Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Jorden Rundt start i Sri Lanka


Oplev verden på grupperejse
Group Trip RTW Denmark

Grupperejse: Jorden Rundt start i Sri Lanka

Rejserute: ✈️ København - Colombo (Sri Lanka) - Maldiverne - Bangkok (Thailand) - Honolulu (Hawaii) - Los Angeles - Cancun (Mexico) - New York City - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge og Sverige, og kan møde andre internationale backpackere når I er undervejs. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

ella-sri-lanka-woman-on-demodara-nine-arches-bridge-cover

Sri Lanka Dag 1-15

Rejsen starter i Colombo, Sri Lanka, hvor du møder resten af gruppen, som du skal tilbringe de næste 70 dage med.

I løbet af de næste 2 uger vil du rejse til nogle af de smukkeste steder på øen. Højdepunkterne vil være frodig jungle i Minneriya National Park, shopping og historie i Kandy, rafting i Kitulgala, togturen til Ella, vilde elefanter i Yala National Park og de smukke strande i Mirissa.

Den perfekte kombination af total afslapning og gode oplevelser!

maldives-woman-diving-next-to-island-cover

Maldiverne Dag 15-23

I løbet af den næste uge får du tid til at udforske paradiset i Det Indiske Ocean: Maldiverne! Her er der masser af muligheder for at begive sig ud på snorkeling i det krystalblå hav - måske får du endda mulighed for at svømme med en rokke. Du kan også se om du er heldig med fiskestangen eller bare slappe af mellem palmerne på stranden - valget er dit!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

bangkok-wat-arun-temple-at-sunset-cover

Thailand Dag 23-44

De næste 3 uger skal du tilbringe i backpacker darlingen: Thailand! De første dage bruges på at udforske Bangkok, hvor du får mulighed for at spise streetfood i verdensklasse, nyde den smukke arkitektur langs floden, og komme tæt på de lokale på en privat tuktuk-tur rundt i Bangkoks mange forskellige bydele. Du vil også opleve Thailands bjerglandsbyer og natur: Kom tæt på naturen i Umphang Wildlife Sanctuary og lær at lave ægte thaimad af lokale kokke i Chiang Mai. Dernæst rejser du videre til det sydlige Thailand. Her vil du opleve Thailands verdensberømte strande i Krabi, Phuket og på Phi Phi-øerne. Nyd afslappende dage på stranden med snorkling, kokosnødder og smuk natur! *Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

usa-hawaii-girl-hiking

Hawaii Dag 44-51

Hawaii er næste stop på rejsen! Øen er kendt som en paradisø og her får du rig mulighed for frit at begive dig ud på utallige oplevelser: tilmeld dig et surfkursus, hop i faldskærm på North Shore, spis dig mæt i Poke Bowls, prøv en af ​​de utallige vulkanvandringer uden for Honolulu eller nyd snorkling i verdensklasse i Hanauma Bay!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

california-santa-monica-pier--sunset-cover

Los Angeles Dag 51-56

De næste 5 dage går med at udforske alt Los Angeles har at byde på! Vi kan anbefale en tur langs Hollywood Boulevard, vandre langs Santa Monica Piers, besøg Universal Studios (heldagstur), Walk of Fame eller alternativt tag på kendis safari i Beverly Hills.

Mexico-Tulum-Beach-Palms-cover

Mexico Dag 56-68

Fra Los Angeles går turen videre til Mexico! Her flyver du først til ferieparadiset Cancun, hvor du får et par dage til at opleve de kridhvide sandstrande og få en forsmag på det vilde natteliv i byen.

Turen går derefter videre til øen Isla Mujeres, der er kendt for sine fantastiske dykker- og snorkelmuligheder. Måske får du mulighed for at dykke med hvalhajer?

Efter 5 dage på Isla Mujeres rejser du videre til endnu et ferieparadis: Playa del Carmen, som er kendt for sine aflange, hvide sandstrande dækket af palmer! Her kan du også prøve at dykke, eller nyde nogle afslappende dage under palmerne.

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

new-york-manhattan-bridge-from-above-cover

New York City 68-72

Sidste stop på rejsen er til New York City, byen der aldrig sover! Udlev dine storbydrømme: flyv i helikopter over Manhattan, besøg nogle af verdens bedste cocktailbarer, gå rundt på fantastiske museer, eller gå langs gaderne omgivet af skyskrabere, mens "Empire State of Mind" spiller for fuld udblæsning. Her er det kun fantasien, der sætter grænser!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Traveling Alone Girl Looking Out Of A Plane

