Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Grupperejse - Sri Lanka & Maldiverne 03. - 19. februar 2022nine-arche-bridge-sri-lanka
Scandinavian Group Trips Sri Lanka And The Maldives

Grupperejse - Sri Lanka & Maldiverne 03-19. Februar 2022

Rejserute: ✈️ København – Colombo - Malè - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 10 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Sri Lanka. Efter Sri Lanka går turen videre til Maldiverne. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

colombo-sri-lanka-hindu-temple-cover

Sri Lanka Negombo

I bliver hentet i lufthavnen og kørt med tuk-tuk gennem Negombos solfyldte gader til jeres hostel. Resten af dagen kan bruges sammen med dine nye rejsekammerater, og tiden er helt på egen hånd. Måske I har lyst til at udforske byen og kanalerne eller lagunerne? Eller måske bare arbejde lidt på din tan? Om aftenen er der velkomstmiddag for alle.

sri-lanka-sigiriya-cover

Sri Lanka Sigiriya

I hopper på en privat bus og sætter kursen mod Sigiriya. På vejen dertil er der planlagt et stop ved Dambulla-hulerne, hvor historie og religion kan ses indgraveret på væggene. I Sigiriya afslutter I dagen med en lille vandretur op til det rolige buddhistiske kloster Pidurangala med solnedgangen i baggrunden. Her får I et brief på hvad morgendagen bringer. I skal nemlig tidligt op næste morgen, når turen går til den ikoniske Sigiriya Rock. Her bliver I mødt af ruinerne til et storslået palads, der stikker op fra jorden og udsigten fra toppen er spektakulær. Turen kan godt være hård i varmen, men det er absolut det hele værd. Efter I har klatret op ad Sigiriya Rock, lægger I vejen forbi en lokal familie for at spise frokost, og I kan bruge r...

rooftops-and-landscape-over-city-cover

Sri Lanka Kandy

Det er på tide at rejse videre, og I rejser sydpå mod Sri Lankas næststørste by, Kandy. På vejen stopper I ved en krydderihave, hvor I lærer om Sri Lankanernes favoritkryderier, inden I selv skal bruge dem i et madlavningskursus. Den lokale kok lærer jer at lave lækker dhal, kylling i karry, stegte cashew-nødde Sambal og pappadam-brød.
Efter at blevet masterchef i det Sri Lankanske køkken, fortsætter køreturen til Kandy, hvor I tjekker ind og får oplevet den travle by i en tuk-tuk. Næste dag besøger I "Temple of Tooth", inden rejsen går videre.

sri-lanka-railway-jungle-girl

Sri Lanka Kandy til Ella

Fortsæt rejsen mod syd i retning af Ella. I dag skal I besøge the-plantager, hvor I skal lære at plukke og lave the fra scratch. En lille tur til et vandfald i nærheden bliver det også til, før I er klar til en af de vildeste togrejser i retning mod Ella, hvor I skal på en lille aftentur rundt i byen.

ella-sri-lanka-little-adams-peak-view-cover

Sri Lanka Ella

Første dag i Ella står dagens oplevelser jer frit for. Måske en traditionel massage eller en kold pilsner? Men på dag 2 er det ud i naturen og op til Little Adam's Peak, hvor der er en helt fantastisk udsigt over bjerglandskaberne.

sri-lanka-elephants-river-sidebar

Sri Lanka Udawalawe National Park

Nine Arches Bridge, en Instagramfavorit, er dagens første destination. Herefter rejser I videre til Udawalawe National Park, hvor I slår lejr og nyder resten af dagen i rolige omgivelser. Så er det tid til safari! I Sri Lanka, tænker du nok? Yes! Det er bliver en uforglemmelig dag i nationalparken, der blandt andet er kendt for sine mange elefanter. Ud over elefanterne er der mulighed for at spotte krokodiller, farverige fugle, forskellige slags hjorte, og hvis er meget heldige, måske en leopard eller to. Aber, sjakaler, bøfler og vortesvin er blandt andre dyr, der lever i nationalparken.

