Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Sri Lanka & Maldiverne


Sri Lanka Ella Girl On Train
Sri Lanka Maldives V2

Grupperejse til Sri Lanka & Maldiverne

Rejserute: ✈️København – Sri Lanka - Maldiverne- København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Sri Lanka og Maldiverne. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

colombo-sri-lanka-hindu-temple-cover

Sri Lanka Negombo: Dag 1-2

I lufthavnen venter en varm velkomst og transfer, som vil tage dig gennem Negombos gader til dit overnatningssted. Dagen efter venter et besøg på det lokale fiskemarked, som er en stor del af byens historie - længe før Negombo blev et populært feriemål. Samme aften fortsætter eventyret til rejsens andet stop, Sigiriya!

sri-lanka-sigiriya-cover

Sri Lanka Sigiriya: Dag 3-4

Tidligt næste morgen sætter du kurs mod fantastisk Sigiriya Rock. Her bliver du mødt af ruinerne af et storslået palads, der rager op fra jorden med en storslået udsigt fra toppen. Vandreturen kan være lidt anstrengende i varmen, men det er det hele værd! Næste dag efter morgenmaden venter en cykeltur gennem de nærliggende lokale landsbyer. Kig forbi markedet for at købe grøntsager til dagens madlavning sammen med en lokal familie. Forvent, at du skal hjælpe til med alle forberedelserne! Herefter kan du vælge at tage med på en tur til Minneriya National Park og kigge efter elefanter og andre dyrearter som dovendyr, leoparder og en masse fugle!

Pigeon Island Sri Lanka

Sri Lanka Trincomalee: Dag 5-8

På vej til næste sted på rejsen stopper du ved Polonnaruwa World Heritage Site, der ligger i den nordlige centrale del af Sri Lanka. Byen er kendt for sit rene og smukke miljø, gamle bygninger og den enorme sø Parakrama Samudra. Når du kommer til Trincomalee venter en guidet tur, som begynder i havnen, som regnes for at være en af ​​de fineste i hele Asien! Næste dag er det tid til at udforske Pigeon Island National Park som består af to små øer ud for østkysten nord for Trincomalee. Øen har fået sit navn fra den truede fugl Blue Rock Pigeon, som lever her. Nationalparken er hjemsted for nogle af de bedste koralrev i landet og er med andre ord et ideelt sted for dykning og snorkling. Brug resten af ​​tiden her på at udforske omgivelserne på...

rooftops-and-landscape-over-city-cover

Sri Lanka Kandy: Dag 9-10

Det er tid til at tage længere sydpå til Sri Lankas næststørste by, Kandy, gemt væk blandt de grønne bakker. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Temple of the Tooth, landets vigtigste religiøse helligdom, et fantastisk perlemuseum og det berømte kunst- og kunsthåndværkscenter. Vidste du forresten, at den omkringliggende region producerer det meste af Sri Lankas te, såvel som ris og andre afgrøder?

Sri Lanka Ella Girl On Train

Sri Lanka Ella Dag: 11-13

Stig ombord på toget for at opleve den fortryllende smukke strækning til Ella! Tjek ind på overnatningsstedet og udforsk Ella på egen hånd. Den smukke bjerglandsby er omgivet af bjerge, teplantager og grønne områder, så langt øjet rækker. Ella Gap byder på en fantastisk udsigt, og på en klar nat kan du se det subtile skær fra Great Basses fyrtårn på Sri Lankas sydkyst. Vi anbefaler også, at du går op ad Little Adams Peak for at opleve endnu en spektakulær udsigt over det fantastiske landskab!

Buddhist Temple Sri Lanka

Sri Lanka Bandarawela: Dag 14

Efter morgenmaden fortsætter eventyret til Bandarawela, hvor du skal overnatte i et lokalt buddhistisk tempel. Her får du en unik kulturel oplevelse med rig mulighed for at lære mere om buddhismens principer!

sri-lanka-udawalawa-national-park-elephants-safari

Sri Lanka Udawalawe National Park: Dag 15-16

Fortsæt til Udawalawe for at besøge et sanctuary for forældreløse elefanter, der forbedrer deres chancer for at overleve i naturen. Så gør dig klar til safari! Dette bliver en uforglemmelig dag i Udawalawe National Park, berømt for sine mange elefanter! Udover elefanter kan du også se krokodiller og farverige fugle. Hvis du er rigtig heldig, ser du måske en leopard eller to!

