Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Bjerge, sushi, templer og dyk



Rejs i Nepal, Japan, Sydkorea Vietnam, Cambodja, Singapore og Thailand
Kort over din rundrejse nepal, sydkorea, japan og sydøstasien

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Nepal

Nepal - Kathmandu, Annapurna og Everest Basecamp

Din rejse starter i Nepal med en 10 dages rundrejse i Nepals bjerge, hvor den bl.a. står på et besøg til Pokhara og Brindabasim templet, udflugter til fantastiske viewpoint over Himalaya bjergene og en safari tur i Royal Chitwan National park.

Efter at være vendt tilbage til Kathmandu, kan du se frem til 15 dage rundrejse, hvor det er tid til at opleve naturen omkring verdens højeste bjerg, når det store mål bliver at nå Everest Base Camp.

Japan

Japan - Mount Fuji og Togpas

Blæst omkuld af de vanvittige landskaber, flyver du fra Kathmandu til Tokyo, hvor Nepals primitive bjerglandsbyer udskiftes med en af verdens mest moderne og imponerende metropoler.

I Japan kommer du først et smut forbi den snebelagte og utrolig Instagramvenlige vulkan Mt. Fuji, inden du begiver dig ud på en fleksibel togrejse via Japans usammenlignelige jernbanenetværk, når du helt selv kan bestemme, hvordan du vil tackle din rejse gennem Japans mange fantastiske destinationer.

Seoul

Sydkorea - Oplevelser på egen hånd i Seoul

I Seoul er der ingenting planlagt, hvilket betyder, at du har mulighed for at udforske byen helt fri fra andre forpligtelser, og byen har masser at byde på!

Metropolen Seoul er en af de største byer i verden og er hjem til moderne arkitektur og gamle templer og paladser. Du finder en uendelig liste af subkulturer, e-sport, skønhed og får muligheden for at danse til K-pop natten lang.

Hanoi, Halong Bay & Danang

Vietnam - Hanoi, Halong Bay & Danang

Din rejse i Vietnam starter i hovedstaden i nord, Hanoi. En pulserende storby, der både er kaotisk og charmerende på samme tid. Her findes lækre restauranter, ekstotiske markeder og så er der masser af scootere!

Fra Hanoi går turen til en af rejsens helt store højdepunkter, naturvidunderet Halong Bay. Glæd dig til en legendarisk sejltur mellem de omkring 2000 kalkstensøer, der har været gemmen mere end 500 millioner års formdannelse.

Fra Hanoi har du frit spil til at rejse rundt i Vietnam, inden du skal nå dit fly fra Danang til Phnom Penh.
Sapa, Hoi An & Phong Nha Caves er få af mange muligheder, som er seværdige at besøge i din 'fritid' Vietnam! Vi hjælper selvfølgelig også med disse oplevelser, hvis du ønsker det planlagt hjemmefra.

Phnom Penh, Koh Rong & Ankor Wat

Cambodja - Phnom Penh, Koh Rong & Ankor Wat

Turen går fra Danang mod Cambodja og hovedstaden Phnom Penh. Foruden de flotte templer og lækre spisemulighed får du også mulighed for at lære alt om landets barske historie. Du skal dog lige gøre dig mentalt klar, når du skal forbi S21 fængslet og the Killing Fields. Her får du nemlig et dybt indblik i Pol Pots Khmer Rouge regime fra slut 70-erne. En barsk, men interessant, historie. Fra Phnom Penh går turen videre til landet, når du skal forbi Kampot, på kayaktur, besøge peber plantager og lære at lave sydøstasiatisk mad. Dernæst skal du videre til Cambodjas undervurderede kyst, når rejsen tager dig til Koh Rong lækre bountystrande og mange massagespots. Cambodja afsluttes lige med et af verdens vidunder, når du besøgerSiem Reap, der...

