Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Grupperejse: Costa Rica 20. November - 4. December 2021vattenfall-costa-rica
Map Fellesreise Costa Rica Fall 2021

Grupperejse: Costa Rica 20. november til 4. december 2021

Reiserute: ✈️ København – Amsterdam - San Jose - Amsterdam - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 10 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge og Sverige, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Costa Rica. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

oplev San José på din rejse til Costa Rica

San José Lær dine nye travelbuddies at kende

Velkommen til Costa Rica! I bliver mødt i lufthavne, og kørt til jeres hostel, der ligger alt for langt væk fra lufthavnen. Brug den første dag i San José på at lære dine nye rejsekammerater at kende, og udforsk byen sammen eller på egen hånd. Næste dag, får I en guidet tur gennem landets hovedstad. San José er en fed rejseby, og byder på masser af ting at se. Lær alt om byens historie og landets kultur, inden I dagen efter skal videre til Puerto Viejo de Limón.

oplev dyrene i Cahuita på grupperejsen med KILROY

Puerto Viejo de Limón Sejltur, nationalpark & dyreliv

I rejser med båd til den lækre nationalpark, Cahuita. Her får I snorkel og øvrigt udstyr, som I skal bruge, når kaptajnen tager jer med ud til de fedeste rev og bedste snorkelsteder i Costa Rica. Her kan I se mange forskellige koraller, tropiske fisk, hajer, havskildpadder og meget andet. Herefter får I en bid frokost, inden I skal vandre fra Punta Cahuita til centrum. Dyrelivet er helt magisk, og nogle af de dyr du kan se, er dovendyr, aber, myreslugere, vaskebjørne, sommerfugle i massevis og mange andre eksotiske dyr. Dagen efter kan I gøre præcis, hvad I har lyst til.

oplev vulkanen arenal i La Fortuna på grupperejsen til Costa Rica

La Fortuna Chokolade, charmerende landsbyer og vulkaner

I rejser herefter videre til La Fortuna. Først stopper I i Puerto Viejo de Sarapiqui for at besøge et biologisk reservat og en sjov chokolade-tur. Chokoladen har sin oprindelse i Mellemamerika, og har en spændende historie, I godt kan glæde jer til. Og ja, der er selvfølgelig mulighed for at smage undervejs. Tirimbina, der er reservatets navn, er tæt forbundet med Amazilia del Caribe Women's association, der har dedikeret sit arbejde til produktionen af bæredygtig og økologisk chokolade, og dermed er reservatet kraftigt medvirkende til lokalsamfundets gradvise forbedring. Køber du lidt i souvenirbutikken, er du med til at støtte op om projektet. Næste dag, skal I besøge den majestætiske vulkan, Arenal. Du kommer til at få en imponerende ud...

oplev magien i junglen på grupperejsen til Costa Rica

Monteverde Junglen venter!

Næste stop er Monteverde. Her får I mulighed for at opleve den charmerende landsby, inden I skal på en vandretur gennem Curicancha-reservatet. På denne tur, vandrer I på naturlige stier gennem skoven, som har et vildt mangfoldigt dyre- og planteliv, og I kommer til at opleve mange spændende arter i sine naturlige omgivelser. Næste dag er det tid til at besøge mere af skoven. Monteverde Cloud Forest Reserve er et af de mest kendte konserveringsområder i hele Mellemamerika, og I kommer til at opleve tropisk regnskov. På grund af højdemeterne, kaldes skoven for en "Cloud Forest", og her vil I blandt andet opleve 100% luftfugtighed. Hvis I er heldige, får i mulighed for at spotte nogle af de mere sjældne dyr som jaguaren og pumaen, og mere end...

