Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Sri Lanka & Maldiverne (vinter)


Rejs jorden rundt på vores grupperejse
Sri Lanka Maldives Tripmates 2023

Grupperejse med andre unge: Sri Lanka & Maldiverne

Rejserute: ✈️København – Sri Lanka - Maldiverne- København

Rejsen er for dig, der er mellem 18 - 26 år, og som ønsker at rejse sammen med andre. På grupperejsen er du afsted sammen med andre unge fra Island, Sverige, Norge og Danmark. Klik dig igennem galleriet for at læse mere om alle de spændende ting, som du kommer til opleve. Vil du have en mere detaljeret beskrivelse af, hvad der sker dag for dag? Så skriv til os!

colombo-sri-lanka-hindu-temple-cover

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

I lufthavnen vil en varm velkomst og transfer tage dig gennem Negombos gader til dit overnatningssted. Tjek ind på dit hostel og lær dine nye venner at kende, som du vil dele dette fantastiske eventyr med!

Sri Lanka Sigiriya Rock

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidligt næste morgen sætter I kurs mod Sigiriya Rock. Her vil du blive mødt af ruinerne fra et storslået palads, der rager op af jorden. Udsigten fra toppen er er helt fænomenal! agen efter vil du besøge et andet verdensarvssted, Polonnaruwa, som er Sri Lankas første hovedstad og et af landets mest besøgte arkæologiske relikvier. Om eftermiddagen er det tid til en safari i Minneriya National Park. Se om du kan spotte elefanter og andre dyrearter som dovendyr og leoparder!

kandy-sri-lanka-temple-of-the-tooth-cover

Sri Lanka Kandy Dag 5-6

Det er tid til at rejse længere sydpå mod Sri Lankas næststørste by, Kandy, som ligger gemt mellem de grønne bakker. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Temple of the Tooth, landets vigtigste religiøse helligdom, et fantastisk perlemuseum og den botaniske have, som bestemt er et besøg værd. Vidste du forresten, at den omkringliggende region producerer det meste af Sri Lankas te, såvel som ris og andre afgrøder?

rafting-big-waves

Sri Lanka Kitulgala til Adams Peak Dag 7-8

Dagen efter fortsætter eventyret til Kitulgala, hvor overnatningsstedet er en cool Eco Lodge. Udforsk omgivelserne, mens du sejler i kano, og sørg for at få en god nats søvn. Den næste dag kan du prøve at river rafte og/eller vandre op til toppen af Adams Peak, Sri Lankas hellige bjerg. At se solen gå ned fra toppen vil få dig til at glemme alt om dine ømme muskler i et stykke tid, vi lover, at det er det hele værd!

Sri Lanka Ella Girl On Train

Sri Lanka Ella Dag 9-10

Hop på toget for at opleve den magisk smukke strækning til Ella. Denne charmerende by er omgivet af bjerge, teplantager og grønne områder, så langt øjet rækker. Fra Ella Gap får du en fantastisk udsigt over byen og på en klar aften kan du se det svage skær fra Great Basses fyrtårnet på Sri Lankas sydkyst. Vi foreslår også at bestige Little Adams Peak for endnu en spektakulær udsigt over det fantastiske landskab. Her kan du bruge din tid, som du vil!

Bemærk venligst, at togrejsen til Ella er afhængig af tilgængelighed. Billetterne kan bestilles 30 dage før afgang og er der mangel på pladser, bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Sri Lanka Udawalawe Reservoir Elephants

Sri Lanka Yala Dag 11

Yala er Sri Lankas største nationalpark og hjem til vilde elefanter, vildsvin, bøfler, leoparder, bjørne og krokodiller. Med andre ord venter en dag fuld af fantastiske dyreoplevelser! Du overnatter i telt og fortsætter næste dag rejsen til Mirissa, hvor du kommer til at tilbringe de sidste dage i Sri Lanka.

colombo-mirissa-hidden-lonely-paradise-beach-cover

Sri Lanka Mirissa Dag 12-15

Eventyret i Sri Lanka slutter i Mirissa, en charmerende lille by på Sri Lankas sydkyst. Længes du efter nogle afslappende dage på stranden efter alle de spændende eventyr, er du kommet til det rette sted. Tag på en dagsudflugt til Secret Beach og besøg Parrot rock, hvor du fra toppen får en helt fantastisk udsigt ud over Mirissa Beach. Hvis du vil have et episk billede til din Instagram foreslår vi, at du tager til Coconut Tree Hill. Navnet afslører lidt, hvad der venter her! Efter et par dage her, er det tid til at tage afsted til et rejsemål nogle kun tør drømme om - Maldiverne!!

