bedste kaffeplantager i Salento, udforsk jungler og smukke floder i Rio Claro, fordyb dig i Colombias rige kulturhistorie i Medellín og nyd nogle afslappende dage på stranden i Santa Marta og Cartagena. Gå ikke glip af en grupperejse til Colombia med andre unge backpackere!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til skønne Colombia.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter t/r København
 • 21 dages oplevelsesrejse
 • 20 overnatninger
 • 19x morgenmad, 2x frokost & 2x aftensmad
 • Guidet cykeltur i Bogota
 • Tur til kaffeplantager og besøg Las Acacias
 • Guidet trek i Cocora Valley
 • Medellin Comuna 13 tur
 • Guidet tur til Guatape & El Peñol 
 • Heldagstur til Tayrona National Park 
 • Ceviche workshop
 • Lokal transport
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • ISIC kort
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Alle bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Vacciner
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Valgfrie aktiviteter og tilføjelser

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 4.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 4.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 DKK for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse - Colombia

Rejserute: ✈️ København - Colombia - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Colombia. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Bogotá Dag 1-4

Rejsen starter i Bogota, hvor du møder resten af ​​gruppen, inden I tjekker ind på jeres hostel, som er omgivet af Bogotas bedste barer og restauranter. Afhængigt af din ankomst er du fri til at udforske Bogotas smukke gader!

Næste dag begiver gruppen sig ud på en cykeltur langs Bogotas 340 km lange cykelstier. Her vil du opleve det bedste byen har at byde på med alt fra frisk frugt, hyggelige gader, frodige parker og historiske bygninger! Resten af ​​dagen kan du bruge på, hvad du har lyst til.

Den sidste dag i Bogota kommer du til at deltage i forskellige projekter i regi af Dream Center Bogota. DCB er en velgørenhedsorganisation, der arbejder med at få udsatte kvarterer i byen på fode igen gennem forskellige værksteder såsom væve- og træværksteder.

Salento Dag 4-8

Efter morgenmaden går turen videre til Colombias kaffeprovins. Omgivet af smukke, barske bjerge og en fantastisk udsigt - her kan du både se masser af smukke fugle og smage kaffe i verdensklasse!

Den næste dag vil gå med at lære alt om kaffe, så gør dig klar til et (informativt) koffeinchok! Her vil du komme med rundt på kaffeplantagen, hvor eksperter viser og fortæller dig alt om kaffeproduktion, inden du slutter dagen af ​​med en lækker, friskbrygget kaffe - right from the source!

Dagen efter går turen til Cocora National Park. Kom med ind i Dr. Seuss' verden: sæt dig ind i en farverig Jeep og kør rundt og nyd det fantastiske landskab dækket af høje palmer, avocadotræer og kaffeplantager.

På den sidste dag her, er du fri til at udforske området præcis som du har lyst.

Medellín Dag 8-11

Næste morgen går turen videre til en af ​​Colombias mest spændende byer: Medellín. Omgivet af massive bjerge og smuk natur, spækket med god mad og kultur, er dette en by, der er svær at kede sig i!

Den første dag tager du og gruppen til Comuna 13, et farverigt kvarter fyldt med graffiti og vidunderlige mennesker.

Næste dag tager I til Guatape og El Peñol for at se de pastelfarvede huse, der pryder gaderne, og for at nyde udsigten ud over de mange øer fra toppen af ​​El Peñol.

Rio Carlo Dag 11-13

Efter nogle dage i Medellín er det tid til at tage til Rio Claro. Her kan du tilbringe dine dage præcis som du har lyst til.
Området, du befinder dig i, er fyldt med bjerge, kløfter, floder og fantastiske naturlandskaber, derfor anbefaler vi, at du tjekker nogle af aktiviteterne ud, såsom rafting, canopy hikes i trætoppene, fuglekiggeri i verdensklasse eller tager en dukkert i krystalklart vand.

* Dette er valgfrie aktiviteter, som ikke er inkluderet i prisen.

Santa Marta Dag 13-16

Stig ombord på flyet og tag afsted til Santa Marta, en af ​​Sydamerikas ældste byer - lige ved havet! Nyd solnedgangen over Det Caribiske Hav og forbered dig på i morgen.

Efter morgenmaden bliver du hentet fra hotellet til en hel dag med oplevelser i Tayrona National Park. Udforsk 15.000 hektar af uberørte strande, koralrev, tropisk jungle og aber!

Den sidste dag har du mulighed for at udforske alt, hvad Santa Marta har at byde på - helt på egen hånd.

Cartagena Dag 16-21

Fra Santa Marta går turen videre til Cartagena, Colombias øjesten langs den caribiske kyst. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er den perfekte blanding af rig historie og caribisk kultur!

Den første dag kan du prøve en af ​​Colombias specialiteter: ceviche. Her lærer du om både madlavningen og historien bag denne fantastiske fiskeret.

De næste 4 dage bestemmer du helt selv, hvad du vil lave. Udforsk de smukke gader, nyd nogle chill dage på stranden eller tilmeld dig et dansekurs - valget er dit!

Hjemrejse Dag 22

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur samme? Tag kontakt til os, hvis du ønsker at planlægge en ny tur, så hjælper vi dig hellere end gerne!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.