Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: USA


Oplev USA på KILROY grupperejse denne sommer
USA SCANDI

Grupperejse: USA Rejserute

Rejserute: ✈️ København - USA - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i USA. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Los Angeles Overview

Los Angeles Dag 1-2

Rejsen begynder i Los Angeles, hvor du møder dine nye rejsekammerater før eventyret begynder! Brug eftermiddagen på at udforske Santa Monica på egen hånd inden det er tid til en guided tur som tager dig forbi alle højdepunkterne som Walk of Fame, Sunset Strip og selvfølgelig det bedste sted til at se det famøse Hollywood-skilt fra. På vejen tilbage til jeres hostel kommer i også forbi Malibu og Bel Air. Det lyder som en ret fed start på rejsen, ikke sandt?

san-diego-california-pink-cover

San Diego Dag 3-4

Rejsen fortsætter sydpå mod San Diego! Tjek ind på jeres hostel og tilbring resten af ​​dagen med at udforske Balboa Park. Udover grønne områder er der masser af fede museer, som du får mulighed for at udforske om eftermiddagen. Dagen efter venter en guidet tur, som bl.a. tager dig over Coronado broen. Udsigten over San Diego herfra er uovertruffen! Formiddagen bruges på at udforske alt, hvad det charmerende distrikt Coronado har at byde på. Gå en tur på Orange Avenue, hæng ud på stranden eller besøg det berømte Cabrillo National Monument. Dernæst er det blevet tid til at stige ombord på båden til en 3-timers hvalsafari. Hvis du er heldig, vil du også se vilde delfiner og søløver!

View Of Lake Havasu

Lake Havasu Dag 5-6

Næste dag går turen videre mod Lake Havasu. Det er en ret lang køretur, men du skal ikke være bekymret for, at du kommer til at kede dig. Rejsen går nemlig igennem Joshua Tree National Park, så du vil være fuldt optaget af at beundre naturen, der kostant ændrer sig undervejs. Når aftenen falder på, slår I lejr i River Island State Park, hvor I vil overnatte. Sørg for at få hvilet jer ordentligt, fordi dagen efter venter en blæsende og til tider krævende vandretur rundt om søen!

arizona-usa-grand-canyon-national-park-cover

Grand Canyon Dag 7-8

Det er ikke svært at forstå, hvorfor det næste stop er med på UNESCO's verdensarvsliste. Velkommen til Grand Canyon! Gør dig klar til at udforske et af naturens mest fantastiske vidundere, som er 446 kilometer lang, 29 kilometer bred og på sit dybeste måler helt op til 1,6 kilometer. Du vil opleve en storslået udsigt fra South Rim og vandre i de dybere dele af Grand Canyon. Sørg for at tage behagelige sko på, da der vil være en masse vandreture i løbet af disse to dage!

Las Vegas Street Sign

Las Vegas Dag 9-10

Efter to dage i naturen sætter i nu kurs vestpå mod Sin City! Her er der seværdigheder og attraktioner så langt øjet rækker. Bare det at køre ind i Las Vegas og se alle neonlysene blinke i det fjerne er en oplevelse i sig selv. Her kan du bruge tiden præcis som du vil. Gå en tur langs "The Strip" og tjek alle de fede hoteller, shows, restauranter og kasinoer ud! Husk også at tjekke "Old Vegas" ud, hvor du bl.a. har mulighed for at Zipline henover alle de besøgende.

Death Valley California

Lee Vining Dag 11-12

Allerede næste morgen fortsætter rejsen til Lee Vining via Death Valley National Park. Dette område er kendt for at have de laveste mængder nedbør i verden og bliver ekstremt varmt om sommeren - så husk solcreme! Du vil komme til at udforske berømte steder såsom Golden Canyon, Devil's Golf Course, Dantes, Badwater og Artist's Palette. Fortsæt derefter til Lee Vining, hvor I slår lejr for natten! Næste morgen går du ombord på transferen, der tager dig til Bodie Ghost Town. En autentisk spøgelsesby i Californien, som var kendt for sine guldminer. Gå langs de øde gader og forestil dig, at 10.000 mennesker boede her engang. På vej tilbage til lejren stopper I ved Mono Lake, hvor du finder kølige kalkaflejringer. Benyt lejligheden til at gå en ...

yosemite-california-view-cover

Yosemite Dag 13-14

Er du klar på lidt mere trekking? Det tænkte vi nok! Yosemite er nemlig kendt for sine unikke granitklipper, vandløb, kæmpe sequoia træer og over 300 meter høje vandfald. Yosemite Falls er faktisk det højeste vandfald i Nordamerika med en højde på 740 meter! Alt dette vil du naturligvis opleve, når du både går og kører gennem de smukke omgivelser. Aftenen bruges på camping og fællesspisning.

