Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Grupperejse: Thailand 28. Januar - 18. Februar 2022oplev Phi Phi på grupperejsen til thailand
Scandinavian Group Trips Thailand

Grupperejse til Thailand 28. januar - 18 februar 2022

Rejserute: ✈️ København – Doha - Bangkok - Chiang Mai - Doha - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 10 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Thailand. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

bangkok-thailand-tuk-tuk-street-motion-cover

Bangkok Templer, tuk-tuk & outdoor

Du starter denne grupperejse i pulserende Bangkok, hvor hele gruppen samles! Lær dine nye rejsekammerater at kende og glæd dig til de næste 21 dage fyldt med episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kommer du til at udforske de neonbelyste gader og sejle i longtail boat igennem kanalerne til de flydende markeder, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Du får set nogle af Bangkoks mest kendte templer, kørt med Tuk-Tuk og kommer til at opleve det vilde natteliv. Det lyder som en ok start på rejsen, ik?

thailand-khao-sok-national-park-khlong-sok-cover

Khao Sok Natur & flydende bungalows

Rejsen går videre til Khao Sok National park, og vi kan garantere dig, at du du bliver blæst bagover af den lækre natur! Sejl gennem det smaragdgrønne vand mellem kalkklipperne på en longtailbåd til jeres flydende bungalows, hvor I skal overnatte. Brug dagen på at sejle i kajak, tube på gummiringe eller kigge efter aberne i junglen. Det er helt op til jer!

Koh Phangang Kridhvide sandstrande og BBQ's

I bor direkte på stranden i en bungalow med egen pool, træningsstudie og yogafaciliteter. Hvad du har lyst til at lave i løbet af dagen, er helt op til dig selv, men om eftermiddagen venter der en traditionel Thai-massage. Næste dag skal I udforske de mindre besøgte strande, slappe af i solen, snorkle og så er der arrangeret en god gammeldags BBQ-fest på stranden om aftenen. Sidste dag på Koh Phangang byder på action enten i form af Muay Thai (Thai-boksning) eller yoga - du vælger selv. Om aften går turen videre til det næste ø-paradis - Koh Phi Phi!

Phi Phi Island Beach Thailand

Phi Phi Islands Phi Phi-øerne og de hvide sandstrande

Der vil være en lille fest på stranden om aftenen, inden næste dag byder på en magisk sejltur rundt om øen. Og I kan godt begynde at glæde jer allerede. Kajakture, snorkling og et undervands-lysshow om aftenen er nogle af de ting, der venter. Der vil desuden være fest med både middag og drinks under stjernerne på stranden. De sidste to dage går med at opleve øens fantastiske udkigspost efterfulgt at en sejltur til nogle af de omkringliggende bounty-øer, ligesom du får mulighed for at slappe af og nyde livet på egen hånd!

Chiang Mai Elephant Thailand

Chiang Mai Action, trekking og elefantreservat

Sidste del af denne grupperejse går til Chiang Mai, så det er på tide at sige farvel til ø-livet og bevæge jer ind i de frodige grønne jungler. Her skal I bo i et traditionetl hjem, zipline og besøge byens legendarisk natmarked. Herefter står den på en tur ud i junglen, hvor I skal opleve vandfald, rismarker og det lokale liv i en ægte bjerglandsby. Efter en overnatning i junglen, skal I rejse med bambus-tømmerflåde ned langs floden tilbage til Chiang Mai, hvor der venter en aften i byens natteliv. I slutter denne grupperejse med at besøge et populært elefantreservat, der arbejde med at redde elefanter, der har haft et hårdt liv i fangeskab. Du vil komme tæt på dem, selvom de lever i deres naturlige habitat.

chiang-mai-thailand-tuktuk-road-banner

Chiang Mai 3 ekstra nætter

Der er lagt 3 ekstra nætter i Chiang Mai ind før hjemrejsen. Hvad du og dine nye rejsekammerater har lyst til, er helt op til jer selv!

Group Of Guys Looking At The Sunset

Hjemrejse

Med rygsækken fuld af gode rejseminder er denne grupperejse nu slut, og det er på tide at vende snuden hjemad igen. Det kan selvfølgelig også være, at du har mødt nogle nye rejsekammerater, som du gerne vil fortsætte rejse med, eller at du har fået mod på at opleve mere på egen hånd? Det er selvfølgelig også en mulighed, og i så fald tager du bare fat i os, så finder vi en løsning.

Se hele rejseforslaget her

Reiseperiode

28 Januar - 18 Februar 2022

Rejseform

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

Ca. 5.000

Pris fra*
19.998 DKK
Vil du opleve det bedste af Thailand sammen med andre unge? Denne grupperejse giver dig 21 dage til at se, opleve og smage på alt det bedste, som Thailand har at byde på. Muay Thai-boksning, full moon party, jungler, kridhvide sandstrande og et elefantreservat, bare for at nævne et par ting. Lyder det fristende?

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark til lækre Thailand.

Og lad os være helt ærlige, efter over et år med minimal social kontakt, så er det måske på tide at udvide vennekredsen under mere eksotiske himmelstrøg?

Det er kun 4 ledige pladser per 14.09.2021 (så sørg for at sikre din plads!)