Lær at surfe i Santa Teresa

Santa Teresa 4 dage til at nyde strandene

I Santa Teresa har I 4 dage til at gøre præcis som I vil. Vi kan anbefale, at du lærer at surfe, eftersom denne lille by er kendt for at have surf-forhold i absolut verdensklasse. Hvis surfing ikke er noget for dig, er der også masser af andre sjove muligheder for fysiske aktiviteter. Eller, du kan vælge bare at chille på stranden. Det er som sagt helt op til dig selv!

hammock-girl-planning-insurance-cover

Hjemreise

Grupperejsen er ovre, og I rejser nu hjemad (eller videre) med en masse fede minder i bagagen. Der er selvfølgelig mulighed for at lægge flere dage ind i Costa Rica, eller du kan vælge at fortsætte rejsen videre rundt i Mellemamerika, enten alene eller måske med nogle af dine nye rejsebuddies? Det skal dog gerne planlægges på forhånd, så tag en snak med os, hvis du er usikker på, hvordan din endelige rejse skal se ud.

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

20. November - 4. December 2021

Rejseform

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26 år

Lommepenge

ca. 4-5.000 kr

Pris fra*
18.368 DKK
Klar til et 2-ugers eventyr i Costa Rica sammen med andre unge backpackere? På denne grupperejse kommer du til at opleve fulkaner, magiske dybe skove, smukke sandstrande og uberørte naturreservater. Rejsen giver dig fleksibilitet til at skabe lige præcis den tur, du drømmer om. Om det er at svæve gennem trætoppene på en zipline, rapelle ned af vandfald eller at lære at surfe. Det er op til dig. Én ting du kan være sikker på, er at denne grupperejse giver dig det bedste af Costa Rica. Er du klar?

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark til "Pura Vida's" hjemland, Costa Rica.

Og lad os være helt ærlige, efter over et år med minimal social kontakt, så er det måske på tide at udvide vennekredsen under mere eksotiske himmelstrøg?

Der er kun 4 ledige pladser per 22.09.2021 (så sørg for at sikre din plads!)

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så bliver dit depositum (undtagen vores bookinggebyr på 500 kr.) lavet om til et gavekort, der er gyldigt i 3 år.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Alle bookinggebyrer
 • 10 dages oplevelsesrejse
 • 4 ekstra overnatninger
 • Transfer fra lufthavn
 • KILROY goodiebag
 • ISIC-kort
 • Klimakompensering (MyClimate)
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen er medregnet i lommepengene
 • Vacciner
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulent Danni kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Danni om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 4-5.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 4-5.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 4.500 kroner. Dit depositum refunderes ikke. Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så bliver dit depositum lavet om til et gavekort (undtagen vores bookinggebyr på 500), der er gyldigt i 3 år. Den endelige betaling forfalder 35 dage før afrejse. 


Er det sikkert at rejse i «Corona times»?
Vi kører kun disse grupperejser såfremt rejserestriktionerne tillader det, og såfremt det både er trygt for dig som rejsende og lokalsamfundene, der besøges undervejs. Vi har et dedikeret team, der arbejder med at overvåge Corona-situationen rundt om i verden. 


Ting du bør medbringe på denne tur
Lukkede sko eller støvler er et ”must” på jungleturene. Det kan også være en god idé at medbringe en poncho eller regnjakke i rygsækken, og selvfølgelig en ordentlig myggespray.


Tilbage til toppen

Vil du med på denne grupperejse?

Der er fortsat ledige pladser. Klik på knappen nedenfor for at få mere information.

Jeg vil vide mere!

Andre rejseforslag

Grupperejser med andre unge

Grupperejse: Costa Rica 20. november til 4. december 2021

Map Fellesreise Costa Rica Fall 2021

Reiserute: ✈️ København – Amsterdam - San Jose - Amsterdam - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 10 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge og Sverige, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Costa Rica. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

San José Lær dine nye travelbuddies at kende

oplev San José på din rejse til Costa Rica

Velkommen til Costa Rica! I bliver mødt i lufthavne, og kørt til jeres hostel, der ligger alt for langt væk fra lufthavnen. Brug den første dag i San José på at lære dine nye rejsekammerater at kende, og udforsk byen sammen eller på egen hånd. Næste dag, får I en guidet tur gennem landets hovedstad. San José er en fed rejseby, og byder på masser af ting at se. Lær alt om byens historie og landets kultur, inden I dagen efter skal videre til Puerto Viejo de Limón.