Sinharaja Forest Reserve

Sri Lanka Ahangama: Dag 17-18

Om aftenen rejser du videre til Ahangama for at tjekke ind på overnatningsstedet. Her kan du lave lige præcis det du har lyst til. Men hvis vi kan komme med et forslag, er vores tip, at du besøger Galle City og Sinharaja Forest Reserve, som er på UNESCOs verdensarvsliste, inden det er tid til en sidste middag i Sri Lanka med dine nye rejsekammerater!

male-maldives

Sri Lanka til Maldiverne Malé: Dag 19

Du hopper på et fly fra Sri Lanka til Maldiverne. Når du er i Malé, bliver du hentet i lufthavnen for at tage direkte til Dhiffushi!

maldives-coconut-vendor-cover

Maldiverne Dhiffushi: Dag 19-22

Velkommen til paradis! Tilbring tre dage på den lille ø Dhiffushi med at slappe af på stranden, svømme i det krystalklare vand, besøge lokale caféer og snorkle ved Turtle Point. Vi lover, at du aldrig vil hjem!

maldives-north-central-province-ocean-friends-paddle-board

Maldiverne Thulusdhoo: Dag 23-26

Næste stop på Maldiverne er den lokale ø Thulusdhoo, som er kendt for sine surfspots og afslappende vibes. Når du har efterladt dine kufferter på overnatningsstedet, er det tid til at udforske øen på egen hånd, som er lidt større end Dhiffushi. Lær at mestre bølgerne på surfbrættet, slap af i hængekøjerne med udsigt over Det Indiske Ocean og sejl i kajak ved solnedgangen. Benyt lejligheden til at nyde de sidste dage af dette eventyr!

guys-in-the-sunset-cover

Hjemrejse Dag 27

Med en rygsæk fuld af rejseminder er denne grupperejse slut, og det er tid til at vende hjem til Danmark igen. Er du ikke klar til at tage hjem endnu? Så, er det er selvfølgelig muligt et rejse videre til en anden spændende destination. Bare fortæl os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26 år

Lommepenge

Ca. 4500

Pris fra*
24.995 DKK
Det her er rejsen som du har ventet på! Denne grupperejse til Sri Lanka og Maldiverne indeholder det perfekte mix af spændende eventyr og chill dage på stranden. Lyder det som den perfekte kombination for dig? Så bliv hængende!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark fantastiske Sri Lanka og Maldiverne. 

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (Ikke ændringsbare)
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • 26-dages oplevelsesrejse
 • 27 overnatninger
 • 27 x morgenmad & 1 x aftensmad
 • Lokal transport
 • KILROY goodiebag
 • Klimatkompensation (MyClimate)
 • IYTC kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 4.5-5.500 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 4.5-5.500, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kr. for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 


 

Tilbage til toppen

Grupperejse til Sri Lanka & Maldiverne

Rejserute: ✈️København – Sri Lanka - Maldiverne- København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Sri Lanka og Maldiverne. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Sri Lanka Negombo: Dag 1-2

I lufthavnen venter en varm velkomst og transfer, som vil tage dig gennem Negombos gader til dit overnatningssted. Dagen efter venter et besøg på det lokale fiskemarked, som er en stor del af byens historie - længe før Negombo blev et populært feriemål. Samme aften fortsætter eventyret til rejsens andet stop, Sigiriya!

Sri Lanka Sigiriya: Dag 3-4

Tidligt næste morgen sætter du kurs mod fantastisk Sigiriya Rock. Her bliver du mødt af ruinerne af et storslået palads, der rager op fra jorden med en storslået udsigt fra toppen. Vandreturen kan være lidt anstrengende i varmen, men det er det hele værd! Næste dag efter morgenmaden venter en cykeltur gennem de nærliggende lokale landsbyer. Kig forbi markedet for at købe grøntsager til dagens madlavning sammen med en lokal familie. Forvent, at du skal hjælpe til med alle forberedelserne! Herefter kan du vælge at tage med på en tur til Minneriya National Park og kigge efter elefanter og andre dyrearter som dovendyr, leoparder og en masse fugle!

