Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Oplev Thailands mange smukke siderTag på rundrejse i Thailand | KILROY
Den Vildeste Rundrejse I Thailand

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side

Oplev alt det som Bangkok har at tilbyde | KILROY

Stop 1 Bangkok

Bangkok er en af verdens mest kaotiske og mest fascinerende storbyer, og tilbyder alt det, som man som backpacker kunne ønske sig. Det er det perfekte udgangspunkt for din rejse i Thailand. Uanset om det er første eller tiende gang, du besøger byen, vil du altid opleve noget nyt. Få en god start med vores ankomstpakke. Så slipper du for at prutte om prisen med taxachaufførerne efter en lang flyvetur, og så sørger vi naturligvis for dine første nætter på et af de fedeste hostels i byen. Efter du er blevet hentet i lufthavnen og sat af på Lub D i Bangkok, kan du udforske alt det, som byen har at byde på. Tjek byens smukke templer ud, tag på rivercruise, besøg et traditionelt marked eller hæng ud med mange andre backpackere fra hele verden på ...

Trek gennem junglen hele vejen til Chiang Mai | KILROY

Stop 2 Jungletrek til Chiang Mai

Kom med 'off the beaten track' og gør dig klar til både action og natur i det nordlige Thailand. Et af de bedste steder at trekke i Thailand er tæt på Umphang Wildlife Sanctuary, hvor du straks vil se, hvorfor området er på UNESCO's verdensarvliste. Udover trekking kan du også godt forberede dig på et par våde oplevelser, idet rafting på Mae Klong River er en utrolig populær aktivitet. Har du ikke fået vand nok endnu, kan du dyppe dig i Tee Lor Su, der er Sydøstasiens højeste vandfald. Ud over naturen, så er Chiang Mai kendt for de mange smukke templer, hvor især Wat Phra Doi Suthep er noget helt specielt.

Nyd livet på strandene i Phuket | KILROY

Stop 3 Phuket

Efter en fantastisk naturoplevelse i Nordthailand, kan du glæde dig til nogle af kontinentets lækreste strande i det sydlige Thailand. Og det bedste af det hele er, at vi allerede har sørget for dine første par nætter. Så når du ankommer til Phuket med fly, bliver du hentet i lufthavnen og kørt direkte til Lub D i Patong, der er et spritnyt og moderne hostel. Så skal du sådan set bare smide benene op, og nyde livet for en stund. Lub D ligger blot 2 minutters gang fra stranden, og når du på et tidspunkt bliver træt af at have sand mellem tæerne, kan du jo tage et madlavningskursus eller se en Thai boxing-kamp.

Dykning på Phi Phi i Thailand | KILROY

Stop 4 Phi Phi-øerne

Thailand er kendt for de mange smukke øer og dykkerspots. Phi Phi-øerne består af to øer, og er utrolig populære blandt backpackere fra hele verden. Phi Phi Don er den store ø, hvor det er muligt at bo, mens Phi Phi Leh er den mindre ø, der er kendt for at agere stranden i filmen The Beach med Leonardo di Caprio. Phi Phi Don har nogle fantastiske udkigsposter og nogle lækre strande, der bare indbyder til, at du hopper i vandet. Glæd dig til at tage på nogle fede dyk i havet omkring øerne, og måske du er heldig at opleve havskildpadder eller hajer.

Tag på et fantastisk ø-hop i Krabi | KILROY

Stop 5 Krabi

Turens sidste destination er Krabi, der ligger på den vestlige kyst af Thailands fastland. Byen er omringet af massevis af smukke limstensklipper, og er den perfekte by at bo i, hvis du gerne vil udforske nogle af de små bountyøer, der ligger ganske tæt på byen. Her skal du på en dagstur i en longtail boat, hvor du kommer forbi flere af disse små paradis-øer. Derudover venter der et par glimrende snorkelspots undervejs. Turen stopper blandt andet på Ao Nang Beach, Poda Island og slutter i Phra Nang Cave, der er kendt som penis-grotten. Du skal nok finde ud af hvorfor.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 20 dage

Steder i Thailand

5

Rejseform

Backpacking

Anbefalet lommepenge?

5-6000 kr.

Pris fra*
13.526 DKK
Fra den fantastiske natur i nord til de smukke øer sydpå - Thailand har virkelig det hele. Oplev alle højdepunkterne i Thailand på denne vilde rundrejse i "The Land of Smiles".