colombo-mirissa-beach-view-boat-sunset-cover

Sri Lanka Udawalawe til Mirissa

Start morgenen ved poolen og nyd omgivelserne. Her er der aber, elfanter og påfugle, der vandrer rundt i nærheden. Efter morgenmaden går turen til sydvestkysten og den fantastiske strandby, Mirissa. Dette er surfers paradise med bølger i verdensklasse. I kan se skildpadder på nært hold, og øllene er med sikkerhed kolde! Efter en uge i bjergene er det måske lige præcis dét her, du har brug for?

sri-lanka-fisher-man-on-beach

Sri Lanka Mirissa til Hikkaduwa

Hop ombord på én af de bedste både i området, og glæd dig til at se nogle af de største dyr i verden. I skal nemlig på hvalsafari. Efter en spektakulær dag på båden går turen videre til den fantastiske strand, Hikkaduwa. Dagen efter står den på cykeltur gennem de lokale landsbyer, hvor I vil passere rismarker i massevis. Næste stop er fantastiske Galle Fort - en by som er indkapslet bag mure, og hvor hollandske, portugisiske og britiske kolonibygninger stadig står stolte.

colombo-sri-lanka-jami-ul-alfar-mosque-or-red-masjid-mosque-low-angle-cover

Sri lanka Hikkaduwa til Colombo

Dagen i dag byder på mere strandtid, før I bevæger jer i retning mod hovedstaden, Colombo. På vejen stopper I ved et skildpaddereservat. I Colombo bliver der tid til at udforske storbyen på egen hånd, inden I runder oplevelsesrejsen i Sri Lanka af med en herlig fællesmiddag.

male-maldives

Sri Lanka til Maldivene Malé

I hopper på flyet fra Sri Lanka til Maldiverne. Vel ankommet i Maldiverne, får I den første dag til at tjekke hovedstaden Malé ud eller bare nyde livet på stranden, hvis du er mere til det.

maldives-north-central-province-ocean-friends-paddle-board

Maldivene Thulusdhoo

De næste 5 dage skal I nyde i absurd lækre omgivelser på atollen, Thulusdhoo. Her er der lagt op til, at I kan bruge tiden præcis som I ønsker det. I kan vælge at kaste jer ud i en omgang snorkling, paddleboard, kajak eller I kan vælge bare at nyde stranden og det krystalklare hav.

guys-in-the-sunset-cover

Hjemrejse

Med rygsækken fuld af gode rejseminder er denne grupperejse nu slut, og det er på tide at vende snuden hjemad igen. Det kan selvfølgelig også være, at du har mødt nogle nye rejsekammerater, som du gerne vil fortsætte rejse med, eller at du har fået mod på at opleve mere på egen hånd? Det er selvfølgelig også en mulighed, og i så fald tager du bare fat i os, så finder vi en løsning.

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

03. - 19. februar 2022

Rejseform

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26 år

Lommepenge

Ca. 5.000kr

Pris fra*
25.998 DKK
Dette er rejsen, du har ventet på. Vi har sat en grupperejse sammen til Sri Lanka & Maldiverne, som med garanti vil få det til at kilde lidt i maven! Rejsen er fyldt med spændende oplevelser og afslappende dage på stranden. Ja, faktisk alt dét, man ønsker ved den perfekte getaway!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark til lækre Sri Lanka & Maldiverne.

Og lad os være helt ærlige, efter over et år med minimal social kontakt, så er det måske på tide at udvide vennekredsen under mere eksotiske himmelstrøg?

Det er kun 9 ledige pladser per 27.08.2021 (så sørg for at sikre din plads!)