maldives-woman-diving-next-to-island-cover

Sri Lanka til Maldiverne Malé Dag 16

Det er tid til at hoppe på flyet, der tager dig til Maldiverne. Når du ankommer til Malé, bliver du hentet i lufthavnen og tager direkte til øen Dhiffushi. Velkommen til paradis!

maldives-coconut-vendor-cover

Maldiverne Dhiffushi Dag 17-20

Velkommen til paradiset! Brug de næste 3 dage, på den lille ø Dhiffushi, på at chille på stranden, bade i det krystalklare vand, hæng ud på de lokale caféer og snorkle ved Turtle Point. Vi lover, at du aldrig kommer til at ville hjem igen!

maldives-woman-wathching-horizon-in-sunset

Maldiverne Thulusdhoo Dag 21-24

Næste stop på Maldiverne er den relativt ukendte ø Thulusdhoo, som byder på magiske surfbølger og chill vibes. Efter at have afleveret dine kufferter på pensionatet, er det tid til at udforske øen, som er lidt større end Dhiffushi, på egen hånd. Lær at surfe, slap af i hængekøjerne med udsigt over Det Indiske Ocean og sejl i kajak ved solnedgang.

Benyt lejligheden til at nyde de sidste dage af dette eventyr til det maksimale!

Traveling Alone Girl Looking Out Of A Plane

Hjemrejse Dag 25

Med en rygsæk fuld af rejseminder er denne grupperejse slut, og det er tid til at vende hjem til Danmark igen. Er du ikke klar til at tage hjem endnu? Så, er det selvfølgelig muligt et rejse videre til en anden spændende destination. Bare fortæl os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

4.500 DKK

Pris fra*

27.495 DKK

Skriv til os
Det her er rejsen som du har ventet på! Dette magiske eventyr til Sri Lanka og Maldiverne indeholder det perfekte mix af spændende oplevelser, dyreliv og afslappende dage på stranden. Lyder det som den ultimative kombi? Så læs videre!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogle at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Island, Norge, Sverige og Danmark til fantastiske Sri Lanka og Maldiverne. 

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • Alle overnatninger
 • Lokal transport
 • 16 dages Eventyrsrejse i Sri Lanka
 • 8 dages ø-hop på Maldiverne
 • 22x morgenmad, 5x aftensmad
 • Besøg til Sigiriya 
 • Besøg Minneriya Natonal Park
 • Temple of Tooth
 • Besøg Polonnarua ruiner
 • White Water Rafting
 • Canyoning tur 
 • Trek til Adam's Peak
 • Yala Nationalpark 
 • Strand dage i Mirissa
 • Snorkle ved Turtle Point
 • Afslapning på Thulusdhoo 
 • Klimakompensation (MyClimate)
 • ISIC kort 
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 4.500-5.500 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 4.500-5.500, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kr. for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse med andre unge: Sri Lanka & Maldiverne

Rejserute: ✈️København – Sri Lanka - Maldiverne- København

Rejsen er for dig, der er mellem 18 - 26 år, og som ønsker at rejse sammen med andre. På grupperejsen er du afsted sammen med andre unge fra Island, Sverige, Norge og Danmark. Klik dig igennem galleriet for at læse mere om alle de spændende ting, som du kommer til opleve. Vil du have en mere detaljeret beskrivelse af, hvad der sker dag for dag? Så skriv til os!

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

I lufthavnen vil en varm velkomst og transfer tage dig gennem Negombos gader til dit overnatningssted. Tjek ind på dit hostel og lær dine nye venner at kende, som du vil dele dette fantastiske eventyr med!

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidligt næste morgen sætter I kurs mod Sigiriya Rock. Her vil du blive mødt af ruinerne fra et storslået palads, der rager op af jorden. Udsigten fra toppen er er helt fænomenal! agen efter vil du besøge et andet verdensarvssted, Polonnaruwa, som er Sri Lankas første hovedstad og et af landets mest besøgte arkæologiske relikvier. Om eftermiddagen er det tid til en safari i Minneriya National Park. Se om du kan spotte elefanter og andre dyrearter som dovendyr og leoparder!