Thailand er en utrolig populær backpackerdestination, og det er ikke for ingenting. Oplev de smukke templer og frodige jungler, nyd livet på Thailands hvide sandstrande, og så er der selvfølgelig den fantastiske mad og de gode muligheder for at møde rejsende fra resten af verden. Thailand har så meget at byde på, og du kan kombinere de mange forskellige ting, og stadig nå at opleve det meste uden at skulle hive flere måneder ud af kalenderen. Vi har sammensat denne rejse, der indeholder fly, ankomstpakker og nogle forskellige aktiviteter på de forskellige steder - på den måde kan du danne dig et overblik over nogle af de ting, du kan opleve på en enkelt rejse gennem Thailand.

 

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter
 • Ankomstpakke i Bangkok (2 nætter)
 • Trekkingtur i Chiang Mai (6 dage)
 • Ankomstpakke i Phuket (2 nætter)
 • Dykkerkursus på Koh Phi Phi (4 dage inkl. overnatning)
 • 1-dags tur til 4 forskellige øer
 • Bookinggebyr

Se alt hvad der præcis er inkluderet længere nede!

Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Transport fra Phuket til Phi Ph-øerne
 • Nationalparkgebyrer på Phi Phi-øerne
 • Øvrige aktiviteter
 • Overnatning ud over ovenstående

 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Start hele rejsen i den pulserende storby, Bangkok, der er det måske mest populære udgangspunkt for backpackere i Asien. Brug et par dage i byen, og oplev nogle af de fascinerende templer, oplev byen fra vands, når du sejler rundt Chao Praya-floden, eller brug en aften i selskab med backpackere fra hele verden på en af de utallige barer på Khao San Road. Fra Bangkok går turen mod Chiang Mai i den nordlige del af landet på et fantastisk trek.


Netop dette trek nordpå er en enestående chance for at komme lidt 'off the beaten track', og opleve nogle af de lokalområder, som du normalt ellers ikke kommer forbi. Her møder du masser af lokale på din vej, og sammen med de andre i gruppen får I mulighed for at komme helt tæt på det autentiske Thailand. Trekket byder på den vildeste natur, og du får både mulighed for at prøver kræfter med rafting og springe i vandfald i Sydøstasiens højeste vandfald. 


Efter det lange trek, venter de hvide sandstrande fortjent på dig. Hop på flyet fra Chiang Mai til Phuket, hvor der er sørget for dine første par nætter. Alt du skal gøre, er blot at tjekke ind, og smide benene op. Nyd både Phukets strand- og byliv, inden du sætter kursen mod de legendariske Phi Phi-øer, hvor du kan glæde dig til at finpudse dine dykkerteknik. Sigtbarheden og livet under havoverfladen er fantastisk her, og hvis du er heldig, kan det være, at du får øje på en skildpadde eller måske en haj på dine dyk. Ud over at være et oplagt sted at dykke, er Phi Phi ligeledes utrolig populær blandt backpackere, og der er masser af happenings på øen hver eneste dag.


Det sidst stop på din tur er Krabi. Du kan sejle fra Phuket tværs over Andamanerhavet og til kystbyen Krabi, og dens mange smukke limstensklipper. Ligesom Phuket, er Krabi et perfekt sted at tilbringe sin ferie. Her venter der dig en fed dagstur, hvor du kommer forbi 4 forskellige mindre øer, ligesom der er mulighed for at snorkle i det klare thailandske hav. 


Efter at have besøgt Bangkok, Chiang Mai, Phuket og Krabi går turen nu hjem igen. Hvor længe du vil være hvert sted, er naturligvis op til dig, og skulle du have lyst til at rejse videre, skal vi naturligvis nok hjælpe med det. 


Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.


Hvad er inkluderet i rejsens pris?


Følgende flybilletter: • Danmark - Doha

 • Doha - Bangkok

 • Chiang Mai - Phuket

 • Krabi - Doha

 • Doha - Danmark


Ankomstpakke i Bangkok:Trekkingtur til Chiang Mai: • Varighed: 6 dage

 • Transport (Bus, soengtaew, rafting, vandretur/trekking)

 • Overnatning (natbus, guesthouse , telt og et homestay)

 • Måltider: 4 x morgenmad, 4 x frokost, 4 x aftensmad

 • Læs mere om dette jungle trek


Ankomstpakke i Phuket:Dykning omkring Phi Phi-øerne: 4 Islands-tur


Tilbage til toppen

Er du klar til at opleve Thailand?

