Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Det ultimative eventyr i det sydlige AfrikaRundrejse i det sydlige Afrika | KILROY
Rundrejse i Sydlige afrika

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Rundrejser i Afrika | Rundrejser til Cape Town | KILROY

Sydafrika

Den første del af rundrejsen starter i Cape Town i Sydafrika. Her får du en fantastisk udsigt over byen, hvis du vælger at besøge Table Mountain - hvilket vi kun kan anbefale! Fortsæt til Cederberg, hvor der både er vinmarker, te-plantager og den smukke Orange River på programmet. I besøger desuden det lokale !Khwa ttu San Culture and Education Centre, der er et lokaltdrevet projekt, der forsøger at oplyse om, samt gøre forholdene bedre for, den lokale sydafrikanske San-befolkning.

Rejser til Namibia | Oplev Namibia på din rundrejse i Afrika | KILROY

Namibia

Fra Sydafrika fortsætter turen ind i Namibia, hvor I starter ved smukke Fish River Canyon, der er Afrikas største kløft. Derefter går rejsen til den spektakulære Namib-ørken, der dækker hele 81.000 m2. Herefter venter Sossusvlei Dunes og den kendte Dune45, som du kan vælge at bestige. Udsigten over ørkenen er forrygende herfra. Fortsæt til Swakopmund, og tag en dag for dig selv, eller kast dig ud i nogle af de mange adrenalinpumende aktiviteter, som f.eks. skydiving eller sandboarding! Namibia byder desuden på både Spitzkoppe og den smukke, og dyrerige, nationalpark Etosha. Glæd dig til en fed safarioplevelse her! Du slutter af i hovedstaden Windhoek.

Oplevelsesrejser i Afrika | Oplev Botswana | KILROY

Botswana

Så er turen kommet til Botswana, hvor der, ligesom i Namibia, er store dyre- og naturoplevelser på programmet. Ghanzi er første stop i Botswana, og her kan du bl.a. lære lokal overlevelsestaktik i Kalahari-ørkenen. Fortsæt til Maun, hvor dit eventyr i verdens største floddelta, Okavango, begynder. Glæd dig til at overnatte under åben himmel i et af de mest spektakulære naturområder på hele rundrejsen. Rejsen fortsætter til Gweta og Kansane, hvor du bl.a. kan komme på en åben båd-safari på Chobe-floden eller en safaritur i Chobe National Park. Herefter krydser du grænsen mod nabolandet i øst, Zimbabwe.

Victoria Falls er et imponerende syn på din rundrejse i Afrika | KILROY

Zimbabwe

I Zimbabwe lægger du ud med et besøg på projektet Lusumpuko Women's Club. Herefter er der det majestætiske Victoria Falls på menuen, og det er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Det brusende vandfald er helt utroligt imponerende i sin udformning, og du gør klogt i at have opladt kameraet her. I fortsætter til Matobo National Park, hvor I kommer helt tæt på bl.a. næsehorn.

Oplev Krüger National Park på din rundrejse i det sydlige Afrika | KILROY

Sydafrika

I krydser herefter grænsen mellem Zimbabwe og Sydafrika, og fortsætter først til Tshipise, hvor der venter afslapning i de varme kilder, og herefter går turen ind i én af Afrikas største nationalparker, Krüger. Her er der mulighed for at opleve the Big 5, hvis I er heldige. Fra Krüger kører I til Johannesburg, hvor rundrejsen slutter af.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

Ca. 1 måned

Antal lande

4

Rejseform

Backpacking i gruppe

Inkluderer

Fly & rundrejse inkl. overnatning

Pris fra*
23.911 DKK
Der venter dig det mest vanvittige eventyr i det sydlige Afrika, når du rejser gennem fire af de smukkeste lande i regionen. Hvis du er til safari, ørkenlandskaber, smuk natur, floddeltaer og camping under stjernerne, så er dette nok den ultimative tur, du kan komme på. Glæd dig til at rejse sammen med andre eventyrere fra hele verden i en af de specialdesignede trucks!

Flyv med Turkish Airlines til Cape Town, hvor din rejse begynder. Her kan du bl.a. glæde dig til at opleve udsigten over byen fra Table Mountain, hvorefter rejsen fortsætter forbi Cederberg og over grænsen ind i Namibia. I Nambia venter en række fantastiske naturoplevelser som Fish River Canyon, Etosha National Park, Namib-ørkenen, og landets adrenalinhovedstad, Swakopmund. Glæd dig til store dyre- og naturoplevelser, hvor især Etosha og Namib-ørkenen vil imponere dig.

Herefter går turen gennem fantastiske Botswana, hvor blandt andet verdens største floddelta, Okavango, venter dig. Glæd dig til at overnatte i det fri under stjernerne i et utrolig mangfoldigt dyreområde i den sydlige del af Afrika. Det bliver også lige til en tur på Chobe-floden, inden du skal til Zimbabwe, hvor det enorme og imponerende smukke Victoria Falls venter. 

