Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Tre ugers rundrejse og surf camp i Sri LankaTag på rundrejse i Sri Lanka | KILROY
kort over rejsen til Sri lanka

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Trek Sigirya Rock | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Sigiriya

Sigiriya er en gammel stenfæstning beliggende i det nordlige Matale Distrikt nær byen Dambulla. Navnet refererer til et sted med historisk og arkæologisk betydning, der domineres af en massiv sten, som er næsten 200 meter høj - et fantastisk syn, som endda kan nydes fra toppen af stenen. Ja, du hørte rigtigt. Stenen kan bestiges på en times tid og belønningen er det hele værd; et majestætisk syn ud over provinsens grønne landskab!

Udforsk kulturen i Kandy | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Kandy

Kandy er en af Sri Lankas større byer i det centrale Sri Lanka. Byen er omgivet af bjerge, der er hjemsted for teplantager og frodig regnskov og er særligt berømt for hellige buddhistiske steder som bl.a. Temple of the Tooth. Byen er et oplagt sted at dykke mere ned i Sri Lankas kutur, udforske de lokale dansetraditioner eller begive sig ud på en lokal shoppingtur på byens marked, der udover friske råvarer, sælger krydderier, lædervarer og tøj.

Oplevelse i Nuwara Eliya | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Nuwara Eliya

Nuwara Eliya er en by midt i te-landets bakker i det centrale Sri Lanka. Udover at du her kan besøge den anlagte Hakgala Botaniske Have, er byen også et godt udgangspunkt for en trekkingtur i den nærliggende Horton Plains National Park, som byder på nogle fantastiske naturoplevelser og bjergtagende udsigter til de morgenfriske.

Oplev Ella | Rejser til Sri Lanka| KILROY

Ella

Ella er en lille by i Badulla-distriktet, men ikke desto mindre en hyggelig lille by med en rig biodiversitet. Byen fungerer som et godt udgangspunkt for en masse spændende dagsture, og du kan nemt bruge 2-3 dage på at opleve naturen i området. Glæd dig til at bestige Small Adams Peak og Ella Rock eller gå den ikoniske tur langs togskinnerne til Nine Arches Bridge.

Stranden i Hikkaduwa | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Hikkaduwa

Sidste stop på rundrejsen er Hikkaduwa, som byder på smukke strande så langt øjet rækker. Her får du muligheden for at slappe af og fordøje den sidste uges mange oplevelser eller tilføje endnu flere oplevelser til samlingen med en delfin- eller hvalsafari.

Surfing i Ahangama | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Surf camp i Ahangama

Beliggende mellem palmer, sandstrande og Det Indiske Ocean, er Ahamgama det perfekte sted at opleve en mere chillet version af Sri Lanka. Der er ikke meget by over byen, og du bruger derfor tiden på stranden, i bølgerne på surfbrættet, i surf campen med de andre gæster eller i en hængekøje med en god bog og en firsk smoothie. Alt i alt den perfekte afslutning på din Sri Lanka eventyr.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Steder i Sri Lanka

9

Inkluderet

Fly, surf camp og 12 dages rundrejse

Anbefalet lommepenge

Ca. 5-7.000 kr

Pris fra*
19.256 DKK
Sri Lanka har det hele; fra bjergtagende udsigter over teplantager og vild jungle, til oldgamle templer, inspirerende kulturhistorie og massevis af aktivteter som trekking, surfing og madlavningskurser. På denne rundrejse kan du kombinere alle dine drømme for en rejse med både kulturhistorie, fysiske udfordringer og masser af afslapning.

Glæd dig til at opleve en destination, som er på listen af mange backpackers drømmerejsemål. På denne rejse oplever du alle Sri Lankas højdepunkter, der både byder på en rundrejse i det centrale og sydlige Sri Lanka samt en legendarisk uge på surf camp. 

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Fly tur/retur til Colombo, Sri Lanka med Qatar Airways
 • 8 dages surf camp inkl. transfer fra lufthavnen og alle overnatninger - se detaljer for her
 • 12 dages rundrejse i Sri Lanka med alt transport og overnatning - se detaljer for turen her.
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr

 

 

Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Enkle måltider på rundrejsen
 • Eventuelle overnatninger/aktiviteter på ankomst/afrejsedage til Sri Lanka samt de mellemliggende dage mellem rundrejsen og surf campen
 • Øvrige, valgfrie aktiviteter på den 12-dages rundrejse
 • Transport fra Hikkaduwa, hvor rundrejsen slutter, til surf campen
 • Transport fra surf campen til lufthaven

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Flyv til Sri Lankas hovedstad Colombo med Qatar Airways, som sikrer, at du når veludhvilet og fuldt underholdt frem til destinationen. Den første del af eventyret starter med en 12-dages rundrejse med en gruppe andre rejselystne.


Første stop på rejsen med din rejsegruppe er UNESCO World Heritage by, Sigiriya. Her har du muligheden for at opleve Dambulla Cave Temple eller tage turen op ad de mange trapper til Sigiriya Rock Fortress, som byder på et fantastisk syn udover landet! Du får også muligheden for at udforske Polonnaruwa tempel, besøge Minneriya National Park, hvor du kan tage på jeep safari eller dykke ned i det historiske Anurhadhapura. 