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så bliver dit depositum lavet om til et gavekort, der er gyldigt i 3 år.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • Egen rejsekonsulent
 • Bestillingsomkostninger
 • Oplevelsesrejse i Sri Lanka
 • 16 dage/15 overnatninger i alt
 • 16x morgenmad, 2x frokost, 3x middag
 • Lokal transport
 • KILROY goodiebag
 • Klimakompensering (MyClimate)
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulent Danni kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Danni om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 5.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 5.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 6.500 kroner. Dit depositum refunderes ikke. Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så bliver dit depositum lavet om til et gavekort, der er gyldigt i 3 år. Den endelige betaling forfalder 35 dage før afrejse. 


Er det sikkert at rejse i «Corona times»?
Vi kører kun disse grupperejser såfremt rejserestriktionerne tillader det, og såfremt det både er trygt for dig som rejsende og lokalsamfundene, der besøges undervejs. Vi har et dedikeret team, der arbejder med at overvåge Corona-situationen rundt om i verden. 

Tilbage til toppen

Andre rejseforslag

Grupperejse - Sri Lanka & Maldiverne 03-19. Februar 2022

Scandinavian Group Trips Sri Lanka And The Maldives

Rejserute: ✈️ København – Colombo - Malè - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 10 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Sri Lanka. Efter Sri Lanka går turen videre til Maldiverne. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Sri Lanka Negombo

colombo-sri-lanka-hindu-temple-cover

I bliver hentet i lufthavnen og kørt med tuk-tuk gennem Negombos solfyldte gader til jeres hostel. Resten af dagen kan bruges sammen med dine nye rejsekammerater, og tiden er helt på egen hånd. Måske I har lyst til at udforske byen og kanalerne eller lagunerne? Eller måske bare arbejde lidt på din tan? Om aftenen er der velkomstmiddag for alle.

Sri Lanka Sigiriya

sri-lanka-sigiriya-cover

I hopper på en privat bus og sætter kursen mod Sigiriya. På vejen dertil er der planlagt et stop ved Dambulla-hulerne, hvor historie og religion kan ses indgraveret på væggene. I Sigiriya afslutter I dagen med en lille vandretur op til det rolige buddhistiske kloster Pidurangala med solnedgangen i baggrunden. Her får I et brief på hvad morgendagen bringer. I skal nemlig tidligt op næste morgen, når turen går til den ikoniske Sigiriya Rock. Her bliver I mødt af ruinerne til et storslået palads, der stikker op fra jorden og udsigten fra toppen er spektakulær. Turen kan godt være hård i varmen, men det er absolut det hele værd. Efter I har klatret op ad Sigiriya Rock, lægger I vejen forbi en lokal familie for at spise frokost, og I kan bruge resten af eftermiddagen på egen hånd - må vi foreslå en af de dejlige solsenge, du finder her.

Sri Lanka Kandy

rooftops-and-landscape-over-city-cover

Det er på tide at rejse videre, og I rejser sydpå mod Sri Lankas næststørste by, Kandy. På vejen stopper I ved en krydderihave, hvor I lærer om Sri Lankanernes favoritkryderier, inden I selv skal bruge dem i et madlavningskursus. Den lokale kok lærer jer at lave lækker dhal, kylling i karry, stegte cashew-nødde Sambal og pappadam-brød.
Efter at blevet masterchef i det Sri Lankanske køkken, fortsætter køreturen til Kandy, hvor I tjekker ind og får oplevet den travle by i en tuk-tuk. Næste dag besøger I "Temple of Tooth", inden rejsen går videre.

Sri Lanka Kandy til Ella

sri-lanka-railway-jungle-girl

Fortsæt rejsen mod syd i retning af Ella. I dag skal I besøge the-plantager, hvor I skal lære at plukke og lave the fra scratch. En lille tur til et vandfald i nærheden bliver det også til, før I er klar til en af de vildeste togrejser i retning mod Ella, hvor I skal på en lille aftentur rundt i byen.