Oplevelser på egen hånd i Singapore

Singapore - Oplevelser på egen hånd i Singapore

I Singapore har du igen mulighed for at opleve på helt egen hånd, og ligesom Seoul, så får du i Singapore ikke svært ved at udfylde tiden med fede oplevelser!

Læg vejen forbi Orchard Road for gode shoppingmuligheder og overvej at betale lidt ekstra end du er vant til for måltider i verdensklasse på en byens mange lækre spisesteder. Og så bør du virkelig lægge vejen forbi Sentosa Island og Gardens by the Bay, hvor Singapores arkitektur viser sig fra sin mest inspirerende side!

Bangkok, Umphang Trek, Chiang Mai og Koh Tao

Thailand - Bangkok, Umphang Trek, Chiang Mai og Koh Tao

Bangkok er en af verdens mest kaotiske og mest fascinerende storbyer, og tilbyder alt det, som man som backpacker kunne ønske sig. Uanset om det er første eller tiende gang, du besøger byen, vil du altid opleve noget nyt. Tjek byens smukke templer ud, tag på rivercruise, besøg et traditionelt marked eller hæng ud med mange andre backpackere fra hele verden på Khao San Road. Brug nogle dage i byen, inden turen går mod Chiang Mai i nord. Når Bangkok er udforsket skal du 'off the beaten track', når du skal gøre dig klar til både action og natur i det nordlige Thailand. Du skal nemlig på et af de bedste treks i verden, når du skal på 6 dages tur gennem Umphang Wildlife Sanctuary. Her vil du straks se, hvorfor området er på UNESCO's verdensarv...

Se hele rejseforslaget her

Varighed

2,5 måneder

Antal lande

7

Glæd dig især til

Himalaya, Tokyo, Angkor Wat, Umphang og Koh Tao

Inkluderer

Fly, oplevelsesture og dykkerkursus

Pris fra*
58.330 DKK
Med denne vanvittige kombinationsrejse i Asien har du flyruten tilrettelagt hjemmefra sammen med nogle af vores bedste oplevelsesture. Samtidig har du dog også masser af frihed til at gøre rejsen helt din egen - og det mener vi selv skaber det perfekte udgangspunkt for et længevarende og varierende asiatisk eventyr, som bliver svært at toppe!

Dette rejseforslag bringer dig nemlig gennem moderne og mangfoldige storbyer, vilde bjerglandskaber, frodige rismarker, ældgamle templer, historiske mindesmærker, hvide sandstrande og livlige koralrev.

Rejserute: 

Nepal - Japan - Sydkorea - Vietnam - Cambodja - Singapore - Thailand

*Se hele rejseplanen ved at klikke "læs mere"

 

Hvad er er inkluderet?
 • 8 x flybilletter (se hvilke længere nede)
 • 9 forskellige rundrejser og aktiviteter (se hvilke længere nede)
 • Assistance fra rejseekspert
 • Alle bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatninger på egen hånd (I dette rejseforslag er de fleste overnatninger inkluderede)
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Bemærk: Rejsen er et forslag, der er sammensat som et eksempel af vores rejsekonsulenter. Vi hjælper med glæde med at skræddersy rejsen til dine behov og rejseønsker.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Hele eventyret begynder i Kathmandu i Nepal, hvor den står på trekking i de smukkeste og mest dramatiske bjergomgivelser i verden. Blæst omkuld af de vanvittige landskaber, flyver du fra Kathmandu til Tokyo, hvor Nepals primitive landsbyer udskiftes med en af verdens mest moderne metropoler. I Japan kommer du først et smut forbi den snebelagte og utrolig Instagramvenlige vulkan Mt. Fuji, inden du begiver dig ud på en fleksibel togrejse via Japans usammenlignelige jernbanenetværk - her kan Københavns nye metro godt gå hjem! 