Undervejs på jeres tur mod Kandy får du muligheden for at besøge en krydderihave og et homestay, når I stopper i byen Digana. Her kan du tage på en guidet landsbyvandring, gøre stop hos en lokal smykkemager og lære at lave srilankansk brød eller slik, mens du hjælper byens lokale kogekone med at tilberede aftensmaden. De morgenfriske kan desuden tage del i deres værters, Ayesha og Nalin, daglige morgenrutiner på gården og være med til at fordre gårdens dyr og komme helt tæt på landsbylivet i Sri Lanka.


På turens næste stop Kandy har du en fridag til at udforske byens mange facetter. Besøg blandt andet Temple of the Tooth, som nok er Kandys mest kendte attraktion eller tag til show om aftenen og oplev lokale danse. Efter et kort besøg i Kandy, går turen til Nuwara Eliya, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på en af Sri Lankas største eksportvarer: Teplantager - et fantastisk syn med grønne træer så langt øjet rækker, nydeligt plantet i symetriske mønstre op ad bjergskråningerne! I området omkring Nuwara Eliya har du desuden muligheden for at trekke i Horton Plains National Park - en fantastisk trekkingtur på 3-4 timer, hvor du - hvis du er morgenfrisk - får et fantastisk syn fra toppen af bjergene, inden morgentågen sluger udsynet. 


På rejsens næstsidste stop, Ella, kan du bruge morgenen på at bestige Little Adam's Peak og eftermiddagen på at mestre det srilankanske køkken med et traditonelt madlavningskursus. Du får desuden rigeligt med tid til at trekke Ella Rock eller tage den ikoniske gåtur langs skinnerne til Nine Arches Bridge. Fra Ella går turen mod Hikkaduwa på Sri Lankas sydkyst med et kort stop ved Galle Fort. I Hikkaduwa er der rig mulighed for at nyde et par dages strandtur eller en hval- og delfinekspedition, inden det er tid til at sige farvel til din rejsegruppe og sætte næsen mod Ahangama, hvor du skal prøve kræfter med en uges surfing. 


Beliggende blandt palmer, strande og Det Indiske Ocean, er surflejren i Ahangama det helt perfekte spot til at opleve bølger, yoga, kultur og eventyr, der gør denne tropiske ø så speciel. Stedet omkring surf campen byder på nogle af de bedste bølger på planeten for surfere på alle niveauer. Glæd dig til en uge propfyldt med surfing, yoga, godt selskab fra de andre unge rejsende på campen, gudesmukke strande, eksotisk mad og fantastisk surf!


Efter en uge på surf camp er det tid til at tage afsked med smukke Sri Lanka, når du vender snuden mod lufthavnen og hopper på Qatar flyet tilbage til Danmark.

Tilbage til toppen

Er du klar til at planlægge din rejse?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

kort over rejsen til Sri lanka

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Sigiriya

Trek Sigirya Rock | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Sigiriya er en gammel stenfæstning beliggende i det nordlige Matale Distrikt nær byen Dambulla. Navnet refererer til et sted med historisk og arkæologisk betydning, der domineres af en massiv sten, som er næsten 200 meter høj - et fantastisk syn, som endda kan nydes fra toppen af stenen. Ja, du hørte rigtigt. Stenen kan bestiges på en times tid og belønningen er det hele værd; et majestætisk syn ud over provinsens grønne landskab!

Kandy

Udforsk kulturen i Kandy | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Kandy er en af Sri Lankas større byer i det centrale Sri Lanka. Byen er omgivet af bjerge, der er hjemsted for teplantager og frodig regnskov og er særligt berømt for hellige buddhistiske steder som bl.a. Temple of the Tooth. Byen er et oplagt sted at dykke mere ned i Sri Lankas kutur, udforske de lokale dansetraditioner eller begive sig ud på en lokal shoppingtur på byens marked, der udover friske råvarer, sælger krydderier, lædervarer og tøj.

Nuwara Eliya

Oplevelse i Nuwara Eliya | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Nuwara Eliya er en by midt i te-landets bakker i det centrale Sri Lanka. Udover at du her kan besøge den anlagte Hakgala Botaniske Have, er byen også et godt udgangspunkt for en trekkingtur i den nærliggende Horton Plains National Park, som byder på nogle fantastiske naturoplevelser og bjergtagende udsigter til de morgenfriske.

Ella

Oplev Ella | Rejser til Sri Lanka| KILROY

Ella er en lille by i Badulla-distriktet, men ikke desto mindre en hyggelig lille by med en rig biodiversitet. Byen fungerer som et godt udgangspunkt for en masse spændende dagsture, og du kan nemt bruge 2-3 dage på at opleve naturen i området. Glæd dig til at bestige Small Adams Peak og Ella Rock eller gå den ikoniske tur langs togskinnerne til Nine Arches Bridge.

Hikkaduwa

Stranden i Hikkaduwa | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Sidste stop på rundrejsen er Hikkaduwa, som byder på smukke strande så langt øjet rækker. Her får du muligheden for at slappe af og fordøje den sidste uges mange oplevelser eller tilføje endnu flere oplevelser til samlingen med en delfin- eller hvalsafari.

Surf camp i Ahangama

Surfing i Ahangama | Rejser til Sri Lanka | KILROY

Beliggende mellem palmer, sandstrande og Det Indiske Ocean, er Ahamgama det perfekte sted at opleve en mere chillet version af Sri Lanka. Der er ikke meget by over byen, og du bruger derfor tiden på stranden, i bølgerne på surfbrættet, i surf campen med de andre gæster eller i en hængekøje med en god bog og en firsk smoothie. Alt i alt den perfekte afslutning på din Sri Lanka eventyr.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.