San Fransisco Tram Morning

San Francisco Dag 15-17

Fra camping til storbyliv! Næste morgen fortsætter rejsen til San Francisco, som er Californiens fjerde største by. Tilbring en halv dag med at udforske attraktioner som Golden Gate Bridge, Chinatown, Little Italy og Japan Town. Vil du helt ned i gear og opleve en "roligere" side af San Francisco, kan du slentre rundt i Golden Gate Park, der er lige så stor som Central Park i New York. Dagen efter venter en klassisk cykeltur over Golden Gate Bridge som ender i Sausalito, hvor I vil hænge ud om eftermiddagen inden I tager færgen tilbage til Fisherman's Wharf. Den tredje og sidste dag her får du tid til at udforske San Fransico på egen hånd!

Morro Bay

Santa Margarita Dag 18

Rejsen fortsætter fra San Francisco til Morro Bay, hvor din guide med glæde vil komme med nogle forslag til dejlige vandrestier i Morro Bay State Park og Montana De Oro State Park, før du tager ud til campingpladsen!

los-angeles-streetview-sunset-cover

Santa Monica Dag 19-21

I Santa Monica venter dig tre dage som du kan bruge på lige præcis det som du har lyst til. Måske vil du lære at surfe? Slappe af på stranden? Eller tage på en sidste udflugt til Runyon Canyon? Uanset, hvad du vælger, vil du rejse hjem med minder for livet!

Det er også muligt at tilføje flere dage i Los Angeles inden man flyver hjem (dette skal bestilles på forhånd).

Se hele rejseforslaget her

Dato

7. August - 29. August

Rejsetype

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

Ca. 8.500

Pris fra*
36.095 DKK
Drømmer du om at rejse til USA, men savner nogle at rejse med? Så er dette noget for dig! På denne fantastiske grupperejse kommer du til at opleve alt det bedste som vestkysten i USA har at byde på! Det er den ultimatve kombination af nationalparker, sprudlende storbyer, smukke strande og historiske steder. Det lyder da ikke helt dårligt vel?

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark til dejlige USA. 

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • 21 dages oplevelsesrejse på vestkysten i USA.
 • 20 overnatninger
 • 9x morgenmad, 9x frokost & 8x aftensmad
 • Lokal transport
 • KILROY goodiebag
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • IYTC kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider, som ikke er inkluderet i rejsen, er inkluderet i lommepenge
 • Udstyr til rejsen
 • Vaccinationer
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med)

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 8-9.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 8-9.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse: USA Rejserute

Rejserute: ✈️ København - USA - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i USA. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Los Angeles Dag 1-2

Rejsen begynder i Los Angeles, hvor du møder dine nye rejsekammerater før eventyret begynder! Brug eftermiddagen på at udforske Santa Monica på egen hånd inden det er tid til en guided tur som tager dig forbi alle højdepunkterne som Walk of Fame, Sunset Strip og selvfølgelig det bedste sted til at se det famøse Hollywood-skilt fra. På vejen tilbage til jeres hostel kommer i også forbi Malibu og Bel Air. Det lyder som en ret fed start på rejsen, ikke sandt?

San Diego Dag 3-4

Rejsen fortsætter sydpå mod San Diego! Tjek ind på jeres hostel og tilbring resten af ​​dagen med at udforske Balboa Park. Udover grønne områder er der masser af fede museer, som du får mulighed for at udforske om eftermiddagen. Dagen efter venter en guidet tur, som bl.a. tager dig over Coronado broen. Udsigten over San Diego herfra er uovertruffen! Formiddagen bruges på at udforske alt, hvad det charmerende distrikt Coronado har at byde på. Gå en tur på Orange Avenue, hæng ud på stranden eller besøg det berømte Cabrillo National Monument. Dernæst er det blevet tid til at stige ombord på båden til en 3-timers hvalsafari. Hvis du er heldig, vil du også se vilde delfiner og søløver!

