Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

15 dages rundrejse til Everest Base CampTrekking til Mount Everest | Rundrejse i Nepal | KILROY
Kort over rejsen fra Kathmandu til Everest Base Camp

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Rundrejse i Nepal og til Everest Base Camp | KILROY

Dag 1 - 4 - Kathmandu til Namche Bazar

Første del af rejsen tager dig fra Nepals hovedstad, Kathmandu, og til Namche Bazar, hvor den første afklimatiseringspause venter. Efter en kort flytur fra Kathmandu til Lukla, starter trekket i Phakding-området, hvor I blandt andet passerer flere små landsbyer, inden I ender i Namche Bazar. Her står den på et par dage uden de store fysiske udfordringer. Hvis du føler dig frisk, kan du hoppe på et par mindre treks til nogle af de omkringliggende landsbyer. Namche Bazar er beliggende i 3440 meters højde, og du vil derfor allerede opleve en stor forskel fra Kathmandus blot 1400 højdemeter.

Rundrejse i Nepal og til Everest Base Camp | KILROY

Dag 5 - 9 - Fra Namche Bazar til Everest Base Camp

Når du er afklimatiseret går turen fra Namche Bazar mod turens højdepunkt, bogstaveligt talt. På dag 9 ankommer I til Everest Base Camp, men inden da, skal I lige forbi Thyangboche og Dingboche, hvor især trekket til Thyangboche er helt utrolig smukt! Turen byder blandt andet på flodkrydsninger, dybe dale og en konstant vild udsigt over Himalaya! I Dingboche skal der igen afklimatiseres inden turen fortsætter til Base Camp over Lobuche.

Rundrejse i Nepal og til Everest Base Camp | KILROY

Dag 10 - 15 - Fra Everest Base Camp til Kathmandu

Selvom du har nået Everest Base Camp, så er eventyret i Himalayabjergene langt fra forbi. Det næste stræk til Kala Patar er kendt som værende det bedste på hele trekket i forhold til at se Mount Everest, og selv om det er et hårdt trek er det indsatsen værd - især på en dag med skyfri himmel! Turen fortsætter forbi Thyangboche og den lille hyggelige landsby, Monjo, inden I er tilbage i Lukla, hvorfra I flyver til Kathmandu. Her kan du bruge dagen som du har lyst, inden rejsen officielt slutter dagen efter.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 16-20 dage

Rejseform

Backpacking

Antal lande

1

Anbefalet lommepenge

Ca. 5-7.000 kr.

Pris fra*
14.799 DKK
Hvis du elsker at være aktiv, når du rejser, så har vi den ultimative udfordring til dig. Et trek i de smukke Himalaya-bjerge, hvor du kommer helt op i ca. 5300 meters højde, kun omringet af den vildeste udsigt! Challenge accepted?

Flyv til Kathmandu, hvor eventyret starter! Her kan du udforske byens små gader og de hyggelige markeder. Muligheden for at gå på opdagelse er afhængig af, hvad tid du ankommer til Kathmandu. Du skal nemlig også mødes med resten af gruppen, som du skal nyde de næste to uger sammen med.

I flyver til Lukla, og hvis du er heldig at få et vinduessæde, kan du godt godt glæde dig til udsigten over Himalaya-bjergene. Det er en oplevelse uden lige! 

Herfra starter trekket, og I både vil besøge Sherpa-landsbyer og gå lange hikes gennem den barske, nepalesiske natur. Nu venter der 13 dage i helt vanvittige naturomgivelser, hvor du sammen med gruppen kommer til at opleve en virkelighed, der er meget langt fra hverdagen derhjemme. Glæd dig til at blive ét med naturen, og sørg for at pakke de rigtig, rigtig gode vandrestøvler, for du kommer til at hike mange kilometer på denne rundrejse. Men selv om du kommer til at svede (og tro os, det gør du!), så er det det hele værd, når du efter en lang dags vandring sidder og ser ud over den afsindigt smukke Himalaya-region.

Højdemæssigt topper trekket i godt 5300 meter, når I når frem til Everest Base Camp, og undervejs vil der være flere dage afsat til afklimatisering, så du forhåbentlig undgår højdesyge.

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Fly t/r til Kathmandu
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
 • 14 overnatninger
 • Transport til alle aktiviteter på turen
Inkluderede aktiviteter du kan glæde dig til
 • Kathmandu
 • Besøg i Sherpa-landsbyer
 • De vildeste trekkingstier i Himalaya-bjergene
 • Smukke landskaber
 • Namche Bazar - en lille landsby med en helt unik beliggenhed
 • Et afbræk fra hverdan uden konstant brug af moderne teknologi
 • Den måske vildeste outdoor-oplevelse, du kommer til at prøve
 • Udsigten til verdens højeste bjerg, Mount Everest

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om en rundrejse til Everest Base Camp?

Uanset om du overvejer denne rundrejse som den er, eller som en del af en større rundrejse, kan vi hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Kort over rejsen fra Kathmandu til Everest Base Camp

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dag 1 - 4 - Kathmandu til Namche Bazar

Rundrejse i Nepal og til Everest Base Camp | KILROY

Første del af rejsen tager dig fra Nepals hovedstad, Kathmandu, og til Namche Bazar, hvor den første afklimatiseringspause venter. Efter en kort flytur fra Kathmandu til Lukla, starter trekket i Phakding-området, hvor I blandt andet passerer flere små landsbyer, inden I ender i Namche Bazar. Her står den på et par dage uden de store fysiske udfordringer. Hvis du føler dig frisk, kan du hoppe på et par mindre treks til nogle af de omkringliggende landsbyer. Namche Bazar er beliggende i 3440 meters højde, og du vil derfor allerede opleve en stor forskel fra Kathmandus blot 1400 højdemeter.

Dag 5 - 9 - Fra Namche Bazar til Everest Base Camp

Rundrejse i Nepal og til Everest Base Camp | KILROY

Når du er afklimatiseret går turen fra Namche Bazar mod turens højdepunkt, bogstaveligt talt. På dag 9 ankommer I til Everest Base Camp, men inden da, skal I lige forbi Thyangboche og Dingboche, hvor især trekket til Thyangboche er helt utrolig smukt! Turen byder blandt andet på flodkrydsninger, dybe dale og en konstant vild udsigt over Himalaya! I Dingboche skal der igen afklimatiseres inden turen fortsætter til Base Camp over Lobuche.

Dag 10 - 15 - Fra Everest Base Camp til Kathmandu

Rundrejse i Nepal og til Everest Base Camp | KILROY

Selvom du har nået Everest Base Camp, så er eventyret i Himalayabjergene langt fra forbi. Det næste stræk til Kala Patar er kendt som værende det bedste på hele trekket i forhold til at se Mount Everest, og selv om det er et hårdt trek er det indsatsen værd - især på en dag med skyfri himmel! Turen fortsætter forbi Thyangboche og den lille hyggelige landsby, Monjo, inden I er tilbage i Lukla, hvorfra I flyver til Kathmandu. Her kan du bruge dagen som du har lyst, inden rejsen officielt slutter dagen efter.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.