Sri Lanka Trincomalee: Dag 5-8

På vej til næste sted på rejsen stopper du ved Polonnaruwa World Heritage Site, der ligger i den nordlige centrale del af Sri Lanka. Byen er kendt for sit rene og smukke miljø, gamle bygninger og den enorme sø Parakrama Samudra. Når du kommer til Trincomalee venter en guidet tur, som begynder i havnen, som regnes for at være en af ​​de fineste i hele Asien! Næste dag er det tid til at udforske Pigeon Island National Park som består af to små øer ud for østkysten nord for Trincomalee. Øen har fået sit navn fra den truede fugl Blue Rock Pigeon, som lever her. Nationalparken er hjemsted for nogle af de bedste koralrev i landet og er med andre ord et ideelt sted for dykning og snorkling. Brug resten af ​​tiden her på at udforske omgivelserne på egen hånd!

Sri Lanka Kandy: Dag 9-10

Det er tid til at tage længere sydpå til Sri Lankas næststørste by, Kandy, gemt væk blandt de grønne bakker. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Temple of the Tooth, landets vigtigste religiøse helligdom, et fantastisk perlemuseum og det berømte kunst- og kunsthåndværkscenter. Vidste du forresten, at den omkringliggende region producerer det meste af Sri Lankas te, såvel som ris og andre afgrøder?

Sri Lanka Ella Dag: 11-13

Stig ombord på toget for at opleve den fortryllende smukke strækning til Ella! Tjek ind på overnatningsstedet og udforsk Ella på egen hånd. Den smukke bjerglandsby er omgivet af bjerge, teplantager og grønne områder, så langt øjet rækker. Ella Gap byder på en fantastisk udsigt, og på en klar nat kan du se det subtile skær fra Great Basses fyrtårn på Sri Lankas sydkyst. Vi anbefaler også, at du går op ad Little Adams Peak for at opleve endnu en spektakulær udsigt over det fantastiske landskab!

Sri Lanka Bandarawela: Dag 14

Efter morgenmaden fortsætter eventyret til Bandarawela, hvor du skal overnatte i et lokalt buddhistisk tempel. Her får du en unik kulturel oplevelse med rig mulighed for at lære mere om buddhismens principer!

Sri Lanka Udawalawe National Park: Dag 15-16

Fortsæt til Udawalawe for at besøge et sanctuary for forældreløse elefanter, der forbedrer deres chancer for at overleve i naturen. Så gør dig klar til safari! Dette bliver en uforglemmelig dag i Udawalawe National Park, berømt for sine mange elefanter! Udover elefanter kan du også se krokodiller og farverige fugle. Hvis du er rigtig heldig, ser du måske en leopard eller to!

Sri Lanka Ahangama: Dag 17-18

Om aftenen rejser du videre til Ahangama for at tjekke ind på overnatningsstedet. Her kan du lave lige præcis det du har lyst til. Men hvis vi kan komme med et forslag, er vores tip, at du besøger Galle City og Sinharaja Forest Reserve, som er på UNESCOs verdensarvsliste, inden det er tid til en sidste middag i Sri Lanka med dine nye rejsekammerater!

Sri Lanka til Maldiverne Malé: Dag 19

Du hopper på et fly fra Sri Lanka til Maldiverne. Når du er i Malé, bliver du hentet i lufthavnen for at tage direkte til Dhiffushi!

Maldiverne Dhiffushi: Dag 19-22

Velkommen til paradis! Tilbring tre dage på den lille ø Dhiffushi med at slappe af på stranden, svømme i det krystalklare vand, besøge lokale caféer og snorkle ved Turtle Point. Vi lover, at du aldrig vil hjem!

Maldiverne Thulusdhoo: Dag 23-26

Næste stop på Maldiverne er den lokale ø Thulusdhoo, som er kendt for sine surfspots og afslappende vibes. Når du har efterladt dine kufferter på overnatningsstedet, er det tid til at udforske øen på egen hånd, som er lidt større end Dhiffushi. Lær at mestre bølgerne på surfbrættet, slap af i hængekøjerne med udsigt over Det Indiske Ocean og sejl i kajak ved solnedgangen. Benyt lejligheden til at nyde de sidste dage af dette eventyr!

Hjemrejse Dag 27

Med en rygsæk fuld af rejseminder er denne grupperejse slut, og det er tid til at vende hjem til Danmark igen. Er du ikke klar til at tage hjem endnu? Så, er det er selvfølgelig muligt et rejse videre til en anden spændende destination. Bare fortæl os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.