Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

10 magiske dage igennem CambodjaRundrejse i Cambodja | Oplev Koh Rong | KILROY
Kort over rundrejsen i Cambodja

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplevelser i Bangkok | Rundrejse i Asien | KILROY

Bangkok, Thailand

Selv om det er et kort ophold i Bangkok, kan du stadig godt få nogle fede oplevelser. Vi kan anbefale en sejltur på floden, et besøg i nogle af de store smukke templer, byen byder på, eller en smut forbi Kao San Road, for at opleve den vilde og kaotiske backpackerstemning i et virvar af barer, restauranter, hostels og gadebutikker.

Rejser til Angkor Wat | Oplev Angkor Wat på rundrejsen i Cambodja | KILROY

Siem Reap & Angkor Wat

Siem Reap er udgangspunktet, når du skal besøge det legendariske tempelkompleks, Angkor Wat. Byen har masser af backpackerhotspots, men det er som oftest på grund af Angkor Wat, at folk flokkes til området. Og det er helt forståeligt. Har du først oplevet solopgangen over templet, skal der meget til at overgå denne oplevelse.

Oplevelse i Phnom Penh | Rejser til Cambodja | KILROY

Phnom Penh, Cambodja

Foruden at være Cambodjas hovedstad, så er Phnom Penh også dét sted i landet, hvor du har bedst mulighed for at gå i dybden med landets barske historie. Særlig Pol Pots Khmer Rouge-regime i slut 70'erne har efterladt indtryk blandt befolkningen. Du kan vælge at tage et besøg ud til Killing Fields, der ligger lidt uden for byen, og som byder på fortæller fra fortiden - det samme gør i øvrigt det gamle Tuol Sieng-fængsel, der i dag fungerer som museum.

Oplev strandene på Koh Rong | Rundrejse i Cambodja | KILROY

Koh Rong, Cambodja

Så er det tid til afslapning i de lækreste omgivelser. Hvide sandstrande og en dukkert i det klare vand venter på Koh Rong, der er det rene paradis! På med snorkeludstyret, og tjek de smukke koraller ud, eller tag et break på stranden, mens du lytter til bølgernes skvulpen. Uanset hvad, så må du ikke gå glip af muligheden for at få en omgang lækker seafood!

Rundrejse i Cambodja | Bo hos en lokal familie | KILROY

Chambok homestay, Cambodja

Turens mest autentiske oplevelse kommer, når du skal bo i et Chambok homestay i en mindre landsby. Det er primitivt og lokalt, men det er en oplevelse for livet. Glæd dig især til aftenens hjemmelavede måltid mad - hvis du var på jagt efter en lokal kulturoplevelse, får du det her!

Rundrejser i Asien | Oplevelser i Ho Chi MInh City | KILROY

Ho Chi Minh City, Vietnam

Slut din rundrejse af i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam, hvor der venter dig en helt anden energi, end i det homestay, du netop kommer fra. Her er der masser af trafik, mange mennesker, mondæne restauranter, og så er der Hotel Rex, hvor du kan nyde en drink eller to med udsigt over byen. Helt fantastisk oplevelse at få, inden turen går enten hjem til Danmark eller videre ud i verden. Det sidste er helt op til dig!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Min. 14 dage

Rejseform

Backpacking

Antal lande

3

Anbefalet lommepenge

Ca. 5-7.000 Kr.

Pris fra*
9.042 DKK
Er du til et billigt eventyr i en af Asiens mest undervurderede perler, så er denne rundrejse i Cambodja formentlig noget for dig. Glæd dig til 10 spændende dage sammen med andre eventyrer, hvor der venter smukke ruintempler, bountystrande og helt fantastisk mad!

Du kan vælge denne rundrejse alene, eller som en del af en større tur. Det er helt op til dig. Uanset hvad, så kan du i hvert fald godt glæde dig til 10 spændende dage sammen med andre unge eventyrlystne fra hele verden, når I skal udforske Cambodja - en overset perle i Sydøstasien.

Rejserute:

Bangkok - Siem Reap & Angkor Wat - Phnom Penh - Koh Rong - Chambok - Ho Chi Minh City

Klik på 'Læs mere' for at se mere om rejsen

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Bangkok og hjem fra Ho Chi Minh City
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
 • 9 overnatninger
 • Transport til alle aktiviteter på turen
 • 7 x morgenmad samt 2 x aftensmad

 

Inkluderede aktiviteter du kan glæde dig til
 • Pulserende Bangkok
 • Siem Reap og fantastiske Angkor Wat
 • Phnom Penh og et indblik i Cambodjas barske historie
 • Bounty-paradis på Koh Rong
 • Snorkling blandt smukke koraller i det tropiske lyseblå hav
 • Et autentisk Cahmbok homestay i landsby
 • Lækker street food i Ho Chi Minh City
 • Drinks på rooftop-baren på Rex Hotel
 • lt transport mellem destinationer samt til/fra fra alle inkludere aktiviteter
 • Chief Experience Officer (CEO) gennem hele turen samt lokale guider

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Om rejsen gennem Cambodja


Turen starter i Thailands hovedstad, Bangkok. En vild og kaotisk by, der samtidig har sine charmerende øjeblikke. Afhængig af hvornår du ankommer, kan du overveje at tage på en sejltur på floden og på den måde opleve byen til vands, eller du kan tage forbi det kaotiske backpackermekka omkring Kao San Road. 