Fra Zimbabwe går turen tilbage til Sydafrika, hvor der venter en stor dyreoplevelse i Krüger National Park. Får du mon set the Big 5? Turen slutter af i Johannesburg, hvorfra flyet sætter kurs tilbage mod Danmark igen.

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Cape Town og hjem fra Johannesburg med Turkish Airlines
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
 • 28 overnatninger
 • 24 x morgenmad, 23 x frokost, 17 x aftensmad
 • Transport til alle aktiviteter på turen
 • Adgang til Fish River Canyon and Spitzkoppe
 • Adgang til både Etosha og Kruger National Park med inkluderet Safari
 • Guided rhino-tur og wildlife safari i Matobo National Park i åben bil
 • Og meget, meget mere...

Se alle detaljer for turen her.

 

Inkluderede aktiviteter du kan glæde dig til
 • Cape Town og udsigten fra Table Mountain
 • !Khwa ttu San Culture and Education Centre - et projekt, der støtter lokalområdet
 • Cederberg
 • Fish River Canyon i Nambia
 • Namib-ørkenen
 • Adrenalinbyen Swakopmund
 • Etosha National Park og safarimulighederner her
 • Kalahari-ørkenen
 • Verdens størst floddelta, Okavango Deltaet i Botswana
 • Chobe Nationalpark og Chobe River
 • Det majestætiske Victoria Falls i Zimbabwe
 • Krüger National Park og det vanvittige dyreliv
 • Og meget, meget mere...

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om den vildeste rundrejse i det sydlige Afrika?

Uanset om du overvejer præcis denne rundrejse som den er, eller som en del af en større rundrejse, kan vi hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Rundrejse i Sydlige afrika

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Sydafrika

Rundrejser i Afrika | Rundrejser til Cape Town | KILROY

Den første del af rundrejsen starter i Cape Town i Sydafrika. Her får du en fantastisk udsigt over byen, hvis du vælger at besøge Table Mountain - hvilket vi kun kan anbefale! Fortsæt til Cederberg, hvor der både er vinmarker, te-plantager og den smukke Orange River på programmet. I besøger desuden det lokale !Khwa ttu San Culture and Education Centre, der er et lokaltdrevet projekt, der forsøger at oplyse om, samt gøre forholdene bedre for, den lokale sydafrikanske San-befolkning.

Namibia

Rejser til Namibia | Oplev Namibia på din rundrejse i Afrika | KILROY

Fra Sydafrika fortsætter turen ind i Namibia, hvor I starter ved smukke Fish River Canyon, der er Afrikas største kløft. Derefter går rejsen til den spektakulære Namib-ørken, der dækker hele 81.000 m2. Herefter venter Sossusvlei Dunes og den kendte Dune45, som du kan vælge at bestige. Udsigten over ørkenen er forrygende herfra. Fortsæt til Swakopmund, og tag en dag for dig selv, eller kast dig ud i nogle af de mange adrenalinpumende aktiviteter, som f.eks. skydiving eller sandboarding! Namibia byder desuden på både Spitzkoppe og den smukke, og dyrerige, nationalpark Etosha. Glæd dig til en fed safarioplevelse her! Du slutter af i hovedstaden Windhoek.

Botswana

Oplevelsesrejser i Afrika | Oplev Botswana | KILROY

Så er turen kommet til Botswana, hvor der, ligesom i Namibia, er store dyre- og naturoplevelser på programmet. Ghanzi er første stop i Botswana, og her kan du bl.a. lære lokal overlevelsestaktik i Kalahari-ørkenen. Fortsæt til Maun, hvor dit eventyr i verdens største floddelta, Okavango, begynder. Glæd dig til at overnatte under åben himmel i et af de mest spektakulære naturområder på hele rundrejsen. Rejsen fortsætter til Gweta og Kansane, hvor du bl.a. kan komme på en åben båd-safari på Chobe-floden eller en safaritur i Chobe National Park. Herefter krydser du grænsen mod nabolandet i øst, Zimbabwe.

Zimbabwe

Victoria Falls er et imponerende syn på din rundrejse i Afrika | KILROY

I Zimbabwe lægger du ud med et besøg på projektet Lusumpuko Women's Club. Herefter er der det majestætiske Victoria Falls på menuen, og det er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Det brusende vandfald er helt utroligt imponerende i sin udformning, og du gør klogt i at have opladt kameraet her. I fortsætter til Matobo National Park, hvor I kommer helt tæt på bl.a. næsehorn.

Sydafrika

Oplev Krüger National Park på din rundrejse i det sydlige Afrika | KILROY

I krydser herefter grænsen mellem Zimbabwe og Sydafrika, og fortsætter først til Tshipise, hvor der venter afslapning i de varme kilder, og herefter går turen ind i én af Afrikas største nationalparker, Krüger. Her er der mulighed for at opleve the Big 5, hvis I er heldige. Fra Krüger kører I til Johannesburg, hvor rundrejsen slutter af.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.