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så bliver dit depositum lavet om til et gavekort, der er gyldigt i 3 år.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • Egen rejsekonsulent
 • Bestillingsomkostninger
 • 18 dages oplevelsesrejse i Thailand
 • 20 overnatninger
 • 7x morgenmad, 8x frokost & 5x aftensmad
 • Lokal transport
 • KILROY goodiebag
 • Klimakompensering (MyClimate)
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen er medregnet i lommepengene
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulent Danni kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Danni om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 5.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 5.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 5.000 kroner. Dit depositum refunderes ikke. Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så bliver dit depositum lavet om til et gavekort, der er gyldigt i 3 år. Den endelige betaling forfalder 35 dage før afrejse. 


Er det sikkert at rejse i «Corona times»?
Vi kører kun disse grupperejser såfremt rejserestriktionerne tillader det, og såfremt det både er trygt for dig som rejsende og lokalsamfundene, der besøges undervejs. Vi har et dedikeret team, der arbejder med at overvåge Corona-situationen rundt om i verden. 

Tilbage til toppen

Vil du med på denne grupperejse?

Der er stadig ledige pladser. Skriv til os for at høre mere om, hvordan du kommer med på rejsen!

Skriv til os!

Andre rejseforslag

Grupperejse til Thailand 28. januar - 18 februar 2022

Scandinavian Group Trips Thailand

Rejserute: ✈️ København – Doha - Bangkok - Chiang Mai - Doha - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 10 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Thailand. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Bangkok Templer, tuk-tuk & outdoor

bangkok-thailand-tuk-tuk-street-motion-cover

Du starter denne grupperejse i pulserende Bangkok, hvor hele gruppen samles! Lær dine nye rejsekammerater at kende og glæd dig til de næste 21 dage fyldt med episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kommer du til at udforske de neonbelyste gader og sejle i longtail boat igennem kanalerne til de flydende markeder, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Du får set nogle af Bangkoks mest kendte templer, kørt med Tuk-Tuk og kommer til at opleve det vilde natteliv. Det lyder som en ok start på rejsen, ik?

Khao Sok Natur & flydende bungalows

thailand-khao-sok-national-park-khlong-sok-cover

Rejsen går videre til Khao Sok National park, og vi kan garantere dig, at du du bliver blæst bagover af den lækre natur! Sejl gennem det smaragdgrønne vand mellem kalkklipperne på en longtailbåd til jeres flydende bungalows, hvor I skal overnatte. Brug dagen på at sejle i kajak, tube på gummiringe eller kigge efter aberne i junglen. Det er helt op til jer!

Koh Phangang Kridhvide sandstrande og BBQ's

I bor direkte på stranden i en bungalow med egen pool, træningsstudie og yogafaciliteter. Hvad du har lyst til at lave i løbet af dagen, er helt op til dig selv, men om eftermiddagen venter der en traditionel Thai-massage. Næste dag skal I udforske de mindre besøgte strande, slappe af i solen, snorkle og så er der arrangeret en god gammeldags BBQ-fest på stranden om aftenen. Sidste dag på Koh Phangang byder på action enten i form af Muay Thai (Thai-boksning) eller yoga - du vælger selv. Om aften går turen videre til det næste ø-paradis - Koh Phi Phi!

Phi Phi Islands Phi Phi-øerne og de hvide sandstrande

Phi Phi Island Beach Thailand

Der vil være en lille fest på stranden om aftenen, inden næste dag byder på en magisk sejltur rundt om øen. Og I kan godt begynde at glæde jer allerede. Kajakture, snorkling og et undervands-lysshow om aftenen er nogle af de ting, der venter. Der vil desuden være fest med både middag og drinks under stjernerne på stranden. De sidste to dage går med at opleve øens fantastiske udkigspost efterfulgt at en sejltur til nogle af de omkringliggende bounty-øer, ligesom du får mulighed for at slappe af og nyde livet på egen hånd!

Chiang Mai Action, trekking og elefantreservat

Chiang Mai Elephant Thailand

Sidste del af denne grupperejse går til Chiang Mai, så det er på tide at sige farvel til ø-livet og bevæge jer ind i de frodige grønne jungler. Her skal I bo i et traditionetl hjem, zipline og besøge byens legendarisk natmarked. Herefter står den på en tur ud i junglen, hvor I skal opleve vandfald, rismarker og det lokale liv i en ægte bjerglandsby. Efter en overnatning i junglen, skal I rejse med bambus-tømmerflåde ned langs floden tilbage til Chiang Mai, hvor der venter en aften i byens natteliv. I slutter denne grupperejse med at besøge et populært elefantreservat, der arbejde med at redde elefanter, der har haft et hårdt liv i fangeskab. Du vil komme tæt på dem, selvom de lever i deres naturlige habitat.

Chiang Mai 3 ekstra nætter

chiang-mai-thailand-tuktuk-road-banner

Der er lagt 3 ekstra nætter i Chiang Mai ind før hjemrejsen. Hvad du og dine nye rejsekammerater har lyst til, er helt op til jer selv!

Hjemrejse

Group Of Guys Looking At The Sunset

Med rygsækken fuld af gode rejseminder er denne grupperejse nu slut, og det er på tide at vende snuden hjemad igen. Det kan selvfølgelig også være, at du har mødt nogle nye rejsekammerater, som du gerne vil fortsætte rejse med, eller at du har fået mod på at opleve mere på egen hånd? Det er selvfølgelig også en mulighed, og i så fald tager du bare fat i os, så finder vi en løsning.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.