Hjemrejse Dag 72

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejseform

Backpacking

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

26.000 - 30.000 DKK

Pris fra*

71.995 DKK

Skriv til os
Det kan være svært at finde nogle at tage ud at rejse med, i hvert fald når man gerne vil rejse mere end blot et par uger. Vi tilbyder derfor grupperejser jorden rundt med andre unge backpackere! I næsten 3 måneder skal du på en rejse, hvor du får chancen for at opleve storbyerne Los Angeles og New York, snorkling og surfing i verdensklasse på Hawaii, fantastisk mad i Mexico, vilde elefanter på Sri Lanka, og krystalblåt hav på Maldiverne. Kast dig ind og skab uforglemmelige minder!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • Alle overnatninger
 • En del lokal transport
 • 42x morgenmad, 7x frokost, 12x aftensmad
 • 16 dages oplevelsesrejse i Sri Lanka
 • 8 dages øhopping på Maldiverne
 • 21 dages oplevelsesrejse i Thailand
 • 7 dage på Hawaii
 • 6 dage i Los Angeles
 • 13 dage i Mexico
 • 5 dage i New York
 • KILROY goodiebag
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • IYTC eller ISIC kort
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Alle bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Visum

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 26.000-30.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 26.000-30.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 


 

Tilbage til toppen

Grupperejse: Jorden Rundt start i Sri Lanka

Rejserute: ✈️ København - Colombo (Sri Lanka) - Maldiverne - Bangkok (Thailand) - Honolulu (Hawaii) - Los Angeles - Cancun (Mexico) - New York City - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge og Sverige, og kan møde andre internationale backpackere når I er undervejs. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Sri Lanka Dag 1-15

Rejsen starter i Colombo, Sri Lanka, hvor du møder resten af gruppen, som du skal tilbringe de næste 70 dage med.

I løbet af de næste 2 uger vil du rejse til nogle af de smukkeste steder på øen. Højdepunkterne vil være frodig jungle i Minneriya National Park, shopping og historie i Kandy, rafting i Kitulgala, togturen til Ella, vilde elefanter i Yala National Park og de smukke strande i Mirissa.

Den perfekte kombination af total afslapning og gode oplevelser!

Maldiverne Dag 15-23

I løbet af den næste uge får du tid til at udforske paradiset i Det Indiske Ocean: Maldiverne! Her er der masser af muligheder for at begive sig ud på snorkeling i det krystalblå hav - måske får du endda mulighed for at svømme med en rokke. Du kan også se om du er heldig med fiskestangen eller bare slappe af mellem palmerne på stranden - valget er dit!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Thailand Dag 23-44

De næste 3 uger skal du tilbringe i backpacker darlingen: Thailand! De første dage bruges på at udforske Bangkok, hvor du får mulighed for at spise streetfood i verdensklasse, nyde den smukke arkitektur langs floden, og komme tæt på de lokale på en privat tuktuk-tur rundt i Bangkoks mange forskellige bydele.

Du vil også opleve Thailands bjerglandsbyer og natur: Kom tæt på naturen i Umphang Wildlife Sanctuary og lær at lave ægte thaimad af lokale kokke i Chiang Mai.

Dernæst rejser du videre til det sydlige Thailand. Her vil du opleve Thailands verdensberømte strande i Krabi, Phuket og på Phi Phi-øerne. Nyd afslappende dage på stranden med snorkling, kokosnødder og smuk natur!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Hawaii Dag 44-51

Hawaii er næste stop på rejsen! Øen er kendt som en paradisø og her får du rig mulighed for frit at begive dig ud på utallige oplevelser: tilmeld dig et surfkursus, hop i faldskærm på North Shore, spis dig mæt i Poke Bowls, prøv en af ​​de utallige vulkanvandringer uden for Honolulu eller nyd snorkling i verdensklasse i Hanauma Bay!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Los Angeles Dag 51-56

De næste 5 dage går med at udforske alt Los Angeles har at byde på! Vi kan anbefale en tur langs Hollywood Boulevard, vandre langs Santa Monica Piers, besøg Universal Studios (heldagstur), Walk of Fame eller alternativt tag på kendis safari i Beverly Hills.

Mexico Dag 56-68

Fra Los Angeles går turen videre til Mexico! Her flyver du først til ferieparadiset Cancun, hvor du får et par dage til at opleve de kridhvide sandstrande og få en forsmag på det vilde natteliv i byen.

Turen går derefter videre til øen Isla Mujeres, der er kendt for sine fantastiske dykker- og snorkelmuligheder. Måske får du mulighed for at dykke med hvalhajer?

Efter 5 dage på Isla Mujeres rejser du videre til endnu et ferieparadis: Playa del Carmen, som er kendt for sine aflange, hvide sandstrande dækket af palmer! Her kan du også prøve at dykke, eller nyde nogle afslappende dage under palmerne.

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

New York City 68-72

Sidste stop på rejsen er til New York City, byen der aldrig sover! Udlev dine storbydrømme: flyv i helikopter over Manhattan, besøg nogle af verdens bedste cocktailbarer, gå rundt på fantastiske museer, eller gå langs gaderne omgivet af skyskrabere, mens "Empire State of Mind" spiller for fuld udblæsning. Her er det kun fantasien, der sætter grænser!

*Indeholder valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Hjemrejse Dag 72

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.