Sri Lanka Kandy Dag 5-6

Det er tid til at rejse længere sydpå mod Sri Lankas næststørste by, Kandy, som ligger gemt mellem de grønne bakker. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Temple of the Tooth, landets vigtigste religiøse helligdom, et fantastisk perlemuseum og den botaniske have, som bestemt er et besøg værd. Vidste du forresten, at den omkringliggende region producerer det meste af Sri Lankas te, såvel som ris og andre afgrøder?

Sri Lanka Kitulgala til Adams Peak Dag 7-8

Dagen efter fortsætter eventyret til Kitulgala, hvor overnatningsstedet er en cool Eco Lodge. Udforsk omgivelserne, mens du sejler i kano, og sørg for at få en god nats søvn. Den næste dag kan du prøve at river rafte og/eller vandre op til toppen af Adams Peak, Sri Lankas hellige bjerg. At se solen gå ned fra toppen vil få dig til at glemme alt om dine ømme muskler i et stykke tid, vi lover, at det er det hele værd!

Sri Lanka Ella Dag 9-10

Hop på toget for at opleve den magisk smukke strækning til Ella. Denne charmerende by er omgivet af bjerge, teplantager og grønne områder, så langt øjet rækker. Fra Ella Gap får du en fantastisk udsigt over byen og på en klar aften kan du se det svage skær fra Great Basses fyrtårnet på Sri Lankas sydkyst. Vi foreslår også at bestige Little Adams Peak for endnu en spektakulær udsigt over det fantastiske landskab. Her kan du bruge din tid, som du vil!

Bemærk venligst, at togrejsen til Ella er afhængig af tilgængelighed. Billetterne kan bestilles 30 dage før afgang og er der mangel på pladser, bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Sri Lanka Yala Dag 11

Yala er Sri Lankas største nationalpark og hjem til vilde elefanter, vildsvin, bøfler, leoparder, bjørne og krokodiller. Med andre ord venter en dag fuld af fantastiske dyreoplevelser! Du overnatter i telt og fortsætter næste dag rejsen til Mirissa, hvor du kommer til at tilbringe de sidste dage i Sri Lanka.

Sri Lanka Mirissa Dag 12-15

Eventyret i Sri Lanka slutter i Mirissa, en charmerende lille by på Sri Lankas sydkyst. Længes du efter nogle afslappende dage på stranden efter alle de spændende eventyr, er du kommet til det rette sted. Tag på en dagsudflugt til Secret Beach og besøg Parrot rock, hvor du fra toppen får en helt fantastisk udsigt ud over Mirissa Beach. Hvis du vil have et episk billede til din Instagram foreslår vi, at du tager til Coconut Tree Hill. Navnet afslører lidt, hvad der venter her! Efter et par dage her, er det tid til at tage afsted til et rejsemål nogle kun tør drømme om - Maldiverne!!

Sri Lanka til Maldiverne Malé Dag 16

Det er tid til at hoppe på flyet, der tager dig til Maldiverne. Når du ankommer til Malé, bliver du hentet i lufthavnen og tager direkte til øen Dhiffushi. Velkommen til paradis!

Maldiverne Dhiffushi Dag 17-20

Velkommen til paradiset! Brug de næste 3 dage, på den lille ø Dhiffushi, på at chille på stranden, bade i det krystalklare vand, hæng ud på de lokale caféer og snorkle ved Turtle Point. Vi lover, at du aldrig kommer til at ville hjem igen!

Maldiverne Thulusdhoo Dag 21-24

Næste stop på Maldiverne er den relativt ukendte ø Thulusdhoo, som byder på magiske surfbølger og chill vibes. Efter at have afleveret dine kufferter på pensionatet, er det tid til at udforske øen, som er lidt større end Dhiffushi, på egen hånd. Lær at surfe, slap af i hængekøjerne med udsigt over Det Indiske Ocean og sejl i kajak ved solnedgang.

Benyt lejligheden til at nyde de sidste dage af dette eventyr til det maksimale!

Hjemrejse Dag 25

Med en rygsæk fuld af rejseminder er denne grupperejse slut, og det er tid til at vende hjem til Danmark igen. Er du ikke klar til at tage hjem endnu? Så, er det selvfølgelig muligt et rejse videre til en anden spændende destination. Bare fortæl os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.