Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Costa Rica


Grupperejse: Costa Rica

Rejserute: ✈️ København - Costa Rica - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Costa Rica. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

oplev San José på din rejse til Costa Rica

San José Lær dine nye travelbuddies at kende

Velkommen til Costa Rica! I bliver mødt i lufthavne, og kørt til jeres hostel, der ligger alt for langt væk fra lufthavnen. Brug den første dag i San José på at lære dine nye rejsekammerater at kende, og udforsk byen sammen eller på egen hånd. Næste dag, får I en guidet tur gennem landets hovedstad. San José er en fed rejseby, og byder på masser af ting at se. Lær alt om byens historie og landets kultur, inden I dagen efter skal videre til Puerto Viejo de Limón.

oplev dyrene i Cahuita på grupperejsen med KILROY

Puerto Viejo de Limón Sejltur, nationalpark & dyreliv

I rejser med båd til den lækre nationalpark, Cahuita. Her får I snorkel og øvrigt udstyr, som I skal bruge, når kaptajnen tager jer med ud til de fedeste rev og bedste snorkelsteder i Costa Rica. Her kan I se mange forskellige koraller, tropiske fisk, hajer, havskildpadder og meget andet. Herefter får I en bid frokost, inden I skal vandre fra Punta Cahuita til centrum. Dyrelivet er helt magisk, og nogle af de dyr du kan se, er dovendyr, aber, myreslugere, vaskebjørne, sommerfugle i massevis og mange andre eksotiske dyr. Dagen efter kan I gøre præcis, hvad I har lyst til.

oplev vulkanen arenal i La Fortuna på grupperejsen til Costa Rica

La Fortuna Chokolade, charmerende landsbyer og vulkaner

I rejser herefter videre til La Fortuna. Først stopper I i Puerto Viejo de Sarapiqui for at besøge et biologisk reservat og en sjov chokolade-tur. Chokoladen har sin oprindelse i Mellemamerika, og har en spændende historie, I godt kan glæde jer til. Og ja, der er selvfølgelig mulighed for at smage undervejs. Tirimbina, der er reservatets navn, er tæt forbundet med Amazilia del Caribe Women's association, der har dedikeret sit arbejde til produktionen af bæredygtig og økologisk chokolade, og dermed er reservatet kraftigt medvirkende til lokalsamfundets gradvise forbedring. Køber du lidt i souvenirbutikken, er du med til at støtte op om projektet. Næste dag, skal I besøge den majestætiske vulkan, Arenal. Du kommer til at få en imponerende ud...

oplev magien i junglen på grupperejsen til Costa Rica

Monteverde Junglen venter!

Næste stop er Monteverde. Her får I mulighed for at opleve den charmerende landsby, inden I skal på en vandretur gennem Curicancha-reservatet. På denne tur, vandrer I på naturlige stier gennem skoven, som har et vildt mangfoldigt dyre- og planteliv, og I kommer til at opleve mange spændende arter i sine naturlige omgivelser. Næste dag er det tid til at besøge mere af skoven. Monteverde Cloud Forest Reserve er et af de mest kendte konserveringsområder i hele Mellemamerika, og I kommer til at opleve tropisk regnskov. På grund af højdemeterne, kaldes skoven for en "Cloud Forest", og her vil I blandt andet opleve 100% luftfugtighed. Hvis I er heldige, får i mulighed for at spotte nogle af de mere sjældne dyr som jaguaren og pumaen, og mere end...

Lær at surfe i Santa Teresa

Santa Teresa 7 dage til at nyde strandene

I Santa Teresa har I 7 dage til at gøre præcis som I vil. Vi kan anbefale, at du lærer at surfe, eftersom denne lille by er kendt for at have surf-forhold i absolut verdensklasse. Hvis surfing ikke er noget for dig, er der også masser af andre sjove muligheder for fysiske aktiviteter. Eller, du kan vælge bare at chille på stranden. Det er som sagt helt op til dig selv!

San José Nyd en sidste dag i San José

Den sidste dag kan du nyde alt det, San José har at byde på! Som Costa Ricas hovedstad og største by er der altid noget at lave: shop-till-you-drop, tag et madlavningskursus, gå langs de farverige gader eller besøg nogle af de store museer.

Hjemrejse

Grupperejsen er ovre, og I rejser nu hjemad (eller videre) med en masse fede minder i bagagen. Der er selvfølgelig mulighed for at lægge flere dage ind i Costa Rica, eller du kan vælge at fortsætte rejsen videre rundt i Mellemamerika, enten alene eller måske med nogle af dine nye rejsebuddies? Det skal dog gerne planlægges på forhånd, så tag en snak med os, hvis du er usikker på, hvordan din endelige rejse skal se ud.

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejseform

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26 år

Lommepenge

ca. 5-6.000 kr

Pris fra*

25.924 DKK

Skriv til os
Klar til et 18 dages eventyr i Costa Rica sammen med andre unge backpackere? På denne grupperejse kommer du til at opleve vulkaner, magiske dybe skove, smukke sandstrande og uberørte naturreservater. Rejsen giver dig fleksibilitet til at skabe lige præcis den tur, du drømmer om. Om det er at svæve gennem trætoppene på en zipline, rapelle ned af vandfald eller at lære at surfe. Det er op til dig. Én ting du kan være sikker på, er, at denne grupperejse giver dig det bedste af Costa Rica. Er du klar?