Denne rundrejse tager dig med forbi de fedeste steder i Thailand. Drømmer du om en tur som denne, så lad os hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse | KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse | KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Den Vildeste Rundrejse I Thailand

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side

Stop 1 Bangkok

Oplev alt det som Bangkok har at tilbyde | KILROY

Bangkok er en af verdens mest kaotiske og mest fascinerende storbyer, og tilbyder alt det, som man som backpacker kunne ønske sig. Det er det perfekte udgangspunkt for din rejse i Thailand. Uanset om det er første eller tiende gang, du besøger byen, vil du altid opleve noget nyt. Få en god start med vores ankomstpakke. Så slipper du for at prutte om prisen med taxachaufførerne efter en lang flyvetur, og så sørger vi naturligvis for dine første nætter på et af de fedeste hostels i byen. Efter du er blevet hentet i lufthavnen og sat af på Lub D i Bangkok, kan du udforske alt det, som byen har at byde på. Tjek byens smukke templer ud, tag på rivercruise, besøg et traditionelt marked eller hæng ud med mange andre backpackere fra hele verden på Khao San Road. Brug nogle dage i byen, inden turen går mod Chiang Mai i nord.

Stop 2 Jungletrek til Chiang Mai

Trek gennem junglen hele vejen til Chiang Mai | KILROY

Kom med 'off the beaten track' og gør dig klar til både action og natur i det nordlige Thailand. Et af de bedste steder at trekke i Thailand er tæt på Umphang Wildlife Sanctuary, hvor du straks vil se, hvorfor området er på UNESCO's verdensarvliste. Udover trekking kan du også godt forberede dig på et par våde oplevelser, idet rafting på Mae Klong River er en utrolig populær aktivitet. Har du ikke fået vand nok endnu, kan du dyppe dig i Tee Lor Su, der er Sydøstasiens højeste vandfald. Ud over naturen, så er Chiang Mai kendt for de mange smukke templer, hvor især Wat Phra Doi Suthep er noget helt specielt.

Stop 3 Phuket

Nyd livet på strandene i Phuket | KILROY

Efter en fantastisk naturoplevelse i Nordthailand, kan du glæde dig til nogle af kontinentets lækreste strande i det sydlige Thailand. Og det bedste af det hele er, at vi allerede har sørget for dine første par nætter. Så når du ankommer til Phuket med fly, bliver du hentet i lufthavnen og kørt direkte til Lub D i Patong, der er et spritnyt og moderne hostel. Så skal du sådan set bare smide benene op, og nyde livet for en stund. Lub D ligger blot 2 minutters gang fra stranden, og når du på et tidspunkt bliver træt af at have sand mellem tæerne, kan du jo tage et madlavningskursus eller se en Thai boxing-kamp.

Stop 4 Phi Phi-øerne

Dykning på Phi Phi i Thailand | KILROY

Thailand er kendt for de mange smukke øer og dykkerspots. Phi Phi-øerne består af to øer, og er utrolig populære blandt backpackere fra hele verden. Phi Phi Don er den store ø, hvor det er muligt at bo, mens Phi Phi Leh er den mindre ø, der er kendt for at agere stranden i filmen The Beach med Leonardo di Caprio. Phi Phi Don har nogle fantastiske udkigsposter og nogle lækre strande, der bare indbyder til, at du hopper i vandet. Glæd dig til at tage på nogle fede dyk i havet omkring øerne, og måske du er heldig at opleve havskildpadder eller hajer.

Stop 5 Krabi

Tag på et fantastisk ø-hop i Krabi | KILROY

Turens sidste destination er Krabi, der ligger på den vestlige kyst af Thailands fastland. Byen er omringet af massevis af smukke limstensklipper, og er den perfekte by at bo i, hvis du gerne vil udforske nogle af de små bountyøer, der ligger ganske tæt på byen. Her skal du på en dagstur i en longtail boat, hvor du kommer forbi flere af disse små paradis-øer. Derudover venter der et par glimrende snorkelspots undervejs. Turen stopper blandt andet på Ao Nang Beach, Poda Island og slutter i Phra Nang Cave, der er kendt som penis-grotten. Du skal nok finde ud af hvorfor.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.