Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Det bedste af Sydøstasien på 30 dageOplev det bedste af Indokina sammen med andre backpackere
kort over rundrejsen i sydøstasien

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Ta Prom, Ankor Wat i Cambodja er en del af denne fantastiske Indokina tur.

Cambodja 6 dage

Du ankommer og mødes med gruppen i Bangkok, men allerede efter en nat er det tid til at krydse grænsen og komme ind i Siem Rep i Cambodja. Du ankommer i tide til at nyde et lækkert Khmer-måltid. Næste morgen skal du gøre dig klar til at opleve det utrolige tempelkompleks Angkor Wat.

Cambodja har en dyster historie, hvilket du får muligheden for at lære mere om på en række valgfrie aktiviteter. Der vil desuden være et stop på den fantastiske ø, Koh Rong, hvor du får mulighed for at svømme og slappe af ved stranden!

 Hoi An er en af ​​mange skatte i Vietnam - deltag i denne 30 dages fantastiske oplevelse i Indokina

Vietnam 12 dage

God mooorning Vietnam (hvis du ikke har set filmen anbefaler vi det stærkt, det er en god klassiker). I løbet af de 12 kommende dage og 8 fantastiske steder, er der meget at se og gøre, gør dig klar! Besøg lokale landsbyer, og efter at have oplevet det naturskønne Mekong Delta, har du en guidet street food crawl at se frem til, så du kan lære mere om de lækre lokale specialiteter i Ho Chi Minh City. I Hoi An kommer du til at opleve en lokal lave nudler og en lokal frokost. Lær desuden Hanoi at kende med en række guidede ture gennem Det Gamle Kvarter. Har du nogensinde prøvet at tage et over-night tog i Vietnam? Det tager tid, men det er det hele værd og en oplevelse i sig selv, bare vent og se! Du kan ikke besøge Vietnam uden at sejle i H...

 Vang Vieng er et af mange steder med få andre rejsende i smukke Laos

Laos 7 days

Den kommende uge vil blive fyldt med smukke, kulturelle og fantastiske naturoplevelser. Du vil få mulighed for at udforske Laos' hovedstad Vientiane, som har et væld af kulturelle fornøjelser. Et besøg på Vientianes livlige og farverige morgenmarked er et besøg værd for at finde masser af lokale skatte. En god måde at afrunde dagen på, er at nyde en spektakulær solnedgang over Mekong. Du vil ikke kun komme til at nyde smukke Vang Vieng og aktiviteterne omkring, du kommer også på en magisk køretur nordpå på rejsen dertil. Traditionel kultur i Laos består blandt andet i er at give daglige almisser til munke. Munke må kun spise mad, som er blevet doneret til dem før middagstid. I Luang Prabang anbefaler vi dig derfor at stå op ved solopgan...

 Bangkok kan opleves fra mange vinkler og her er der plads til alle

Thailand 5 dage

Thailand er dit første og sidste stop på turen, og her får du blandt andet lov til at opleve den fascinerende by Chiang Mai og backpackernes paradis, Bangkok. I Chiang Mai er der ingen planlagte aktiviteter, men vi anbefaler, at du udforsker natmarkedet, besøger nogle templer eller overværer en Thai boxing kamp.

I Bangkok er der et hav af muligheder for at lave en masse forskellige aktiviteter. Hvad med at tage et thailandsk madlavningskursus? Eller besøge storslåede templer? Eller hvad med at få en massage fra kvinderne i det lokale kvindefængsel, der træner til at blive massører? Den allersidste aften samles I med gruppen og nyder et thailandsk måltid og måske en øl for at fejre enden på ​​en fantastisk rejse.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

1 mdr

Antal lande

4

Rejseform?

Backpacking

Anbefalet lommepenge

5-10.000 kr.

Pris fra*
20.766 DKK
Oplev det bedste af Sydøstasien med andre backpackere på en uforglemmelig 30 dages tur. Du vil komme til at rejse i både Cambodja, Vietnam, Laos og Thailand.

Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne tur i fire meget forskellige lande. Oplev spændende historie, både ældre og nyere, og besøg det fantastiske Angkor Wat. Tag turen gennem det hektiske byliv og bliv en del af det pulserende natteliv. Din indkvartering og transport er der sørget for, så du frit kan vælge mellem de aktiviteter, der interesserer dig. Og med andre rejsende på din egen alder, kan du være sikker på at få de fedeste oplevelser undervejs på denne tur.

 

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter t/r med Turkish Airlines til Bangkok
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
 • Overnatninger i 29 nætter
 • Transport til alle aktiviteter på turen
 • 27 måltider (21 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x middag)
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderet i rundrejsen)
 • Rejseforsikring (Men det kan vi hjælpe med)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Du kan enten gøre denne tur til en del af en længere backpacker-rejse, eller tage turen som den er. Book dine flybilletter med Turkish Airlines, som flyver til en bred vifte af destinationer i Afrika, Mellemøsten og Asien samt en række flyforbindelser i Central- og Latinamerika. Du får desuden et stop i Istanbul med i prisen - enten som en kort mellemlanding, hvor du kan strække de trætte ben, eller som en mulighed for at tage et par dage i denne magiske by på grænsen mellem Europa og Asien. Du behøver desuden ikke bekymre dig om hverken mad, drikke eller at kede dig for den sags skyld. Turkish Airlines serverer nemlig gratis måltider og drikkevarer ombord og har desuden en bred vifte af spil og film.