Herfra går turen til Siem Reap, der mest af alt er kendt for at den by, hvorfra man rejser til den verdenskendte tempelruin, Angkor Wat. Her vil du blandt andet nyde et lækkert måltid på en restaurant drevet af et projekt, der forsøger at gøre levevilkårene bedre for de lokale i området.


Når du har gået Angkor Wat tynd, går turen til Phnom Penh, der er Cambodjas hovedstad. Her kan du lære alt om landets barske historie, og hvis du er klar på det, kan du overveje at tage et smut forbi Killing Fields, der ligger lidt uden for byen. Her får du et dybt indblik i Pol Pots Khmer Rouge regime fra slut 70-erne. En barsk, men interessant, historie.  


Rejsen fortsætter, og tager dig fra storby til bountystrande på den idylliske ø, Koh Rong. Her kan du nyde de smukke strande, det krystalklare vand og så naturligvis de smukke koraller under havets overfalde, hvis du er til snorkling. 


Som afslutning på din rundrejse i Cambodja venter der dig et Chambok homestay i en lokal landsby, hvor du bl.a. kommer til at smage på de lokale lækkerier, når I skal spise aftensmad med jeres værter.


Hele rundrejsen slutter af i Ho Chi Minh City, hvor du kan glæde dig til at drikke drinks på toppen af Hotel Rex og spise dig i mæt i lækker vietnamesisk street food, inden turen går enten hjem mod Danmark eller videre ud i verden.


Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Tilbage til toppen

Drømmer du om en rundrejse i Cambodja?

Uanset om du overvejer denne rundrejse som den er, eller som en del af en større rundrejse, kan vi hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Kort over rundrejsen i Cambodja

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Bangkok, Thailand

Oplevelser i Bangkok | Rundrejse i Asien | KILROY

Selv om det er et kort ophold i Bangkok, kan du stadig godt få nogle fede oplevelser. Vi kan anbefale en sejltur på floden, et besøg i nogle af de store smukke templer, byen byder på, eller en smut forbi Kao San Road, for at opleve den vilde og kaotiske backpackerstemning i et virvar af barer, restauranter, hostels og gadebutikker.

Siem Reap & Angkor Wat

Rejser til Angkor Wat | Oplev Angkor Wat på rundrejsen i Cambodja | KILROY

Siem Reap er udgangspunktet, når du skal besøge det legendariske tempelkompleks, Angkor Wat. Byen har masser af backpackerhotspots, men det er som oftest på grund af Angkor Wat, at folk flokkes til området. Og det er helt forståeligt. Har du først oplevet solopgangen over templet, skal der meget til at overgå denne oplevelse.

Phnom Penh, Cambodja

Oplevelse i Phnom Penh | Rejser til Cambodja | KILROY

Foruden at være Cambodjas hovedstad, så er Phnom Penh også dét sted i landet, hvor du har bedst mulighed for at gå i dybden med landets barske historie. Særlig Pol Pots Khmer Rouge-regime i slut 70'erne har efterladt indtryk blandt befolkningen. Du kan vælge at tage et besøg ud til Killing Fields, der ligger lidt uden for byen, og som byder på fortæller fra fortiden - det samme gør i øvrigt det gamle Tuol Sieng-fængsel, der i dag fungerer som museum.

Koh Rong, Cambodja

Oplev strandene på Koh Rong | Rundrejse i Cambodja | KILROY

Så er det tid til afslapning i de lækreste omgivelser. Hvide sandstrande og en dukkert i det klare vand venter på Koh Rong, der er det rene paradis! På med snorkeludstyret, og tjek de smukke koraller ud, eller tag et break på stranden, mens du lytter til bølgernes skvulpen. Uanset hvad, så må du ikke gå glip af muligheden for at få en omgang lækker seafood!

Chambok homestay, Cambodja

Rundrejse i Cambodja | Bo hos en lokal familie | KILROY

Turens mest autentiske oplevelse kommer, når du skal bo i et Chambok homestay i en mindre landsby. Det er primitivt og lokalt, men det er en oplevelse for livet. Glæd dig især til aftenens hjemmelavede måltid mad - hvis du var på jagt efter en lokal kulturoplevelse, får du det her!

Ho Chi Minh City, Vietnam

Rundrejser i Asien | Oplevelser i Ho Chi MInh City | KILROY

Slut din rundrejse af i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam, hvor der venter dig en helt anden energi, end i det homestay, du netop kommer fra. Her er der masser af trafik, mange mennesker, mondæne restauranter, og så er der Hotel Rex, hvor du kan nyde en drink eller to med udsigt over byen. Helt fantastisk oplevelse at få, inden turen går enten hjem til Danmark eller videre ud i verden. Det sidste er helt op til dig!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.