Dernæst flyver du fra Osaka mod Seoul i Sydkorea, hvor du kan glæde dig til koreansk K-pop og streetfood i verdensklasse, når du skal opleve endnu en sprudlende storby, før rejsen går videre mod varmere himmelstrøg i Sydøstasien.


Fra Seoul går rejsen nemlig videre til Vietnam og hovedstaden Hanoi, og efter at have oplevet Vietnamesisk kultur, spist dig mæt i Phõ og undveget utallige scootere, skal du med båd rundt i Halong Bay. Herefter har du fri leg til at opleve Vietnam på din vej til Danang, hvor du skal med fly mod Phnom Penh i Cambodja. Efter at have udforsket Cambodjas barske men inspirerende historie og slappet af ved kystens smukke strande går din tur videre mod Siem Reap, hvor du naturligvis skal ud og opleve de ikoniske ruiner, Angkor Wat. 


Dit næste fly går fra Siem Reap mod Singapore, hvor vesten og østen mødes i et multikulturel land, som trods sin størrelse har mageløst meget at byde på. Efter Singapore er det tid til at slutte dit eventyr af i altid fantastiske Thailand. I Thailand lægger du først din vej forbi Bangkoks fascinerende shoppinggader og festlige natteliv, inden du skal et smut mod den smukke jungle, som omringer Chiang Mai i norden. Du slutter dit eventyr i det sydlige Thailand, hvor bounty strande og fede dykkermuligheder venter på sig ved Phuket og Koh Tao, inden du skal på dit fly hjem mod Danmark.


Rejseplanen:



Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Tilbage til toppen

Vil du på en road trip som denne?

Går du og drømmer om det ultimative road trip i USA, men har brug for assistance til at sammensætte rejsen, så lad os hjælpe dig med planlægningen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle rejseoplevelser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

Kort over din rundrejse nepal, sydkorea, japan og sydøstasien

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Nepal - Kathmandu, Annapurna og Everest Basecamp

Nepal

Din rejse starter i Nepal med en 10 dages rundrejse i Nepals bjerge, hvor den bl.a. står på et besøg til Pokhara og Brindabasim templet, udflugter til fantastiske viewpoint over Himalaya bjergene og en safari tur i Royal Chitwan National park.

Efter at være vendt tilbage til Kathmandu, kan du se frem til 15 dage rundrejse, hvor det er tid til at opleve naturen omkring verdens højeste bjerg, når det store mål bliver at nå Everest Base Camp.

Japan - Mount Fuji og Togpas

Japan

Blæst omkuld af de vanvittige landskaber, flyver du fra Kathmandu til Tokyo, hvor Nepals primitive bjerglandsbyer udskiftes med en af verdens mest moderne og imponerende metropoler.

I Japan kommer du først et smut forbi den snebelagte og utrolig Instagramvenlige vulkan Mt. Fuji, inden du begiver dig ud på en fleksibel togrejse via Japans usammenlignelige jernbanenetværk, når du helt selv kan bestemme, hvordan du vil tackle din rejse gennem Japans mange fantastiske destinationer.

Sydkorea - Oplevelser på egen hånd i Seoul

Seoul

I Seoul er der ingenting planlagt, hvilket betyder, at du har mulighed for at udforske byen helt fri fra andre forpligtelser, og byen har masser at byde på!

Metropolen Seoul er en af de største byer i verden og er hjem til moderne arkitektur og gamle templer og paladser. Du finder en uendelig liste af subkulturer, e-sport, skønhed og får muligheden for at danse til K-pop natten lang.

Vietnam - Hanoi, Halong Bay & Danang

Hanoi, Halong Bay & Danang

Din rejse i Vietnam starter i hovedstaden i nord, Hanoi. En pulserende storby, der både er kaotisk og charmerende på samme tid. Her findes lækre restauranter, ekstotiske markeder og så er der masser af scootere!

Fra Hanoi går turen til en af rejsens helt store højdepunkter, naturvidunderet Halong Bay. Glæd dig til en legendarisk sejltur mellem de omkring 2000 kalkstensøer, der har været gemmen mere end 500 millioner års formdannelse.