Puerto Viejo de Limón Sejltur, nationalpark & dyreliv

oplev dyrene i Cahuita på grupperejsen med KILROY

I rejser med båd til den lækre nationalpark, Cahuita. Her får I snorkel og øvrigt udstyr, som I skal bruge, når kaptajnen tager jer med ud til de fedeste rev og bedste snorkelsteder i Costa Rica. Her kan I se mange forskellige koraller, tropiske fisk, hajer, havskildpadder og meget andet. Herefter får I en bid frokost, inden I skal vandre fra Punta Cahuita til centrum. Dyrelivet er helt magisk, og nogle af de dyr du kan se, er dovendyr, aber, myreslugere, vaskebjørne, sommerfugle i massevis og mange andre eksotiske dyr. Dagen efter kan I gøre præcis, hvad I har lyst til.

La Fortuna Chokolade, charmerende landsbyer og vulkaner

oplev vulkanen arenal i La Fortuna på grupperejsen til Costa Rica

I rejser herefter videre til La Fortuna. Først stopper I i Puerto Viejo de Sarapiqui for at besøge et biologisk reservat og en sjov chokolade-tur. Chokoladen har sin oprindelse i Mellemamerika, og har en spændende historie, I godt kan glæde jer til. Og ja, der er selvfølgelig mulighed for at smage undervejs. Tirimbina, der er reservatets navn, er tæt forbundet med Amazilia del Caribe Women's association, der har dedikeret sit arbejde til produktionen af bæredygtig og økologisk chokolade, og dermed er reservatet kraftigt medvirkende til lokalsamfundets gradvise forbedring. Køber du lidt i souvenirbutikken, er du med til at støtte op om projektet.

Næste dag, skal I besøge den majestætiske vulkan, Arenal. Du kommer til at få en imponerende udsigt fra vulkanen, det kan vi godt love. Dagen efter er på egen hånd i La Fortuna, så det er helt op til dig, hvad dagen skal byde på.

Monteverde Junglen venter!

oplev magien i junglen på grupperejsen til Costa Rica

Næste stop er Monteverde. Her får I mulighed for at opleve den charmerende landsby, inden I skal på en vandretur gennem Curicancha-reservatet. På denne tur, vandrer I på naturlige stier gennem skoven, som har et vildt mangfoldigt dyre- og planteliv, og I kommer til at opleve mange spændende arter i sine naturlige omgivelser.

Næste dag er det tid til at besøge mere af skoven. Monteverde Cloud Forest Reserve er et af de mest kendte konserveringsområder i hele Mellemamerika, og I kommer til at opleve tropisk regnskov. På grund af højdemeterne, kaldes skoven for en "Cloud Forest", og her vil I blandt andet opleve 100% luftfugtighed. Hvis I er heldige, får i mulighed for at spotte nogle af de mere sjældne dyr som jaguaren og pumaen, og mere end 450 forskellige fuglearter.

På den sidste dag i Monteverde, bliver I kørt videre til Santa Teresa.

Santa Teresa 4 dage til at nyde strandene

Lær at surfe i Santa Teresa

I Santa Teresa har I 4 dage til at gøre præcis som I vil. Vi kan anbefale, at du lærer at surfe, eftersom denne lille by er kendt for at have surf-forhold i absolut verdensklasse. Hvis surfing ikke er noget for dig, er der også masser af andre sjove muligheder for fysiske aktiviteter. Eller, du kan vælge bare at chille på stranden. Det er som sagt helt op til dig selv!

Hjemreise

hammock-girl-planning-insurance-cover

Grupperejsen er ovre, og I rejser nu hjemad (eller videre) med en masse fede minder i bagagen. Der er selvfølgelig mulighed for at lægge flere dage ind i Costa Rica, eller du kan vælge at fortsætte rejsen videre rundt i Mellemamerika, enten alene eller måske med nogle af dine nye rejsebuddies? Det skal dog gerne planlægges på forhånd, så tag en snak med os, hvis du er usikker på, hvordan din endelige rejse skal se ud.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.