Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Oplev smuk natur og det vilde dyreliv i Sydafrika, Botswana & ZimbabweOkavango Delta set fra oven | KILROY
campaign-map-march-botswana-map-1380x776px-en

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

bungeejumping i Soweto i Johannesburg | KILROY

Dag #1 Johannesburg, Sydafrika

Din rejse starter i Johannesburg efter en behagelig flyvetur med Turkish Airlines. Tag dig tid til at opleve byen, og nyd at du har nogle fritimer på egen hånd. Især landets største township, Soweto er værd at besøge. Tag f.eks. på en guidet rundtur eller kast dig ud i et bungeejump mellem de to farverige tårne. Der er også mulighed for at se Nelson Mandelas tidligere hus, spise lokal 'braai' eller besøge nogle af de historiske museer, der blandt andet byder på landets komplekse og til tider barske historie.

Et mor-næsehorn og baby-næsehorn på savannen | KILROY

Dag #2 Johannesburg, Sydafrika - Serowe, Botswana

Fra Johannesburg går turen til Botswana, hvor første nat er i Serowe i Khama Rhino Sanctuary, hvor du får mulighed for at spotte de sjældne hvide og sorte næsehorn. Reservatet er et lokalt initiativ, der har som hovedformål at beskytte og bevare bestanden af bl.a. næsehorn. I dag er det det primære miljø for to slags næsehorn, masser af andre dyr og hundredvis af fugle.

Udsigten over Okavango Delta fra et fly | KILROY

Dag #3 Serowe - Maun

Efter en nat med camping under stjernerne i Serowe, går turen videre ind i Botswana til Maun, der er byen, hvorfra man tager på eventyr i det unikke Okavango Delta. I dag får du mulighed for at hoppe med på en fantastisk 45-minutters flyvetur henover deltaet, hvor du får en helt utrolig udsigt over et imponerende naturskabt vidunder.

Du kommer til at se masser af elefanter i Botswana | KILROY

Dag #4 Maun - Okavango Delta

Fra Maun rejser I ind i verdens største floddelta, Okavango. I sejler i en traditionel Mokoro, der er en form for kano, og overnatter i en camp ude i deltaet. Her vil der være en walking safari, hvor I kan være heldige at opleve mange forskellige vilde dyr som flodheste, gnuer, zebraer, bøfler, krokodiller og mange flere. Det er en helt fantastisk oplevelse at være omgivet af intet andet end natur. Om aftenen vil der være sang og dans omkring bålet sammen med de lokale - en helt uforglemmelig aften!

Sejl Mokoro igennem Okavango Delta | KILROY

Dag #5 Okavango Delta - Gweta

Efter en nat i deltaet, er det tid til næste eventyr. Glid gennem vandet i jeres mokoro, og kør tilbage til maun, hvor turen herfra går til Gweta. Undervejs kan du være heldig at spotte dyreliv langs vejen. I Gweta venter der endnu nat med camping og hygge om bålet.

Elefanter i Chobe National Park | KILROY

Dag #6 Gweta - Kasane

Rejs fra Gweta til Kasane, hvor du finder Chobe National Park. Her kan du finde den største koncentration af elefanter i hele den sydlige del af Afrika. Mere end 45.000 elefanter findes der i nationalparken, hvilket er imponerende i sig selv. Endnu mere imponerende er det vekslende dyreliv, hvor der bl.a. findes krokodiller, flodheste, antiloper, bavianer, giraffer og løver blandt mange andre. Det gælder om at holde øjnene åben, hvis du tilvælger safarituren i nationalparken.

Hold øje med dyrelivet når du sejler på Zambezi River | KILROY

Dag #7 Kasane - Victoria Falls, Zimbabwe

Rejsen går fra Kasane til Victoria Falls i Zimbabwe. Her vil du få et lækkert lokalt tilberedt måltid, når Lusumpuko Women's Club arrangerer traditionel frokost for gruppen. Det er ikke kun god mad, oplevelsen er også med til at støtte et stærkt projekt, der sikrer de lokale kvinder en indtægt.

Herefter er det tid til at tage på sigthseeing i byen Victoria Falls. Du skal naturligvis også ud og besøge det majestætiske vandfald, som er byens helt store hovedattraktion. Hvis du er en daredevil kan du kaste dig ud i enten ziplining eller en bungeejumping. Om eftermiddagen kan du overveje om du vil med på en mindre cruise på Zambezi-floden, hvor I vil opleve solnedgangen i horisonten.