Sri Lanka Ella

ella-sri-lanka-little-adams-peak-view-cover

Første dag i Ella står dagens oplevelser jer frit for. Måske en traditionel massage eller en kold pilsner? Men på dag 2 er det ud i naturen og op til Little Adam's Peak, hvor der er en helt fantastisk udsigt over bjerglandskaberne.

Sri Lanka Udawalawe National Park

sri-lanka-elephants-river-sidebar

Nine Arches Bridge, en Instagramfavorit, er dagens første destination. Herefter rejser I videre til Udawalawe National Park, hvor I slår lejr og nyder resten af dagen i rolige omgivelser. Så er det tid til safari! I Sri Lanka, tænker du nok? Yes! Det er bliver en uforglemmelig dag i nationalparken, der blandt andet er kendt for sine mange elefanter. Ud over elefanterne er der mulighed for at spotte krokodiller, farverige fugle, forskellige slags hjorte, og hvis er meget heldige, måske en leopard eller to. Aber, sjakaler, bøfler og vortesvin er blandt andre dyr, der lever i nationalparken.

Sri Lanka Udawalawe til Mirissa

colombo-mirissa-beach-view-boat-sunset-cover

Start morgenen ved poolen og nyd omgivelserne. Her er der aber, elfanter og påfugle, der vandrer rundt i nærheden. Efter morgenmaden går turen til sydvestkysten og den fantastiske strandby, Mirissa. Dette er surfers paradise med bølger i verdensklasse. I kan se skildpadder på nært hold, og øllene er med sikkerhed kolde! Efter en uge i bjergene er det måske lige præcis dét her, du har brug for?

Sri Lanka Mirissa til Hikkaduwa

sri-lanka-fisher-man-on-beach

Hop ombord på én af de bedste både i området, og glæd dig til at se nogle af de største dyr i verden. I skal nemlig på hvalsafari. Efter en spektakulær dag på båden går turen videre til den fantastiske strand, Hikkaduwa. Dagen efter står den på cykeltur gennem de lokale landsbyer, hvor I vil passere rismarker i massevis. Næste stop er fantastiske Galle Fort - en by som er indkapslet bag mure, og hvor hollandske, portugisiske og britiske kolonibygninger stadig står stolte.

Sri lanka Hikkaduwa til Colombo

colombo-sri-lanka-jami-ul-alfar-mosque-or-red-masjid-mosque-low-angle-cover

Dagen i dag byder på mere strandtid, før I bevæger jer i retning mod hovedstaden, Colombo. På vejen stopper I ved et skildpaddereservat. I Colombo bliver der tid til at udforske storbyen på egen hånd, inden I runder oplevelsesrejsen i Sri Lanka af med en herlig fællesmiddag.

Sri Lanka til Maldivene Malé

male-maldives

I hopper på flyet fra Sri Lanka til Maldiverne. Vel ankommet i Maldiverne, får I den første dag til at tjekke hovedstaden Malé ud eller bare nyde livet på stranden, hvis du er mere til det.

Maldivene Thulusdhoo

maldives-north-central-province-ocean-friends-paddle-board

De næste 5 dage skal I nyde i absurd lækre omgivelser på atollen, Thulusdhoo. Her er der lagt op til, at I kan bruge tiden præcis som I ønsker det. I kan vælge at kaste jer ud i en omgang snorkling, paddleboard, kajak eller I kan vælge bare at nyde stranden og det krystalklare hav.

Hjemrejse

guys-in-the-sunset-cover

Med rygsækken fuld af gode rejseminder er denne grupperejse nu slut, og det er på tide at vende snuden hjemad igen. Det kan selvfølgelig også være, at du har mødt nogle nye rejsekammerater, som du gerne vil fortsætte rejse med, eller at du har fået mod på at opleve mere på egen hånd? Det er selvfølgelig også en mulighed, og i så fald tager du bare fat i os, så finder vi en løsning.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.