Fra Hanoi har du frit spil til at rejse rundt i Vietnam, inden du skal nå dit fly fra Danang til Phnom Penh.
Sapa, Hoi An & Phong Nha Caves er få af mange muligheder, som er seværdige at besøge i din 'fritid' Vietnam! Vi hjælper selvfølgelig også med disse oplevelser, hvis du ønsker det planlagt hjemmefra.

Cambodja - Phnom Penh, Koh Rong & Ankor Wat

Phnom Penh, Koh Rong & Ankor Wat

Turen går fra Danang mod Cambodja og hovedstaden Phnom Penh. Foruden de flotte templer og lækre spisemulighed får du også mulighed for at lære alt om landets barske historie. Du skal dog lige gøre dig mentalt klar, når du skal forbi S21 fængslet og the Killing Fields. Her får du nemlig et dybt indblik i Pol Pots Khmer Rouge regime fra slut 70-erne. En barsk, men interessant, historie.

Fra Phnom Penh går turen videre til landet, når du skal forbi Kampot, på kayaktur, besøge peber plantager og lære at lave sydøstasiatisk mad. Dernæst skal du videre til Cambodjas undervurderede kyst, når rejsen tager dig til Koh Rong lækre bountystrande og mange massagespots.

Cambodja afsluttes lige med et af verdens vidunder, når du besøgerSiem Reap, der mest af alt er kendt for at den by, hvorfra man rejser til den verdenskendte tempelruin, Angkor Wat, som er en helt uforglemmelig kulturoplevelse!

Singapore - Oplevelser på egen hånd i Singapore

Oplevelser på egen hånd i Singapore

I Singapore har du igen mulighed for at opleve på helt egen hånd, og ligesom Seoul, så får du i Singapore ikke svært ved at udfylde tiden med fede oplevelser!

Læg vejen forbi Orchard Road for gode shoppingmuligheder og overvej at betale lidt ekstra end du er vant til for måltider i verdensklasse på en byens mange lækre spisesteder. Og så bør du virkelig lægge vejen forbi Sentosa Island og Gardens by the Bay, hvor Singapores arkitektur viser sig fra sin mest inspirerende side!

Thailand - Bangkok, Umphang Trek, Chiang Mai og Koh Tao

Bangkok, Umphang Trek, Chiang Mai og Koh Tao

Bangkok er en af verdens mest kaotiske og mest fascinerende storbyer, og tilbyder alt det, som man som backpacker kunne ønske sig. Uanset om det er første eller tiende gang, du besøger byen, vil du altid opleve noget nyt.
Tjek byens smukke templer ud, tag på rivercruise, besøg et traditionelt marked eller hæng ud med mange andre backpackere fra hele verden på Khao San Road. Brug nogle dage i byen, inden turen går mod Chiang Mai i nord.

Når Bangkok er udforsket skal du 'off the beaten track', når du skal gøre dig klar til både action og natur i det nordlige Thailand. Du skal nemlig på et af de bedste treks i verden, når du skal på 6 dages tur gennem Umphang Wildlife Sanctuary. Her vil du straks se, hvorfor området er på UNESCO's verdensarvliste. Dit trek slutter i Chiang Mai, hvor du skal bo på et fantastisk lækkert resort, hvorfra du nemt kan besøge de mange smukke templer og begive dig ud i de mange adrenalinpumpende oplevelser.

Fra Chiang Mai flyver du tilbage til Bangkok, hvor du igen har fri leg - denne gang til at udforske det sydlige Thailand og de mange paradisøer. Det eneste vi har booket som del af dette rejseforslag er et dykkerkursus på Koh Tao, og hvem kan ikke lige klare at haveet dykkercertifikat med hjem i bagagen, inden rejsen går hjem mod Danmark fra Phuket af.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.