Udsigten over Victoria Falls fra Zimbabwe | KILROY

Dag #8 Victoria Falls

Nyd den sidste dag i Victoria Falls, og overvej om du vil prøve en af de cool aktiviteter som river rafting, helikoptertur over vandfaldene eller et smut i Devil's pool. Du kan også besøge de lokale markedspladser og små butikker. Rundrejsen slutter her, og du flyver fra Vic Falls og tilbage til Johannesburg, hvor du kan vælge enten at rejse hjem eller videre ud i verden.

Se hele rejseforslaget her

Varighed?

Ca. 10 - 14 dage

Antal lande

3

Rejseform

Rundrejse i gruppe

Anbefalet lommepenge

Ca. 5.000 kr.

Pris fra*
15.022 DKK
Er du til safari, frodig natur, dyreliv i verdensklasse, floddeltaer og camping under stjernerne, ja, så er det her sandsynligvis turen til dig! Her rejser du fra Sydafrika igennem Botswana og ender i Zimbabwe sammen med andre eventyrere fra hele verden!

Rejsen starter med en komfortabel flyvetur med Turkish Airlines til Johannesburg i Sydafrika. Nyd at gå på opdagelse i Sydafrikas største by, og hvis du vil have en anderledes oplevelse, kan du overveje at besøge Soweto, der er byens største Township. Johannesburg har masser af oplevelser, så det er en god idé at ankomme en dag eller to før rundrejsen begynder. Lær om byens komplekse og barske historie, få et adrenalinrush og bungeejump i Soweto.

Herefter står den på Botswana! Fra Johannesburg kører bussen af sted mod nord, hvor I krydser grænsen og kører ind i Botswana. Undervejs besøger I et næsehornsreservat, kommer på opdagelse i verdens største floddelta, camperer under stjernerne og kommer helt tæt på Afrikas vilde dyreliv. Lær alt du har brug for af de erfarne guides (CEOs), sejl i en lokal kano (mokoro) og besøg det vanvittige Victoria Falls i Zimbabwe.

Fra Zimbabwe går turen tilbage til Sydafrika og Johannesburg, og desværre er rundrejsen slut for denne gang.

Denne oplevelsesrejse er naturligvis blot et forslag, du kan også vælge at sammensætte flyrejsen med en anden rundrejse i Afrika. Uanset hvad, skal vi nok hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit budget!

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter til Johannesburg og tilbage med Turkish Airlines
 • Fly fra Vic Falls til Johannesburg
 • Alle skatter og bookinggebyrer
 • 7 overnatninger
 • 6 x morgenmad, 6 x frokost, 3 x aftensmad
 • Al transport mellem destinationer og til/fra de inkluderede aktiviteter
 • Adgang til Khama Rhino Sanctuary
 • Okavango Delta campingudflugt
 • Lusumpuko Women's Club frokost
 • Og meget, meget mere...

Læs mere om turen her!

Inkluderede aktiviteter du kan glæde dig til
 • At udforske Johannesburgs mange forskelligheder
 • Camping i Afrikas smukke natur
 • Sejlturen i mokoro gennem verdens største indlands floddelta, Okavango Delta i Botswana
 • Se masser af dyreliv
 • Chobe National Park og Chobe River
 • Det majestætiske Victoria Falls i Zimbabwe
 • Og meget mere..!

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Er du interesseret i en rundrejse som denne?

Uanset om du drømmer om præcis denne rejse, eller gerne vil tweake den lidt, så giv lyd. Så hjælper vi med planlægningen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

Læs rejseberetning fra denne rejse

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

campaign-map-march-botswana-map-1380x776px-en

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dag #1 Johannesburg, Sydafrika

bungeejumping i Soweto i Johannesburg | KILROY

Din rejse starter i Johannesburg efter en behagelig flyvetur med Turkish Airlines. Tag dig tid til at opleve byen, og nyd at du har nogle fritimer på egen hånd. Især landets største township, Soweto er værd at besøge. Tag f.eks. på en guidet rundtur eller kast dig ud i et bungeejump mellem de to farverige tårne. Der er også mulighed for at se Nelson Mandelas tidligere hus, spise lokal 'braai' eller besøge nogle af de historiske museer, der blandt andet byder på landets komplekse og til tider barske historie.