Lake Havasu Dag 5-6

Næste dag går turen videre mod Lake Havasu. Det er en ret lang køretur, men du skal ikke være bekymret for, at du kommer til at kede dig. Rejsen går nemlig igennem Joshua Tree National Park, så du vil være fuldt optaget af at beundre naturen, der kostant ændrer sig undervejs. Når aftenen falder på, slår I lejr i River Island State Park, hvor I vil overnatte. Sørg for at få hvilet jer ordentligt, fordi dagen efter venter en blæsende og til tider krævende vandretur rundt om søen!

Grand Canyon Dag 7-8

Det er ikke svært at forstå, hvorfor det næste stop er med på UNESCO's verdensarvsliste. Velkommen til Grand Canyon! Gør dig klar til at udforske et af naturens mest fantastiske vidundere, som er 446 kilometer lang, 29 kilometer bred og på sit dybeste måler helt op til 1,6 kilometer. Du vil opleve en storslået udsigt fra South Rim og vandre i de dybere dele af Grand Canyon. Sørg for at tage behagelige sko på, da der vil være en masse vandreture i løbet af disse to dage!

Las Vegas Dag 9-10

Efter to dage i naturen sætter i nu kurs vestpå mod Sin City! Her er der seværdigheder og attraktioner så langt øjet rækker. Bare det at køre ind i Las Vegas og se alle neonlysene blinke i det fjerne er en oplevelse i sig selv. Her kan du bruge tiden præcis som du vil. Gå en tur langs "The Strip" og tjek alle de fede hoteller, shows, restauranter og kasinoer ud! Husk også at tjekke "Old Vegas" ud, hvor du bl.a. har mulighed for at Zipline henover alle de besøgende.

Lee Vining Dag 11-12

Allerede næste morgen fortsætter rejsen til Lee Vining via Death Valley National Park. Dette område er kendt for at have de laveste mængder nedbør i verden og bliver ekstremt varmt om sommeren - så husk solcreme! Du vil komme til at udforske berømte steder såsom Golden Canyon, Devil's Golf Course, Dantes, Badwater og Artist's Palette. Fortsæt derefter til Lee Vining, hvor I slår lejr for natten!

Næste morgen går du ombord på transferen, der tager dig til Bodie Ghost Town. En autentisk spøgelsesby i Californien, som var kendt for sine guldminer. Gå langs de øde gader og forestil dig, at 10.000 mennesker boede her engang. På vej tilbage til lejren stopper I ved Mono Lake, hvor du finder kølige kalkaflejringer. Benyt lejligheden til at gå en tur rundt om søen for at beundre disse vilde klippeformationer!

Yosemite Dag 13-14

Er du klar på lidt mere trekking? Det tænkte vi nok! Yosemite er nemlig kendt for sine unikke granitklipper, vandløb, kæmpe sequoia træer og over 300 meter høje vandfald. Yosemite Falls er faktisk det højeste vandfald i Nordamerika med en højde på 740 meter! Alt dette vil du naturligvis opleve, når du både går og kører gennem de smukke omgivelser. Aftenen bruges på camping og fællesspisning.

San Francisco Dag 15-17

Fra camping til storbyliv! Næste morgen fortsætter rejsen til San Francisco, som er Californiens fjerde største by. Tilbring en halv dag med at udforske attraktioner som Golden Gate Bridge, Chinatown, Little Italy og Japan Town. Vil du helt ned i gear og opleve en "roligere" side af San Francisco, kan du slentre rundt i Golden Gate Park, der er lige så stor som Central Park i New York. Dagen efter venter en klassisk cykeltur over Golden Gate Bridge som ender i Sausalito, hvor I vil hænge ud om eftermiddagen inden I tager færgen tilbage til Fisherman's Wharf. Den tredje og sidste dag her får du tid til at udforske San Fransico på egen hånd!

Santa Margarita Dag 18

Rejsen fortsætter fra San Francisco til Morro Bay, hvor din guide med glæde vil komme med nogle forslag til dejlige vandrestier i Morro Bay State Park og Montana De Oro State Park, før du tager ud til campingpladsen!

Santa Monica Dag 19-21

I Santa Monica venter dig tre dage som du kan bruge på lige præcis det som du har lyst til. Måske vil du lære at surfe? Slappe af på stranden? Eller tage på en sidste udflugt til Runyon Canyon? Uanset, hvad du vælger, vil du rejse hjem med minder for livet!

Det er også muligt at tilføje flere dage i Los Angeles inden man flyver hjem (dette skal bestilles på forhånd).

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.