Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

7 adrenalinfyldte dage i Cape TownSpring faldskærm når du er på rejse i sydafrika
Cape Town Tur Retur

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt aktivitet. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

capetown-saltycrax-gardenbar

Ankomst og grillaften Dag 1

Dette er den første og eneste rolige dag i løbet af din uge i Cape Town. Når du lander, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til Salty Crax Backpackers, der er et virkelig cool hostel beliggende i Table View i Cape Town. Om aftenen er der orienteringsmøde og en lækker sydafrikansk barbecue! Slut aftenen af med en pubcrawl i nabolaget.

kitesurfing-south-africa-capetown-table-mountain-cover

Introduktion til kitesurfing Dag 2

Efter en robust morgenmad, bliver I mødt af en erfaren kite-instruktør, som tager jer med til det verdensberømte Kite Beach. Det er et fantastisk sted at lære at kitesurfe, da der er stabile bølger samt vindforhold. Nå ja, og så får du en legendarisk baggrund bestående af det ikoniske Table Mountain. Dagens program starter med en introduktion til kitesurfing, udstyr, vindforhold og sikkerhed, inden I begynder at arbejde med de grundlæggende teknikker både på land og til vands. Efter en fed dag med kitesurfing, bliver I kørt tilbage til hostellet, hvor I kan slappe af rundt om bålet og nyde en hjemmelavet omgang portjie, der er en traditionel sydafrikansk gryderet. Resten af aftenen er til fri leg, og det er en glimrende mulighed for at u...

Kitesurfing-capetown

Kitesurfing Dag 3

Efter endnu en god morgenmad i spisesalen bliver I kørt til stranden, hvor der venter endnu en dag med kitesurfing. På denne dag er der ikke mere træning på land, og I kommer til at bruge hele dagen i vandet, hvor der vil være fokus på at håndtere jeres kite, vandforhold diverse nyttige teknikker.

Inden dagen er omme, vil du have gennemgået alle de trin, der indgår i IKO-certificeringen, og som bevis vil du modtage et certifikat, så du kan du kitesurfe i hele verden. Det nye certifikat fejres naturligvis med en god middag på hostellet.

cape-town-guy-enjoying-the-mountain-view-cover

Rappelling fra Table Mountain Dag 4

I dag skal du rappelle ned fra Sydafrikas mest kendte bjerg, Table Mountain. I skal rappelle hele 112 meter ned, hvilket gør det til verdens højest organiserede rappellingbane. Nyd den vanvittige udsigt over Cape Town og Atlanterhavet fra de godt 1000 meters højde!

general-activities-girls-surfing

Sandboarding & surfing Dag 4

Efter en tidlig morgenmad på hostellet, sætter I kurs mod Atlantis. Nu er det tid til at prøve sandboarding. Når I kommer frem, får I hjælp til at finde udstyr og til at lære de nødvendige teknikker, og så er det bare om at komme af sted. Du får med garanti masser af sjov, og masser af sand!

Ved frokosttid går turen til stranden, hvor der står både frokost og et par surftimer på menuen.

skydiving-out-of-airplane-cover

Faldskærmsudspring Dag 6

Så er det tid til turens helt store højdepunkt; faldskærmsudspring! Rushet. Adrenalinet der pumper i kroppen. Og så selvfølgelig den vilde udsigt med Cape Town mod syd, Robben Island i vest og Langebaan Lagoon mod nord. Det her er en oplevelse for livet, som du aldrig kommer til at glemme!

De deltagere der ikke har lyst til at hoppe i faldskærm får mulighed for at vælge et andet adrenalinfyldt alternativ. Bemærk, at der af sikkerhedshensyn også tages hensyn til vejrforhold, når I skal hoppe i faldskærm.

Dagen afsluttes tilbage på Salty Crax, hvor du kan slappe af i hængekøjerne eller i jacuzzien sammen med de andre backpackere.

fitness-south-africa-salty-crax-beach-view

En afslappende dag på stranden Dag 7

Den sidste dag bruger du på at udforske strandene og restauranterne, der blot ligger 5 minutters gang fra hostellet. Du kan også bare tage en afslappende dag i hængekøjen eller du kan vælge at bruge dagen på lidt sightseeing. Det er helt op til dig!

Se hele rejseforslaget her

Varighed

7 dage

Antal aktiviteter

5

Rejseform

Adventure

Prisen inkluderer

Fly samt 7 dage med cool aktiviteter

Pris fra*
14.669 DKK
Er du klar til et adrenalinfyldt eventyr, du sent vil glemme? Få det bedste af Cape Town med på denne 7-dags ekstremsportspakke. Prisen inkluderer fly tur/retur.

Skal du til Sydafrika, og har du lyst til, bogstaveligt talt, at kaste dig ud i nogle adrenalinfyldte aktiviteter, så er Cape Town og denne pakke den oplagte rejse! Du får 7 vanvittig vilde dage med kitesurfing, almindelig surfing, sandboarding og faldskærmsudspring. Nedenfor kan du læse om hele programmet dag for dag.