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til "Pura Vida's" hjemland, Costa Rica.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Alle bookinggebyrer
 • 10 dages oplevelsesrejse
 • 8 ekstra overnatninger
 • San Jose city tur
 • Guidet trek i Cahuita National Park
 • Snorkling i Cahuita National Park
 • Chokolade tur og smagning
 • Besøg Arenal National Park
 • Tur til Monteverde Reserva Biologica
 • Guidet trek i mørket i Monteverde 
 • Transfer fra lufthavn
 • ISIC kort
 • Klimakompensering (MyClimate)
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Vacciner
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events


Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 5-6.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 5-6.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 


Ting du bør medbringe på denne tur
Lukkede sko eller støvler er et ”must” på jungleturene. Det kan også være en god idé at medbringe en poncho eller regnjakke i rygsækken, og selvfølgelig en ordentlig myggespray.


Tilbage til toppen

Grupperejse: Costa Rica

Rejserute: ✈️ København - Costa Rica - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Costa Rica. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

San José Lær dine nye travelbuddies at kende

Velkommen til Costa Rica! I bliver mødt i lufthavne, og kørt til jeres hostel, der ligger alt for langt væk fra lufthavnen. Brug den første dag i San José på at lære dine nye rejsekammerater at kende, og udforsk byen sammen eller på egen hånd. Næste dag, får I en guidet tur gennem landets hovedstad. San José er en fed rejseby, og byder på masser af ting at se. Lær alt om byens historie og landets kultur, inden I dagen efter skal videre til Puerto Viejo de Limón.

Puerto Viejo de Limón Sejltur, nationalpark & dyreliv

I rejser med båd til den lækre nationalpark, Cahuita. Her får I snorkel og øvrigt udstyr, som I skal bruge, når kaptajnen tager jer med ud til de fedeste rev og bedste snorkelsteder i Costa Rica. Her kan I se mange forskellige koraller, tropiske fisk, hajer, havskildpadder og meget andet. Herefter får I en bid frokost, inden I skal vandre fra Punta Cahuita til centrum. Dyrelivet er helt magisk, og nogle af de dyr du kan se, er dovendyr, aber, myreslugere, vaskebjørne, sommerfugle i massevis og mange andre eksotiske dyr. Dagen efter kan I gøre præcis, hvad I har lyst til.

La Fortuna Chokolade, charmerende landsbyer og vulkaner

I rejser herefter videre til La Fortuna. Først stopper I i Puerto Viejo de Sarapiqui for at besøge et biologisk reservat og en sjov chokolade-tur. Chokoladen har sin oprindelse i Mellemamerika, og har en spændende historie, I godt kan glæde jer til. Og ja, der er selvfølgelig mulighed for at smage undervejs. Tirimbina, der er reservatets navn, er tæt forbundet med Amazilia del Caribe Women's association, der har dedikeret sit arbejde til produktionen af bæredygtig og økologisk chokolade, og dermed er reservatet kraftigt medvirkende til lokalsamfundets gradvise forbedring. Køber du lidt i souvenirbutikken, er du med til at støtte op om projektet.

Næste dag, skal I besøge den majestætiske vulkan, Arenal. Du kommer til at få en imponerende udsigt fra vulkanen, det kan vi godt love. Dagen efter er på egen hånd i La Fortuna, så det er helt op til dig, hvad dagen skal byde på.

Monteverde Junglen venter!

Næste stop er Monteverde. Her får I mulighed for at opleve den charmerende landsby, inden I skal på en vandretur gennem Curicancha-reservatet. På denne tur, vandrer I på naturlige stier gennem skoven, som har et vildt mangfoldigt dyre- og planteliv, og I kommer til at opleve mange spændende arter i sine naturlige omgivelser.

Næste dag er det tid til at besøge mere af skoven. Monteverde Cloud Forest Reserve er et af de mest kendte konserveringsområder i hele Mellemamerika, og I kommer til at opleve tropisk regnskov. På grund af højdemeterne, kaldes skoven for en "Cloud Forest", og her vil I blandt andet opleve 100% luftfugtighed. Hvis I er heldige, får i mulighed for at spotte nogle af de mere sjældne dyr som jaguaren og pumaen, og mere end 450 forskellige fuglearter.

På den sidste dag i Monteverde, bliver I kørt videre til Santa Teresa.

Santa Teresa 7 dage til at nyde strandene

I Santa Teresa har I 7 dage til at gøre præcis som I vil. Vi kan anbefale, at du lærer at surfe, eftersom denne lille by er kendt for at have surf-forhold i absolut verdensklasse. Hvis surfing ikke er noget for dig, er der også masser af andre sjove muligheder for fysiske aktiviteter. Eller, du kan vælge bare at chille på stranden. Det er som sagt helt op til dig selv!

San José Nyd en sidste dag i San José

Den sidste dag kan du nyde alt det, San José har at byde på! Som Costa Ricas hovedstad og største by er der altid noget at lave: shop-till-you-drop, tag et madlavningskursus, gå langs de farverige gader eller besøg nogle af de store museer.

Hjemrejse

Grupperejsen er ovre, og I rejser nu hjemad (eller videre) med en masse fede minder i bagagen. Der er selvfølgelig mulighed for at lægge flere dage ind i Costa Rica, eller du kan vælge at fortsætte rejsen videre rundt i Mellemamerika, enten alene eller måske med nogle af dine nye rejsebuddies? Det skal dog gerne planlægges på forhånd, så tag en snak med os, hvis du er usikker på, hvordan din endelige rejse skal se ud.

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.