Få et overblik over hele turen og de mange højdepunkter her.


Inkluderede ting, som du kan glæde dig til, er: • Lokal Khmer måltid, Siem Reap

 • "Oodles of Noodles" demonstration og frokost, Hoi An

 • Bytur, Siem Reap

 • Guided tur af Angkor Wat Tempel

 • City walk i Ho Chi Minh City, Hoi An og Hanoi, Phnom

 • Penh og Luang Prabang

 • Halong Bay boat cruise med frokost

 • Oplev munkene modtage almisser i Laos

 • "Slow boat" op ad Mekongfloden

 • To x street food crawls i forskellige byer

 • Alle interne fly

 • Alt transport mellem destinationer samt til/fra fra alle inkludere aktiviteter

 • Chief Experience Officer (CEO) gennem hele turen samt lokale guider


Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Tilbage til toppen

Klar til at planlægge din rejse?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

Få overblik over rejsen

kort over rundrejsen i sydøstasien

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Cambodja 6 dage

Ta Prom, Ankor Wat i Cambodja er en del af denne fantastiske Indokina tur.

Du ankommer og mødes med gruppen i Bangkok, men allerede efter en nat er det tid til at krydse grænsen og komme ind i Siem Rep i Cambodja. Du ankommer i tide til at nyde et lækkert Khmer-måltid. Næste morgen skal du gøre dig klar til at opleve det utrolige tempelkompleks Angkor Wat.

Cambodja har en dyster historie, hvilket du får muligheden for at lære mere om på en række valgfrie aktiviteter. Der vil desuden være et stop på den fantastiske ø, Koh Rong, hvor du får mulighed for at svømme og slappe af ved stranden!

Vietnam 12 dage

 Hoi An er en af ​​mange skatte i Vietnam - deltag i denne 30 dages fantastiske oplevelse i Indokina

God mooorning Vietnam (hvis du ikke har set filmen anbefaler vi det stærkt, det er en god klassiker). I løbet af de 12 kommende dage og 8 fantastiske steder, er der meget at se og gøre, gør dig klar! Besøg lokale landsbyer, og efter at have oplevet det naturskønne Mekong Delta, har du en guidet street food crawl at se frem til, så du kan lære mere om de lækre lokale specialiteter i Ho Chi Minh City. I Hoi An kommer du til at opleve en lokal lave nudler og en lokal frokost. Lær desuden Hanoi at kende med en række guidede ture gennem Det Gamle Kvarter.

Har du nogensinde prøvet at tage et over-night tog i Vietnam? Det tager tid, men det er det hele værd og en oplevelse i sig selv, bare vent og se!

Du kan ikke besøge Vietnam uden at sejle i Halong Bay, så det skal du selvfølgelig prøve som en del af denne legendariske tur. Og ikke nok med at du skal sejle rundt i Halong Bay, du får også lov til at nyde en seafood frokost efterfulgt af et besøg i en hule. Stol på os, når vi siger at det vil være en uforglemmelig oplevelse.

Laos 7 days

 Vang Vieng er et af mange steder med få andre rejsende i smukke Laos

Den kommende uge vil blive fyldt med smukke, kulturelle og fantastiske naturoplevelser. Du vil få mulighed for at udforske Laos' hovedstad Vientiane, som har et væld af kulturelle fornøjelser. Et besøg på Vientianes livlige og farverige morgenmarked er et besøg værd for at finde masser af lokale skatte. En god måde at afrunde dagen på, er at nyde en spektakulær solnedgang over Mekong. Du vil ikke kun komme til at nyde smukke Vang Vieng og aktiviteterne omkring, du kommer også på en magisk køretur nordpå på rejsen dertil.

Traditionel kultur i Laos består blandt andet i er at give daglige almisser til munke. Munke må kun spise mad, som er blevet doneret til dem før middagstid. I Luang Prabang anbefaler vi dig derfor at stå op ved solopgang en af dagene og overvære en af ​​de vigtigste religiøse ceremonier i Laos. Dette er uden tvivl en uforglemmelig sydøstasiatisk oplevelse. Fra Luang Bang sejler ad Mekong-floden på en lang husbåd. Se frem til to dage på floden med et kort stop i Pak Beng på vej mod Chiang Khong.

Thailand 5 dage

 Bangkok kan opleves fra mange vinkler og her er der plads til alle

Thailand er dit første og sidste stop på turen, og her får du blandt andet lov til at opleve den fascinerende by Chiang Mai og backpackernes paradis, Bangkok. I Chiang Mai er der ingen planlagte aktiviteter, men vi anbefaler, at du udforsker natmarkedet, besøger nogle templer eller overværer en Thai boxing kamp.

I Bangkok er der et hav af muligheder for at lave en masse forskellige aktiviteter. Hvad med at tage et thailandsk madlavningskursus? Eller besøge storslåede templer? Eller hvad med at få en massage fra kvinderne i det lokale kvindefængsel, der træner til at blive massører? Den allersidste aften samles I med gruppen og nyder et thailandsk måltid og måske en øl for at fejre enden på ​​en fantastisk rejse.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.