Læs alt om turen her.

Hvad er inkluderet?
 • Fly t/r til Cape Town
 • Transport fra lufthavnen til Salty Crax Hostel ved ankomst
 • 6 overnatninger på det populære Salty Crax Hostel
 • 6 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • Al transport mellem aktiviteter
 • Kitesurf-undervisning
 • Rappelling
 • Faldskærmsudspring
 • Sandboarding
 • Surfundervisning
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Mad (udover hvad der er nævnt under 'hvad er inkluderet')
 • Lommepenge
 • Rejseforskring (men det kan vi hjælpe dig med, hvis du vil)
 • Alle bookinggebyrer

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om en adrenalinfyldt uge i Sydafrika?

Lad os hjælpe dig med planlægningen af din rejse til Sydafrika, hvis du gerne vil ud og mærke adrenalinsuset!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Cape Town Tur Retur

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt aktivitet. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Ankomst og grillaften Dag 1

capetown-saltycrax-gardenbar

Dette er den første og eneste rolige dag i løbet af din uge i Cape Town. Når du lander, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til Salty Crax Backpackers, der er et virkelig cool hostel beliggende i Table View i Cape Town. Om aftenen er der orienteringsmøde og en lækker sydafrikansk barbecue! Slut aftenen af med en pubcrawl i nabolaget.

Introduktion til kitesurfing Dag 2

kitesurfing-south-africa-capetown-table-mountain-cover

Efter en robust morgenmad, bliver I mødt af en erfaren kite-instruktør, som tager jer med til det verdensberømte Kite Beach. Det er et fantastisk sted at lære at kitesurfe, da der er stabile bølger samt vindforhold. Nå ja, og så får du en legendarisk baggrund bestående af det ikoniske Table Mountain.

Dagens program starter med en introduktion til kitesurfing, udstyr, vindforhold og sikkerhed, inden I begynder at arbejde med de grundlæggende teknikker både på land og til vands.

Efter en fed dag med kitesurfing, bliver I kørt tilbage til hostellet, hvor I kan slappe af rundt om bålet og nyde en hjemmelavet omgang portjie, der er en traditionel sydafrikansk gryderet. Resten af aftenen er til fri leg, og det er en glimrende mulighed for at udforske det lokale natteliv.

Kitesurfing Dag 3

Kitesurfing-capetown

Efter endnu en god morgenmad i spisesalen bliver I kørt til stranden, hvor der venter endnu en dag med kitesurfing. På denne dag er der ikke mere træning på land, og I kommer til at bruge hele dagen i vandet, hvor der vil være fokus på at håndtere jeres kite, vandforhold diverse nyttige teknikker.

Inden dagen er omme, vil du have gennemgået alle de trin, der indgår i IKO-certificeringen, og som bevis vil du modtage et certifikat, så du kan du kitesurfe i hele verden. Det nye certifikat fejres naturligvis med en god middag på hostellet.

Rappelling fra Table Mountain Dag 4

cape-town-guy-enjoying-the-mountain-view-cover

I dag skal du rappelle ned fra Sydafrikas mest kendte bjerg, Table Mountain. I skal rappelle hele 112 meter ned, hvilket gør det til verdens højest organiserede rappellingbane. Nyd den vanvittige udsigt over Cape Town og Atlanterhavet fra de godt 1000 meters højde!

Sandboarding & surfing Dag 4

general-activities-girls-surfing

Efter en tidlig morgenmad på hostellet, sætter I kurs mod Atlantis. Nu er det tid til at prøve sandboarding. Når I kommer frem, får I hjælp til at finde udstyr og til at lære de nødvendige teknikker, og så er det bare om at komme af sted. Du får med garanti masser af sjov, og masser af sand!

Ved frokosttid går turen til stranden, hvor der står både frokost og et par surftimer på menuen.

Faldskærmsudspring Dag 6

skydiving-out-of-airplane-cover

Så er det tid til turens helt store højdepunkt; faldskærmsudspring! Rushet. Adrenalinet der pumper i kroppen. Og så selvfølgelig den vilde udsigt med Cape Town mod syd, Robben Island i vest og Langebaan Lagoon mod nord. Det her er en oplevelse for livet, som du aldrig kommer til at glemme!

De deltagere der ikke har lyst til at hoppe i faldskærm får mulighed for at vælge et andet adrenalinfyldt alternativ. Bemærk, at der af sikkerhedshensyn også tages hensyn til vejrforhold, når I skal hoppe i faldskærm.

Dagen afsluttes tilbage på Salty Crax, hvor du kan slappe af i hængekøjerne eller i jacuzzien sammen med de andre backpackere.

En afslappende dag på stranden Dag 7

fitness-south-africa-salty-crax-beach-view

Den sidste dag bruger du på at udforske strandene og restauranterne, der blot ligger 5 minutters gang fra hostellet. Du kan også bare tage en afslappende dag i hængekøjen eller du kan vælge at bruge dagen på lidt sightseeing. Det er helt op til dig!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.