Dag #2 Johannesburg, Sydafrika - Serowe, Botswana

Et mor-næsehorn og baby-næsehorn på savannen | KILROY

Fra Johannesburg går turen til Botswana, hvor første nat er i Serowe i Khama Rhino Sanctuary, hvor du får mulighed for at spotte de sjældne hvide og sorte næsehorn. Reservatet er et lokalt initiativ, der har som hovedformål at beskytte og bevare bestanden af bl.a. næsehorn. I dag er det det primære miljø for to slags næsehorn, masser af andre dyr og hundredvis af fugle.

Dag #3 Serowe - Maun

Udsigten over Okavango Delta fra et fly | KILROY

Efter en nat med camping under stjernerne i Serowe, går turen videre ind i Botswana til Maun, der er byen, hvorfra man tager på eventyr i det unikke Okavango Delta. I dag får du mulighed for at hoppe med på en fantastisk 45-minutters flyvetur henover deltaet, hvor du får en helt utrolig udsigt over et imponerende naturskabt vidunder.

Dag #4 Maun - Okavango Delta

Du kommer til at se masser af elefanter i Botswana | KILROY

Fra Maun rejser I ind i verdens største floddelta, Okavango. I sejler i en traditionel Mokoro, der er en form for kano, og overnatter i en camp ude i deltaet. Her vil der være en walking safari, hvor I kan være heldige at opleve mange forskellige vilde dyr som flodheste, gnuer, zebraer, bøfler, krokodiller og mange flere. Det er en helt fantastisk oplevelse at være omgivet af intet andet end natur. Om aftenen vil der være sang og dans omkring bålet sammen med de lokale - en helt uforglemmelig aften!

Dag #5 Okavango Delta - Gweta

Sejl Mokoro igennem Okavango Delta | KILROY

Efter en nat i deltaet, er det tid til næste eventyr. Glid gennem vandet i jeres mokoro, og kør tilbage til maun, hvor turen herfra går til Gweta. Undervejs kan du være heldig at spotte dyreliv langs vejen. I Gweta venter der endnu nat med camping og hygge om bålet.

Dag #6 Gweta - Kasane

Elefanter i Chobe National Park | KILROY

Rejs fra Gweta til Kasane, hvor du finder Chobe National Park. Her kan du finde den største koncentration af elefanter i hele den sydlige del af Afrika. Mere end 45.000 elefanter findes der i nationalparken, hvilket er imponerende i sig selv. Endnu mere imponerende er det vekslende dyreliv, hvor der bl.a. findes krokodiller, flodheste, antiloper, bavianer, giraffer og løver blandt mange andre. Det gælder om at holde øjnene åben, hvis du tilvælger safarituren i nationalparken.

Dag #7 Kasane - Victoria Falls, Zimbabwe

Hold øje med dyrelivet når du sejler på Zambezi River | KILROY

Rejsen går fra Kasane til Victoria Falls i Zimbabwe. Her vil du få et lækkert lokalt tilberedt måltid, når Lusumpuko Women's Club arrangerer traditionel frokost for gruppen. Det er ikke kun god mad, oplevelsen er også med til at støtte et stærkt projekt, der sikrer de lokale kvinder en indtægt.

Herefter er det tid til at tage på sigthseeing i byen Victoria Falls. Du skal naturligvis også ud og besøge det majestætiske vandfald, som er byens helt store hovedattraktion. Hvis du er en daredevil kan du kaste dig ud i enten ziplining eller en bungeejumping. Om eftermiddagen kan du overveje om du vil med på en mindre cruise på Zambezi-floden, hvor I vil opleve solnedgangen i horisonten.

Dag #8 Victoria Falls

Udsigten over Victoria Falls fra Zimbabwe | KILROY

Nyd den sidste dag i Victoria Falls, og overvej om du vil prøve en af de cool aktiviteter som river rafting, helikoptertur over vandfaldene eller et smut i Devil's pool. Du kan også besøge de lokale markedspladser og små butikker. Rundrejsen slutter her, og du flyver fra Vic Falls og tilbage til Johannesburg, hvor du kan vælge enten at rejse hjem eller videre ud i verden.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.